Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 240.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Diplomirani pješak kaže...

Kad sam u busu/u školi/bilo gdje drugdje i netko stoji iza ili ako ja sjedim onda iznad mene i gleda mi šta pišem u poruku i opčenito u ekran mobitela.

Kad primjetiš da ti to radi, napiši "ma ovde mi u busu jedna budala gleda u mobitel šta pišen pa ti se javim kad dođem doma". Pali svaki put.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
Šta vas nervira u zivotu?

Nervira me laž, mržnja i nedostatak vjere i morala.

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
g12356 kaže...

Živcira me žica na slušalicama koja malo radi malo ne,baš pred par minuta sam gledao scary movie 1 scenu seksa kada su mi slušalice slučajno izašle,zvučnici i zvuk na maksimumu bili i postoji realna mogućnost da mi je stara to čula.

lol čega se bojiš, pa nemaš valjda 10 godina? Ja bi gledao takve filmove na zvučnicima na max. rofl, šta se imaš bojat..

Ma moji starci su ti ultrakonzerve,a ded i baba još dvaput gori.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan

sirka legenda, nego g123456 kak to misliš ultrakonzerve

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

sirka legenda, nego g123456 kak to misliš ultrakonzerve

konzerve-sleng(iliti žargon) naziv za konzervativce.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina

jaooo,nerviraju me ove hebene babe u autobusu,jbt zgodna cura sjedne kod mene i neka baba ju otjera,i jedna druga baba koja je stavila svoju ogromnu torbu nasred autobusa pa sam negdje čeko 20 minuta da ljudi uđu u autobus,za te penzionere bi trebo postojat neki specijalni autobus u pm -.-

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jaooo,nerviraju me ove hebene babe u autobusu,jbt zgodna cura sjedne kod mene i neka baba ju otjera,i jedna druga baba koja je stavila svoju ogromnu torbu nasred autobusa pa sam negdje čeko 20 minuta da ljudi uđu u autobus,za te penzionere bi trebo postojat neki specijalni autobus u pm -.-

Ali ne tako da podijele pola buseva jednima pola drugima nego da nadokupe buseve za to.

18 godina
neaktivan

Jbt sjedim sam u 14 na jednom od ona 4 sica na kraju tramvaja ulazi neka baba, cijeli tramvaj je prokleto prazan i ne nebi prošetala 2m i sjela ili sjela sic od mene nego baš MORA sjesti drito do mene pokraj praznog tramvaja, nervira me to, KAJ IMAŠ SJEDIT POKRAJ MENE U PRAZNOM TRAMVAJU??? Ili ono čitam novine vozim se a ono 3 glave sastrane jbt nagnu se zrak mi oduzimaju, ALO U PM JA ČITAM PROKLETE NOVINE, MAAARŠ!!!{#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 19:31 (Dwyane Wade).
16 godina
Dwyane Wade kaže...

Jbt sjedim sam u 14 na jednom od ona 4 sica na kraju tramvaja ulazi neka baba, cijeli tramvaj je prokleto prazan i ne nebi prošetala 2m i sjela ili sjela sic od mene nego baš MORA sjesti drito do mene pokraj praznog tramvaja, nervira me to, KAJ IMAŠ SJEDIT POKRAJ MENE U PRAZNOM TRAMVAJU??? Ili ono čitam novine vozim se a ono 3 glave sastrane jbt nagnu se zrak mi oduzimaju, ALO U PM JA ČITAM PROKLETE NOVINE, MAAARŠ!!!{#}

reko bi aj dobro da baba ima 70 godina pa joj teško hodat,al to su većinom one između 50 i 60 godina,njima bi trebalo zabranit da se voze busom ili tramvajom...

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
protjeran

Sto moram slusati cijeli vikend psovanje boga jer nisam radio tjelesno, jer mi je mama poremecena pa je ljuta, jer je tata jos gori, jer sam ja gluplji od svih njih.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
luka94 kaže...
Dwyane Wade kaže...

reko bi aj dobro da baba ima 70 godina pa joj teško hodat,al to su većinom one između 50 i 60 godina,njima bi trebalo zabranit da se voze busom ili tramvajom...

ja neznam kud u PM one uopce idu, pa ja da sam u penziji nebi se mico od kuce a ne tu dođem u bus a one sve s onim torbetinama ko da idu na putovanje oko svijeta.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
luka94 kaže...
Dwyane Wade kaže...

ja neznam kud u PM one uopce idu, pa ja da sam u penziji nebi se mico od kuce a ne tu dođem u bus a one sve s onim torbetinama ko da idu na putovanje oko svijeta.

Brijem jedino na plac i u banku.A zašto moraju ići na najveći plac u Zagrebu a ne na najbliži to neznam.

16 godina
g12356 kaže...
mar123 kaže...
luka94 kaže...
Dwyane Wade kaže...

Brijem jedino na plac i u banku.A zašto moraju ići na najveći plac u Zagrebu a ne na najbliži to neznam.

pa zato što one žele ić drugim ljudima na kvrac

16 godina
neaktivan

Nervira me Jadranka Vlaisavljević Kosor

15 godina

Nervira me riječ konzolitis i svi koji je upotrebljavaju. Ironično je da PC igrači tvrde da konzole usporavaju gaming, a sami su krivi što ne mogu odvojiti novce za igre. Čast izuzetcima.

O tempora, o mores !
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Nervira me riječ konzolitis i svi koji je upotrebljavaju. Ironično je da PC igrači tvrde da konzole usporavaju gaming, a sami su krivi što ne mogu odvojiti novce za igre. Čast izuzetcima.

^to i fanbojevi uglavnom.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
17 godina
neaktivan

nervira me većina toga povezana s vožnjom busom ili tramvajom.

nerivira me kad cure govore "kuiš, ono" i sl. (usto i prodube glas pa zvuči još gore)

...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan

Pišem si raspored (za školu) na papir, taman dođem do petka i sjetim se da smo dobili novi {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan

Mene nerviraju licemjeri. I to bi bilo uglavno sve.

Sve ostalo mogu preskočiti, zanemariti i nasmijati se tomu al licemjere mrzim..

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 0:04 (Zeppe).
16 godina
protjeran

Nervira me što stalno ovisim o dogovoru za prevoz ili javnom prevozu...Doduše sad po ljeti je ok, većinom odem s bajkom,ali zimi - užas...

Straight Edge
14 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Nervira me što stalno ovisim o dogovoru za prevoz ili javnom prevozu...Doduše sad po ljeti je ok, većinom odem s bajkom,ali zimi - užas...

Moraš čim prije izlječiti ovisnost, ovisnici umiru mladi...

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 9:37 (Diplomirani pješak).
16 godina

Nervira me što sada imam utakmicu a cijelu noć nisam mogao zaspat...

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina

Također nerviraju me i Top-Shop reklame.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
16 godina
neaktivan

1. Nervira me književnost.

2. Nervira me školski sustav u kojem se previše uči o izmišljotinama (književnost).

3. Nervira me razred koji ne voli informatiku zbog kojeg moram imati 4 + 2 (koji su trebali biti informatika) sata hrvatskog tjedno dok imam samo 3 sata matematike i 2 sata fizike.

Ivan Grubišić
18 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Uuu sjećam se kad sam bio mali ono od negdje 3 pa to 7-8raz te utakmice oko 10 ujutro iss pa to je bilo najžešće još kad je zima pa hladna dvorana a svi zglobovi mole da ih podmažeš sa WD40 {#} Ili prije par god ona sezona kad smo bili juniori - domaće tekme nam coach stavi u nedjelju u 10 ujutro pa ti odi van u subotu.... hahahahaha

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan

...bilo bi pretjerano reći da me ovakvi nerviraju, nego me, bez pretjerivanja, užasava zemlja u kojoj mogu biti na vrhu...{#}

...kaos...
16 godina
Dwyane Wade kaže...
Top Bugovac kaže...

Uuu sjećam se kad sam bio mali ono od negdje 3 pa to 7-8raz te utakmice oko 10 ujutro iss pa to je bilo najžešće još kad je zima pa hladna dvorana a svi zglobovi mole da ih podmažeš sa WD40 {#} Ili prije par god ona sezona kad smo bili juniori - domaće tekme nam coach stavi u nedjelju u 10 ujutro pa ti odi van u subotu.... hahahahaha

upravo to :) I onda kad još ti odma uvale pressing po cijelom terenu a igraš protiv dvije godine starijih.. pa ti bajo igraj obranu :)
A trener se samo dere.. ne je*e njega što ti nisi spavo cijelu noć i što si bio na basketu do ponoći :)

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
18 godina
neaktivan

Ma dobro je dok oni igraju po cijelom više mene je** kad ja moram {#}

He who is brave is free.
15 godina
protjeran
zivciraju me ljudi koji nemaju svoj stav
Carb0n
15 godina

Danas sam shvatio da me živcira, baš živcira(to je ona neugodna bol u tijelu kad npr. udarite nožnim prstom u štok od vrata) kad pod matematikom rješavamo zadatke pa svi prema meni:"Jesi rješio ?", Daj da prepišem."...

O tempora, o mores !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice