Sretan Božić i sve najbolje !!!
evo ljudi pošto idem na ponoćku pa neću bit tu u 0.00 sretan Božić svim forumašima i njihovim obiteljima!
Evo i od mene sve najbolje vama i vašim obiteljima za Božić!
Toliko čestitki a nitko se u poruci ne osvrće na neku religioznu pozadinu Božića. Božić je blagdan, zar ne?
Ili je to neki dan na koji se fino najedemo, družimo sa prijateljima / obitelji, darujemo i pogledamo nekoliko filmova o dobrom djedici u crvenom koji leti po svijetu i daruje djecu? Koliko znam, to ne bi trebala biti bit Božića. Ili sam u krivu?
A da razgovaramo o vjerodostojnosti samog rođenja Božjeg sina? Ili o metafizičkim projekcijama našeg vremena iza rođenja onoga koga smatramo Bogom? Možda o kalendarskoj poziciji Božića? Odnosu drugih religija prema Božiću? Ekonomskoj prirodi božićne kupnje? Uporabi mobitela u ovo vrijeme i akumulaciji elektromagnetskog zračenja? Vizualnom ugođaju bijelog Božića i onoga u toplim krajevima?....
Toliko čestitki a nitko se u poruci ne osvrće na neku religioznu pozadinu Božića. Božić je blagdan, zar ne?
Ili je to neki dan na koji se fino najedemo, družimo sa prijateljima / obitelji, darujemo i pogledamo nekoliko filmova o dobrom djedici u crvenom koji leti po svijetu i daruje djecu? Koliko znam, to ne bi trebala biti bit Božića. Ili sam u krivu?
A da razgovaramo o vjerodostojnosti samog rođenja Božjeg sina? Ili o metafizičkim projekcijama našeg vremena iza rođenja onoga koga smatramo Bogom? Možda o kalendarskoj poziciji Božića? Odnosu drugih religija prema Božiću? Ekonomskoj prirodi božićne kupnje? Uporabi mobitela u ovo vrijeme i akumulaciji elektromagnetskog zračenja? Vizualnom ugođaju bijelog Božića i onoga u toplim krajevima?....
Ako se obilježeva dan rođenja Nikole Tesle, onda je prigodno pričati o djelima Nikole Tesle, njegovom životu i sl.
Ako se obilježava rođenje Isusa Krista ("Božić je kršćanski blagdan kojim se proslavlja rođenje Isusa Krista." - Wikipedija), onda je prigodno razgovarati o snijegu, purici i sarmi, poklonima i "božićnim" filmovima?
Sta da pricamo o Isusu,a da se nije ispricalo zadnjih 500 godina? LOL!
Misliš zadnjih 2009 godina?
Karikiro sam.
Pričekajte novu knjigu Dan Browna - sigurno će otkriti neku stogo čuvanu tajnu koja se nije smijela izgovoriti kao i u Da Vincijevom kodu
sretan i blagoslovljen vam božić želi giga
Sretan Božić svima!
sretan božić i sve najbolje..
Sretan bozic i sve najbolje!!!
sretan bozic svima
Sretan i blagoslovljen Božić svim bugovcima i onima koji se tako osjećaju uz puno radosti i veselja!
Ako se obilježeva dan rođenja Nikole Tesle, onda je prigodno pričati o djelima Nikole Tesle, njegovom životu i sl.
Ako se obilježava rođenje Isusa Krista ("Božić je kršćanski blagdan kojim se proslavlja rođenje Isusa Krista." - Wikipedija), onda je prigodno razgovarati o snijegu, purici i sarmi, poklonima i "božićnim" filmovima?
Ajd da od svake teme ne napravimo filozofiju...
Čestitamo si i to je to...
SRETAN BOZIC I SVE NAJBOLJE
SRETAN BOŽIĆ svima!!! PUNO ZDRAVLJA I VESELJA VAM ZELIM I PUNO GRAFICKIH,PROCESORA ITD..
želim vam sretan božić i sve najbolje..
sretan bozic svima
Skromna čestitka i od mene, Bug-u i cjeloj ovoj zajednici:
Sretan vam Božić i sve najbolje!!!
Sretan i blagoslovljen božić svim forumašima i BUG redakciji,od mene. 
Sretan Božić svima koji ga slave!
Sretan Božić i sve najbolje!!
Sretan i blagoslovljen Božić svim forumašima od srca želi moja malenkost!
Raja Sretan Bozic

od mene (i mog dragog prijatelja Tux-a