Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 240.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Šta vas nervira u zivotu?

>Nervira me kad netko citira nekog na bo forumu iako je post postan prije dosta vremena + neobrazlozi argumentima svoju izjavu/tvrdnju u kojoj tvrdi da poster prvotnog posta na koji taj doticni poster odgovara nije u pravo tj. je u krivu. There I said it. 

>Nervira me to sta jedva koristim hrvatske znakove čćžšđ samo zato sto su skroz na drugom kraju tipkovnice.

>Nervira me nedjelja zato jer je ponedjeljak odmah poslije.

>Nervira me to sta nemogu zaspat.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 2:37 (WhiteShadow).
17 godina
neaktivan
Perce kaže...
thuglife kaže...

Dat ću ti ih ja u njegovo ime, Weky ako falim ispričavam se unaprijed, obavijesti me.

Kao prvo, mafija su, najbogatija ekipa na svijetu, u srednjem vijeku su napravili toliko morbidnih zločina da ti dođe povraćat, propovijedaju jedno, a rade nešto sasvim drugo, popovi vozaju Audije, BMWe i Mercedese, na takav način bi svatko htio služiti bogu, nema tu odricanja, samo povlastice zbog titlue, pa pedofilija, pa kočenje znanosti, licemjerje, egoizam, ma sramota jedna...

Ima toga prijatelju, dosta.

@Edit, molim tekipu koja daje TD da ih obrazloži, stvarno me zanima gdje sam pogriješio.

evo podebljat cu ti di si pogrijesio 

Ovo je malo glupo, mogu razumijeti da si religiozan i sve to skupa, ali ako ovoliko slijepo vjeruješ u nešto onda si jednsotavno *****.

Btw. po tvojim razgovorima, uletima, ponašanju vidio sam dosta od tvog karaktera, tako da nisam ni očekivao od tbe nekakvu ozbiljniju raspravu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

A moderatorima savjetujem da je bolje ovo Perce provjeriti, jer sumnjam da se Belot ili tako netko vratio, jer samo spameri se nakon 2 dana svađaju.

EDIT: Ne morate, skužili smo.

Ustajte prezreni na svijetu !
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:32 (Diplomirani pješak).
14 godina

Jednostavno me nervira sama politika crkve. Primaju ogromne prihode, nikome ne pomažu, samo laju u javnosti, omalovažavaju svakog tko nije istomišljenik, a u srednjem vjeku ne trreba spominjati što je sve bilo. Crkva nebi smjela imati nikakvu ulogu u politici, razvoju gospodarstva, i sl. I fratri gospoda nemaju nikakvog prava glasa u tim stvarima jer tko su oni da bi sudili ikome.

Isto tako kod vjernika me većina toga nervira. Ide u crkvu, krade, psuje boga, a izjašnjava se kao vjernik. Ne poštuje tuđe, kada umre netko tko nije bio vjernik, onda je "Hvala bogu što je umro".

Danas napokon nije sramota biti ateist ili agnostik, i ja sam odustao od religije i crkve već odavno... Poštujem svačiji izbor, ne smatram manje inteligentne vjernike (po meni je to nepravilna generalizacija), ali jednostavno me nervira svo to petljanje u javnost i blebećanje gluposti, kao i nametanje svog opredjeljenja i mišljenja.

I onda dođu nešto prigovarati homoseksualcima. A vjernici ne shvaćaju da oni rade isto što i homosekslaci na paradama: Propangiraju, traže svoja prava, i sl. Vjernici propangiraju, upalim TV Misa je, Upalim Radio Misa je. To je isto parada.

Vjernici prozivaju Antu Gotovinu kao heroja, ja mu odajem poštenje zbog ratnog znanja i iskustva, ali ubjostvo je ubojstvo i to je činjenica, sada ću pokupiti hrpu TD, ali činjenica je vjernici koji vjeruju u isusa krista postoji politika "Tko tebe kamenom ti njega kruhom", odnosno Isus Krist ako je ikad i postojao (u što ne ulazim) je trebao poubijati sav narod koji je bio protiv njega, a ne pustiti da njega razapnu. Kakva je to onda teorija kod vas katolika?

Ako hoćete raspravljati dalje neka se otvori tema ili idemo u neku spam temu, aka birc i sl., mene ovo sve nervira što sam napisao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 11:01 (Ranko Kukumar).
14 godina
protjeran
Diplomirani pješak kaže...

A moderatorima savjetujem da je bolje ovo Perce provjeriti, jer sumnjam da se Belot ili tako netko vratio, jer samo spameri se nakon 2 dana svađaju.

mozes li mi rec kako se to provjerava???

