Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 219.737
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sta vas nervira u zivotu?

Najviše od svega me nerivraju ljudi koji ne razmišljaju. Ljudi koji su skeptična gamad i ne prihvaćaju ništa osim svojih uvjerenja(kaj je najbolje to nisu njihova uvjerenja).

17 godina
neaktivan
RE: Sta vas nervira u zivotu?
Jerkenovski kaže...

Najviše od svega me nerivraju ljudi koji ne razmišljaju. Ljudi koji su skeptična gamad i ne prihvaćaju ništa osim svojih uvjerenja(kaj je najbolje to nisu njihova uvjerenja).

?

Ljudi koji razmišljaju = skeptični ljudi.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Aki kaže...

ovo me nervira, mozda najvise od svega dok vidim nekaj takvo, a nemogu nista poduzeti u vezi toga

I onda mi kažu "treba ravnopravnost među spolovima" ma nemoj, da je bilo tu ravnopravnosti dobile bi one batine... Ja mlatim sve što me napadne, i zagovaram ravnopravnost. Ako bi muškarac dobio batine da mi nešto tako pokuša napravit, bogami, i žensko bi isto... jebga ravnopravnost mi je uvjek na prvom mjestu.

Bas to, ali decko je bio pametan pa cure nije dirao, naravno da bi bilo problema da je uzvratio istom mjerom

Jer u tom bi slucaju bilo nasilje, a ovo je samo zezancija ccc

I bas me ovakvi klinci zivciraju zbog glupog ponasanja

EDIT:

Zivcira me i:

Zuzi Jelinek Smijeh

Crkva

...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 23:36 (nexus).
16 godina
neaktivan

1. Kad sefovi "izadju" na teren (jednom mjesecno) pa se prave pametni kako sta treba napraviti a to nema blage veze sa stvarnoscu, a da ne govorimo da sam ja na terenu svaki dan i vidim situaciju iz prve ruke. Ali neee, ja nemam pojma.

2. Dvolicni ljudi i cinkeri

3. Sunce koje ga prziiii ko nenormalno (jedva cekam neku kisu)

4. Glupe ljude koji nikako ne mogu prihvatiti cinjenicu da im jednostavno pamet nije jaca strana pa se nadju filozofirati.

16 godina
neaktivan
nexus kaže...
Vakaka kaže...
Aki kaže...

ovo me nervira, mozda najvise od svega dok vidim nekaj takvo, a nemogu nista poduzeti u vezi toga

I onda mi kažu "treba ravnopravnost među spolovima" ma nemoj, da je bilo tu ravnopravnosti dobile bi one batine... Ja mlatim sve što me napadne, i zagovaram ravnopravnost. Ako bi muškarac dobio batine da mi nešto tako pokuša napravit, bogami, i žensko bi isto... jebga ravnopravnost mi je uvjek na prvom mjestu.

Bas to, ali decko je bio pametan pa cure nije dirao, naravno da bi bilo problema da je uzvratio istom mjerom

EDIT:

Zivcira me i:

Zuzi Jelinek Smijeh

Crkva

...

Kaj gledaš Otvoreno.

Živcira me Otvoreno- bar sad ova tema, povračat ču od tolkih sranja.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 23:55 (Koja_pila).
17 godina
neaktivan

Aha Smijeh

EDIT:

Al bar se imas cemu smijat

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 23:56 (nexus).
17 godina
nexus kaže...

Aha Smijeh

EDIT:

Al bar se imas cemu smijat

daj gle ju samo, ma daj rofl

edit: o i cirohito je tu

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 23:57 (Aki).
17 godina
neaktivan

Trenutno me nervira cura i kvazifrendovi koji stalno glume neke žrtve! Mlad sam a već pucam po šavovima =(

Music is my life :)
16 godina
neaktivan

krajnje ništa me ne muči,možda samo imaju li sve komponente u ADM-a za novu konfiguraciju,ali lako za to

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 0:26 (pod009).
17 godina
nexus kaže...
Vakaka kaže...
Aki kaže...

EDIT:

Zivcira me i:

Zuzi Jelinek Smijeh

Crkva

...

Nasilje je nasilje, čovjek ih je moga izmlatit i nebi mu ništa bilo. Zar se nemamo pravo braniti ako smo fizički napadnuti? U policiji u iskazu navedeš da je bila samoobrana, što i video snimka potvrđuje, problem rješen.

PS. Ono mi ne izgleda ko zezancija... bar meni.  :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 14:17 (Vakaka).
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Ja bi njih sve po brzom postupku, od tog lika koji dobiva batine, preko te dvije cure, do kamermana i ekipe koja se smije Cool

17 godina

ovo me nervira, zakaj se takve stvari ne dogadjaju zlim ljudima nego uvijek dobrim? cudan je svijet u pm

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

ovo me nervira, zakaj se takve stvari ne dogadjaju zlim ljudima nego uvijek dobrim? cudan je svijet u pm

Only the good die young.

16 godina
neaktivan

Kažu da je pakao vječna propast, kako to može biti kada je ovaj svijet gori od pakla

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Kažu da je pakao vječna propast, kako to može biti kada je ovaj svijet gori od pakla

to ti je kao ona:"zemlja je pakao neke druge planete"Namigiva

moljac
16 godina
neaktivan

Nervira me sta ovaj jogurt ispred mene ne dobije ruke i objesi se.

To mi je prvo trenutno proslo kroz glavu. xP-sucks

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

onako na prvu, nova diners reklama...ne mogu je prežvakat...dok onaj kiborg nabraja što ti ga ja znam: živim, biram, dinersiram...samo mu još fali masturbiram u nizu...mega trash...

16 godina
neaktivan

mene nervira grafička kaj mi se šteka dok igram cod z snajpom, i ona prokleta prašina pustinjska kaj nebrem ciljati jer se šteka, i miš me zajebava  , moram si kupiti novogaBelji se

16 godina
neaktivan

..mene nervira ona reklama ante-darinka,i to od samog početka,a kad je ona za heineken stišavam tv..

moljac
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 20:10 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

..mene nervira ona reklama ante-darinka,i to od samog početka,a kad je ona za heineken stišavam tv..

darinka je zakon , i ono s pivom , ljubitelj sam pive Cool

16 godina
neaktivan
Aki kaže...

Kak joj to može biti omiljeni crtić, kad ga nije ni gledala.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
17 godina
neaktivan

Ve-mil servis!

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
16 godina
neaktivan

...nerviraju me priče o Raju, u kojem čovjek leži u hladnoći i vlagi u totalnom mraku,

dok potpunu tišinu i samoću remete samo ogavni crvi i kukci koji se zavlače u svaku poru...Mršti se

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 21:34 (Jurra).
17 godina
neaktivan

Ovo sam negdje pročitao (ne točno ovako, ali...) :

>>Ne brinite se, da je život zbilja važan, postojale bi upute.<<

Belji se

Ozbiljno...
17 godina
Jurra kaže...

...nerviraju me priče o Raju, u kojem čovjek leži u hladnoći i vlagi u totalnom mraku,

dok potpunu tišinu i samoću remete samo ogavni crvi i kukci koji se zavlače u svaku poru...Mršti se

Nerviraju me likovi koji puse svakakva sranja pa dobija fix ideje o crvima i slicnim nebulozama. . . Cool

Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
neaktivan

...heh znao sam da ću iznervirati one koji "koji puse svakakva sranja"...Osmijeh

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
17 godina
D3ViL kaže...
Jurra kaže...

Nerviraju me likovi koji puse svakakva sranja pa dobija fix ideje o crvima i slicnim nebulozama. . . Cool

Jurra kaže...

...heh znao sam da ću iznervirati one koji "koji puse svakakva sranja"...Osmijeh

Nerviraju me ljudi koji se toliko naduvaju travom a zaborave otvoriti prozor da se malo "izraci" pa od dima nevide prst pred nosom a gdje procitat tudji post. . .

Call of Duty 4 RULEZ :D
17 godina
neaktivan

Živcira me globalno stanje stvari(što je već dost spominjano) sustav iskrivljenih vrijednosti gdje se svijet gleda kroz prizmu novca i gdje moralne vrijednosti nemaju nikakvog utjecaja.

Žicira me crkva kao institucija masovnog zatupljivanja naroda.Sad se lako pravit pametan,a teško je spomenit lov na vještice,opća represija naroda.Čim je crkva preuzela vlast nad narodom(srednji vijek) došlo je samo do ratova i do nikakvih stavrnih dostignuća.Religija je očito vrlo inteligentan izum konstrole naroda.

Živciraju me narodanjaci.(period :-) )

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
16 godina
neaktivan

prilično mi je gadno kad mi u sportskim prijenosima zvuk dolazi prije slike Belji se

lopta na 16m leti prema golu, a onaj kreten od komentatora viče gooooooooolllll Viče

17 godina
Zippo kaže...

Živcira me globalno stanje stvari(što je već dost spominjano) sustav iskrivljenih vrijednosti gdje se svijet gleda kroz prizmu novca i gdje moralne vrijednosti nemaju nikakvog utjecaja.

Žicira me crkva kao institucija masovnog zatupljivanja naroda.Sad se lako pravit pametan,a teško je spomenit lov na vještice,opća represija naroda.Čim je crkva preuzela vlast nad narodom(srednji vijek) došlo je samo do ratova i do nikakvih stavrnih dostignuća.Religija je očito vrlo inteligentan izum konstrole naroda.

Živciraju me narodanjaci.(period :-) )

Da da, sad ti je puno bolje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice