sendvič original je dvije šnite kruha i nešto između, po izboru, isto kao i umak
Kaj, micek, bil si lijen otvoriti poveznicu koju sam priložila poruci? Ponavljam - lema original ima četiri značenja od kojih se tri značenja dijele na dva podznačenja. Ti se kao pijan plota držiš za jedno značenje potpuno ignorirajući ostatak značenjskoga opsega. To tako ne ide.
Pa ne čini se ono onako teško ...
Meni - koja nikad u životu nisam zgotovila štogod jestivo - ovo jest poprilično teško. Zar je tako teško shvatiti da ja nemam pojma kako se sjecka luk, kako se usitnjava salata, kako se peče meso, kako se na tavi griju peciva, na koju temperaturu treba zagrijati ulje, kako se uopće provjerava temperatura ulja i slično? Čitajući bilo koji recept ili gledajući upute na YouTubeu, ja u glavi imam stotinjak pitanja na koja ne znam odgovoriti... jebiga, nisam se rodila učena. Da bih mogla bez ičije pomoći napraviti onaj McDonald'sov umak i sâm sendvič, videoupute bi trebale trajati tridesetak minuta, a ne sadašnjih dvije i pol.
P. S. O mojim kulinarskim sposobnostima dovoljno govori činjenica da su oni tipovi iz Tri, dva, jedan - kuhaj! za mene prvoklasni kulinarski stručnjaci. Natjecatelji (s dna tablice), a ne žiri.

Ovo se ne može ni nazvat kuhanje...