16 godina
Perce kaže...

mozes li mi rec kako se to provjerava???

pozz belot :)

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Jednostavno me nervira sama politika crkve. Primaju ogromne prihode, nikome ne pomažu, samo laju u javnosti, omalovažavaju svakog tko nije istomišljenik, a u srednjem vjeku ne trreba spominjati što je sve bilo. Crkva nebi smjela imati nikakvu ulogu u politici, razvoju gospodarstva, i sl. I fratri gospoda nemaju nikakvog prava glasa u tim stvarima jer tko su oni da bi sudili ikome.

I onda dođu nešto prigovarati homoseksualcima. A vjernici ne shvaćaju da oni rade isto što i homosekslaci na paradama: Propangiraju, traže svoja prava, i sl. Vjernici propangiraju, upalim TV Misa je, Upalim Radio Misa je. To je isto parada.

Vjernici prozivaju Antu Gotovinu kao heroja, ja mu odajem poštenje zbog ratnog znanja i iskustva, ali ubjostvo je ubojstvo i to je činjenica, sada ću pokupiti hrpu TD, ali činjenica je vjernici koji vjeruju u isusa krista postoji politika "Tko tebe kamenom ti njega kruhom", odnosno Isus Krist ako je ikad i postojao (u što ne ulazim) je trebao poubijati sav narod koji je bio protiv njega, a ne pustiti da njega razapnu. Kakva je to onda teorija kod vas katolika?

Ako hoćete raspravljati dalje neka se otvori tema ili idemo u neku spam temu, aka birc i sl., mene ovo sve nervira što sam napisao.

1. To je istina, službenici crkve su postali ˝gospoda˝ i neće da pomažu onima kojima je to doista potrebno i kojima bi trebali pomagati (siromašnima i bolesnima) nego se lagano hodaju po kafićima i pitaju se samo sa uglednom gospodom. Srednji vijek je pirča za sebe, ali i mene živcira to što su radili.

2. Homoseksualizam se promatra kao grijeh i takav jest, tj. da se homoseksualizam jednog dana rasprostrani po cijeloj kugli zemaljskoj onda čovječanstvo izumire a crkva poučava prokreaciji unutar braka između muškarca i žene. Pederi mi iđu na živce jer hoće da usvoje djecu. Po kojem pravu on ima pravo njega odgajat?! To što je on homoseksualac nek zadrži za sebe,ali uzet nečije djete pa ga okrećat na krivi put e to nebi išlo.

3. Sveto Pismo je pisao čovjek a ne Isus Krist, zato se tu može nać dosta kontradiktornih stvari, pa čak i nekih dogmi koje se sudaraju koje sam i sam našao ali to sad nije bitno. To što si ti atesit je tvoja stvar ali ti to nedaje za pravo da možeš pljuvat po nečemu što je nekome sveto. Bog ne traži od tebe da budeš njegov potrčko i svi znaju da ćemo do kraja života biti grešni jer je to u ljudskoj prirodi. Ali vi Boga vidite samo u tom smislu kad vas stisne onda zovete Boga u pomoć kao da vam je on nešto dužan ili mora odmah biti uz vas kad vam padne na pamet. Priznajem nisam ni sam neki vjernik i ne idem svaku nedjelju na misu, ali postat atesit zbog toga što se neki fratri ne drže zavjeta to je apsurdno i glupo. Mene nerviraju takvi ljudi koji razmišljaju poput tebe. Tako je i Nietzche razmišljao ali kada je došlo ˝vrijeme za polazak˝ i on je se drža za onu: Najviše si živ kad trebaš mrijet.

˝Writing about music is like dancing about architecture.˝
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 11:41 (Nem0).
14 godina
neaktivan
Nem0 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

1. To je istina, službenici crkve su postali ˝gospoda˝ i neće da pomažu onima kojima je to doista potrebno i kojima bi trebali pomagati (siromašnima i bolesnima) nego se lagano hodaju po kafićima i pitaju se samo sa uglednom gospodom. Srednji vijek je pirča za sebe, ali i mene živcira to što su radili.

2. Homoseksualizam se promatra kao grijeh i takav jest, tj. da se homoseksualizam jednog dana rasprostrani po cijeloj kugli zemaljskoj onda čovječanstvo izumire a crkva poučava prokreaciji unutar braka između muškarca i žene. Pederi mi iđu na živce jer hoće da usvoje djecu. Po kojem pravu on ima pravo njega odgajat?! To što je on homoseksualac nek zadrži za sebe,ali uzet nečije djete pa ga okrećat na krivi put e to nebi išlo.

3. Sveto Pismo je pisao čovjek a ne Isus Krist, zato se tu može nać dosta kontradiktornih stvari, pa čak i nekih dogmi koje se sudaraju koje sam i sam našao ali to sad nije bitno. To što si ti atesit je tvoja stvar ali ti to nedaje za pravo da možeš pljuvat po nečemu što je nekome sveto. Bog ne traži od tebe da budeš njegov potrčko i svi znaju da ćemo do kraja života biti grešni jer je to u ljudskoj prirodi. Ali vi Boga vidite samo u tom smislu kad vas stisne onda zovete Boga u pomoć kao da vam je on nešto dužan ili mora odmah biti uz vas kad vam padne na pamet. Priznajem nisam ni sam neki vjernik i ne idem svaku nedjelju na misu, ali postat atesit zbog toga što se neki fratri ne drže zavjeta to je apsurdno i glupo. Mene nerviraju takvi ljudi koji razmišljaju poput tebe. Tako je i Nietzche razmišljao ali kada je došlo ˝vrijeme za polazak˝ i on je se drža za onu: Najviše si živ kad trebaš mrijet.

Zbog ljudi kao tebe i Perca mrzim ovo društvo.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 11:52 (WhiteShadow).
17 godina
neaktivan

Nemaš ih što mrziti zbog onoga u što vjeruju, neka ih, osobno, zamrzim ljude tek kad mi svoja tajališta krenu nasilu nabijati u glavu, a to tad, vjeruj u što god hočeš čovječe, neka te.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina

Mislim da stvarno nije mjesto raspravljati o ovome. Nedami se odgovarati, iako imam hrpetinu argumenata i pokazatelja zašto ovakvi stavovi nisu pravilni ni dobro, Nem0 ako hoće raspravljati neka se javi za pivo dogodine kada dođe studirati.

Mislim da bi bilo najbolja nastaviti temom koja stoji u naslovu.

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Mislim da stvarno nije mjesto raspravljati o ovome. Nedami se odgovarati, iako imam hrpetinu argumenata i pokazatelja zašto ovakvi stavovi nisu pravilni ni dobro, Nem0 ako hoće raspravljati neka se javi za pivo dogodine kada dođe studirati.

Mislim da bi bilo najbolja nastaviti temom koja stoji u naslovu.

Dogovoreno. {#} Rado bih htio popričat o ovome i o drugim stvarima te osobno te upoznat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 11:51 (Nem0).
17 godina
neaktivan

Istina, svi znamo kako ove rasprave završe, ne isplati se.

15 godina
protjeran

evo nešto što me nervira sve više i više svakim danom. debilni ljudi kojima je smrtni grijeh kad netko spomene torrente

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

evo nešto što me nervira sve više i više svakim danom. debilni ljudi kojima je smrtni grijeh kad netko spomene torrente

imao sam iskustvo kada sam jednom liku [na njegovo zanimanje o linuxu] objašnjavao da proba ubuntu,i tako, nabrojao mu prednosti [i o legalnosti] i da pokuša dić s live CDa, na pitanje gdje da skine rekoh mu da skine sa torrenta jer je tamo uvijek dobra brzina i ne mora ostavit preglednik otvorenim... naravno da je uslijedilo pitanje/zaključak, zašto sa torrenta, bolje će sa njihove stranice jer su torrenti ilegalni i neće se on s tim zahebavat da mu otac ne sere...

Ovdje može biti VAŠA reklama!
15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Nerviraju me ovakve budale sto unistavju ono sto im netreba !! 

auto od  300 000 dolara slupali zato sto se cesto kvario {#}

MOGLI su nahranit nekog u africi za te pare 

Tako je,da sam tamo bio sve bi ih pošamaro.

ONTOPIC:

Nerviraju me osobe koje komentiraju ono što nisu ni pročitale od onoga što je drugi napisao,dakle pročitaj,malo razmisli pa tek onda daj TD ili komentiraj.

R.I.P. Steve Jobs 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nervira me kad vidim ex cajkarose kako ''briju'' na tehno, house i rap

A ja sam sretan što su se ''preobratili''.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan

Perce, iako se ne smije govoriti sadržaj privatnih poruka, već sam doznao da jesi stari Belot...

EDIT: Ali vidi se da si se popravio, a kao što vidiš i ja sam promjenio avatar. Tebi se ne smije spominjati socijalizam i Crkva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:02 (Diplomirani pješak).
14 godina

Nervira me što mi je moj SE K800i nakon 4-5 godina korištenja i masno plaćene cjene danas otišao u vječna lovišta.

Pokrali me. Majku im.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Nervira me što mi je moj SE K800i nakon 4-5 godina korištenja i masno plaćene cjene danas otišao u vječna lovišta.

Pokrali me. Majku im.

Ma to je kineska potrošna roba, one stare nokie još danas služe ljude. Nervira me šta se ljudi smiju  drugima kad nemaju "dobre" mobitele odnosno ljubomorni su kad imaju "dobre".

14 godina
protjeran

Izuzetno me iritira ne korištenje žmigavaca.

Svaki auto ih ima četiri. Niti na jednom od tržištu dostupnih modela žmigavci nisu u kategoriji dodatne opreme. Nije moguće da svi koji ne koriste žmigavce rade u pilanama.

Zar je toliki problem pomaknuti prst čitava dva centimetra?

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Svaki auto ih ima četiri. Niti na jednom od tržištu dostupnih modela žmigavci nisu u kategoriji dodatne opreme. Nije moguće da svi koji ne koriste žmigavce rade u pilanama.

Jednoga mojega frenda auto pregazio slomio mu ruku i nogu. I isto, uvijek odgovorni reagiraju tek kad se nešto dogodi. Znate kad se vozite i netko nasuprot vama neće ugasiti duga svijetla.

Dugo mi je trebalo da skužim podebljano, sad se ne mogu prestati smijati... {#}

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Izuzetno me  iritira ne korištenje žmigavaca.

Jednoga mojega frenda auto pregazio slomio mu ruku i nogu. I isto, uvijek odgovorni reagiraju tek kad se nešto dogodi. Znate kad se vozite i netko nasuprot vama neće ugasiti duga svijetla.

Dugo mi je trebalo da skužim podebljano, sad se ne mogu prestati smijati...  {#}

To nama profesor iz praktične nastave rekao da svi ljudi koji rade s pilama i sličnim stvarim aka stolari, šumari da obično nemaju sve prste. A to ne bih skužio što je Langssdorff rekao da nisam pročitao ovo tvoje što sam boldiro. :D

14 godina
protjeran
Dinče kaže...

ONTOPIC:

Nerviraju me osobe koje komentiraju ono što nisu ni pročitale od onoga što je drugi napisao,dakle pročitaj,malo razmisli pa tek onda daj TD ili komentiraj.

To ćemo ja i dotični gospodin Ranko riješiti razgovorom u 4 oka {#}, tako da ti more past kamen sa srca,tj. nema potrebe da se ti miješaš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 18:00 (Nem0).
14 godina

U većini slučajeva kada stavim TD argumentiram zašto.

18 godina
Langsdorff kaže...

zavisi... ako si na krizanju i mozes i livo i desno onda je normalna stvar dati zmigavac.

ako si u traci u kojoj ne mozes ici nigdje osim u zadanom smijeru (samo livo ili desno) onda nema smisla davat zmigavac.

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Oko čeg se ti živciraš, čovjece boli me briga za to, nabijem na ku*ac i njega i njegov TD {#}

He who is brave is free.
18 godina
Obi Wan kaže...

ako si u traci u kojoj ne mozes ici nigdje osim u zadanom smijeru (samo livo ili desno) onda nema smisla davat zmigavac.

A otkud oni iz suprotnih smjerova na križanju znaju napamet da je tvoja traka samo za lijevo/desno/ravno?

Btw. živcira me to što u autoškoli vozim po jedan sat tjedno k'o kakav kreten jer je frajer pretrpan.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan

Ja si TD uzimam k srcu i odmah se osvećujem TD- om.

14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Langsdorff kaže...

zavisi... ako si na krizanju i mozes i livo i desno onda je normalna stvar dati zmigavac.

Sori, ali... Zakon je jasan i ne ostavlja mjesta individualnim interpretacijama što je nekome smisleno ili ne.

Namjeravaš li skretati lijevo - lijevi žmigavac.

Namjeravaš li skretati desno - desni žmigavac.

Namjeravaš li se zaustaviti, zaustavio si se naglo i nenadano, voziš u rikvec - sva četiri.

Mjesta interpretaciji nema. I svakako bih ti skrenuo pažnju na prvu riječ u sve tri rečenice. Jer žmigavac se ne daje kada si već skrenuo. Nikada mi neće biti jasno to odbijanje korištenja pokazivača smjera. Nekako bih razumio da nije riječ o ručici koju se aktivira s minimalnom snagom, a ljudi je izbjegavaju kao da je sklopka u laboratoriju dr. Frankensteina pa ju se mora s obje ruke i punom težinom tijela.

Nije žmigavac baterija od laptopa da bu ti eksplodiral. {#}

15 godina
neaktivan
IMA SMISLA, daje se kada mjenjaš smjer!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice