Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 240.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Unworthy_For_Life kaže...

Mehanika Fluida.....gledam to i gledam,i neću ni pokušavat upisivat fakultet koji ima veze s mehanikom,fluidima i mehanikom fluidima.

Dobro si odlučio, kompliciranije od toga ne ide.

Sad kad sam to riješio na faksu, osjećam se kao biće višeg reda.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

Ja volim sve vrste metala i punka,a u posljednje vrijem i neoklasičnu/klasičnu muziku.

Kod cura najviše volim one sa dobrom linijom,tj. da imju dobar neki ukupni dojam,a ne da imaju npr. dobar jedan dio tijela,drugi prosječan a sve ostalo katastrofa.

Nervira me kaj kad je kasno gubim i kada sam inače umoran/pospan gubim   80% koncentracije,koje i inače nemam u izobilju.Osim ako se našopam kofeinom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
18 godina

nervira me kad vidim zenu kako pusi... pa kad je poljubis ko da si poljubio pepeljaru

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Mehanika Fluida.....gledam to i gledam,i neću ni pokušavat upisivat fakultet koji ima veze s mehanikom,fluidima i mehanikom fluidima.

Dobro si odlučio, kompliciranije od toga ne ide.

Sad kad sam to riješio na faksu, osjećam se kao biće višeg reda.

Oprostite sto se ubacujem, mislio sam upisati mehatroniku i robotiku i psihologiju paralelno, a psih. vanredno.

Ima li na tom prvom fakultetu te preteske mehanike fluida (mehatronika je valjda mehanika+elektronika).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina
Mentalist kaže...

Oprostite sto se ubacujem, mislio sam upisati mehatroniku i robotiku i psihologiju paralelno, a psih. vanredno.

Ima li na tom prvom fakultetu te preteske mehanike fluida (mehatronika je valjda mehanika+elektronika).

U Zagrebu na TVZ-u na Mehatronici nema koliko ja vidim, evo ti nastavni plan: http://moj.tvz.hr/php/popis_pred_ex.php?stu=5

Ono gdje bi se malo mogao dotaći toga je u Hidraulici i pneumatici, oko računanja protoka i količine gibanja.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

živcira me riječ OTVORENJE...

danas su me, iz nekog čudnog razloga, preplavile negativne misli i neka vrsta jada, bespomoći kada sam ugledao ovo:

Jaca na otvorenju [???] Kužnog pila, Osijek Jaca na otvorenju [???] Kužnog pila, Osijek
Ovdje može biti VAŠA reklama!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 0:10 (xhopeon).
14 godina
neaktivan

Živciraju me umišljene fufe.

18 godina

Kas smo kod Jace, ona me nervira.

To bi bila i mala riječ, mislim da mi se zdravstveno stanje pogorša kad je slušam na TV-u (nemam snage još i gledat)

Obično to bude kad jedem, čuju se vijesti iz dnevnog, istog trena prekidam jelo i čekam dok ne promjene temu.

16 godina
neaktivan

Kod mene ovisi, postoje trenutci kad me na svijetu sve nervira i ima trenutaka kada me baš ništa ne zanima i zaboli me ona stvar za sve.

Ali generalno one stvari koje me iritiraju su: kad se neka osoba pretvara i laže (ne izgovara istinu) i usput te gleda u oči, to ne podnosim.

Ne volim kad se babe guraju i galame kod doktora, kad je u pitanju redosljed pristizanja i ulaženja u prostoriju. Ne volim gužvu u gradskom saobraćaju, i ne podnosim te ljude koji su bezobzirni. Primjera radi, kad te zgazi i ne izvini ti se poslije, i još te poprijeko pogleda, da li sam ja normalan...to mi je vrhunac :)

14 godina
neaktivan

Nervira me šta se neka današnja pjesma ne može normalno odsvirat, sve prepuno nekih efekata i slično. Meni su najbolje one iz 80-ih i 90-ih (Parni valjak, Bijelo dugme, Crvena jabuka) itd.

I strah me je kako su ljudi podijeljeni prema vrsti glazbe koju slušaju. A kad me pitaju šta slušam kažem klasiku. I ne lažem. 

Smeta mi što samo loši u društvu sve diktiraju. I u razredu nas kažnjavaju samo zbog pojedinca ili dva koji šrajfe profesorove stolice. Nekad se takvo što nije moglo dogoditi. Za te "zločeste" bi trebalo organizirat posebne škole, je oni MORAJU ići u štolu toliko da zajeb..... druge ljude, toliko da im starci plačaju prijevoz, hranu i kad dobe pozitivnu ocijenu .... bolje da ne pričam....

I ono da imaju cijele godine jedinice, i onda zadnjih mjesec dana znaju za 5.

Općenito ljudi koji idu u školu zbog roditelja, frendova, ili dečka/cure, a ne zbog sebe.

Ustajte prezreni na svijetu !
14 godina
protjeran

Živciraju me retardi iz mog razreda što se smiju bez razloga čim im pokažeš mali prst, ne kontaju pola stvari, radi 90% njih zaostajemo za gradivom, glume nekog ku*ca u školi a kad izađu iz nje niko ih ne pozna i šta najvažnije navijaju one debilnosti poput Kemija od magazina ili takva sranja pa još pjevaju uz to. Nervira me jbni Ljubuški u kojem nema nijedan kafić da ne svira cajka. Ono pr*eni Beograd u srid Hercegovine, pa nije ih ni stid.

I još nešto, klasična glazba rules. {#}

˝Writing about music is like dancing about architecture.˝
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 17:42 (Nem0).
18 godina
14 godina
neaktivan

Nerviraju me ovakve budale sto unistavju ono sto im netreba !! 

auto od  300 000 dolara slupali zato sto se cesto kvario {#}

MOGLI su nahranit nekog u africi za te pare  

Say Hello To My Little Friend
15 godina
Nem0 kaže...

Živciraju me retardi iz mog razreda što se smiju bez razloga čim im pokažeš mali prst, ne kontaju pola stvari, radi 90% njih zaostajemo za gradivom, glume nekog ku*ca u školi a kad izađu iz nje niko ih ne pozna i šta najvažnije navijaju one debilnosti poput Kemija od magazina ili takva sranja pa još pjevaju uz to. Nervira me jbni Ljubuški u kojem nema nijedan kafić da ne svira cajka. Ono pr*eni Beograd u srid Hercegovine, pa nije ih ni stid.

I još nešto, klasična glazba rules. {#}

Mene ti nerviraš.

Ne zbog ovog posta nego onako, nerviraš me.

O tempora, o mores !
14 godina
protjeran
Keops kaže...

Mene ti nerviraš.

Ne zbog ovog posta nego onako, nerviraš me.

Zaboli me ....

15 godina

Ona tema o ćevapima kad to čitam najrađe bi sjeo u auto i obilazio po Zagrebu lokale i isprobavao a možda se i otisnuo malo dalje.

Dečki plz nemojte dobit ću na vagi.{#}

14 godina
neaktivan

Živciraju me ljudi koji mi se smiju kad im kažem da se može pisati ne ću i neću.

17 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Živciraju me ljudi koji mi se smiju kad im kažem da se može pisati ne ću i neću.

Dobro, to je sad već pretjerivanje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
Defa.psd kaže...

Krleža u svim svojim djelima piše "ne ću".

14 godina
neaktivan

Ma to sam tako rekao, nije to da me ono baš živcira, nego je glupo kada ljud idu ispravljati i uvjeravati da su oni u pravu, a nisu.

Više šala nego nešto ozbiljno rečeno. ;)

Ima u našem razredu jedna "ženska" , koja, mislim da cijeli dan ima žvakaću i žvače kao krava.

Što je još gore, najlajavija je urazredu. :S

Peace.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 19:55 (Defa.psd).
15 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Ma to sam tako rekao, nije to da me ono baš živcira, nego je glupo kada ljud idu ispravljati i uvjeravati da su oni u pravu, a nisu.

Više šala nego nešto ozbiljno rečeno. ;)

Ima u našem razredu jedna "ženska" , koja, mislim da cijeli dan ima žvakaću i žvače kao krava.

Što je još gore, najlajavija je urazredu. :S

Peace.

Pa ak je zgodna,valjda možeš to zanemariti :)

14 godina
neaktivan

Nije zgodna. ;)

14 godina

Da je zgodna, ne bi napisao ženska pod navodnicima :)

http://steam-expo.com/
16 godina
dok neko spomene ćevape ko ovaj gore pa mi automatski slina počne teći ko slapovi niagare a trenutno doma nemam ništa ni slično ćevapima

fu!
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Defa.psd kaže...

Krleža u svim svojim djelima piše "ne ću".

To je tako daleko od rukopisa...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan

Da.

15 godina
neaktivan

Nervira me stanje WC-a u školama.Dođeš u WC i ako imaš sreće nije zapišan po dasci,al dok obaviš veliku nuždu shvatiš da nema papira!Sva sreća pa mi se to nikada nije dogodilo {#}

16 godina
neaktivan

Editiranje postova nakon što dotični shvaća da je moguće da ispadne totalni fucktard.

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
14 godina
protjeran

Nervira me stanje WC-a u školama.Dođeš u WC i ako imaš sreće nije zapišan po dasci,al dok obaviš veliku nuždu shvatiš da nema papira!Sva sreća pa mi se to nikada nije dogodilo {#}

Slažem se s tobom u 1. djelu, ali kenjat u školi...{#} Mislim može se desit svakome, ali moj prijatelju u nas nema daske, vrata jedva boga stoje, uopće nema onoga na što se stavlja WC papir (tj. hajvani su ga slomili) tako da ja gledam da nikako ne idem ako je ikako moguće. I naravno nervira me kad ponesem kišobran u školu, a prođe cili dan da ne mi netreba, tj. kad god izađem vani, ona stane.

16 godina
neaktivan
Nem0 kaže...

Slažem se s tobom u 1. djelu, ali kenjat u školi...{#} Mislim može se desit svakome, ali moj prijatelju u nas nema daske, vrata jedva boga stoje, uopće nema onoga na što se stavlja WC papir (tj. hajvani su ga slomili) tako da ja gledam da nikako ne idem ako je ikako moguće. I naravno nervira me kad ponesem kišobran u školu, a prođe cili dan da ne mi netreba, tj. kad god izađem vani, ona stane.

Tome su krivi jedino ucenici. Kako je jedan ravnatelj u splitu reka - Sta mene briga razbijajte vi, mi profesori imamo wc za popišat se i posrat, vi kako ocete. U mojoj zgradi srednje skole zato ima 3 wca, jedan novi, jedan stariji i najstariji, svi su ok, ali u novome senzor za flushanje, senzori za sapun i vodu.. perverzija.

A na faksu.. tamo niko nista ne unistava, jer su napokon tu normalni ljudi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 16:53 (Mitsuoka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice