SRETAN BOŽIĆ svima!!!

poruka: 140
|
čitano: 22.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan Božić i sve najbolje !!!

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

evo ljudi pošto idem na ponoćku pa neću bit tu u 0.00 sretan Božić svim forumašima i  njihovim obiteljima!

svašta se igra trenutno...
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 23:06 (Gamer71).
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Evo i od mene sve najbolje vama i vašim obiteljima za Božić!

17 godina
neaktivan
RE: SRETAN BOŽIĆ svima!!!
Random. kaže...

Toliko čestitki a nitko se u poruci ne osvrće na neku religioznu pozadinu Božića. Božić je blagdan, zar ne?

Ili je to neki dan na koji se fino najedemo, družimo sa prijateljima / obitelji, darujemo i pogledamo nekoliko filmova o dobrom djedici u crvenom koji leti po svijetu i daruje djecu? Koliko znam, to ne bi trebala biti bit Božića. Ili sam u krivu?

A da razgovaramo o vjerodostojnosti samog rođenja Božjeg sina? Ili o metafizičkim projekcijama našeg vremena iza rođenja onoga koga smatramo Bogom? Možda o kalendarskoj poziciji Božića? Odnosu drugih religija prema Božiću? Ekonomskoj prirodi božićne kupnje? Uporabi mobitela u ovo vrijeme i akumulaciji elektromagnetskog zračenja? Vizualnom ugođaju bijelog Božića i onoga u toplim krajevima?....

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Random. kaže...

Toliko čestitki a nitko se u poruci ne osvrće na neku religioznu pozadinu Božića. Božić je blagdan, zar ne?

Ili je to neki dan na koji se fino najedemo, družimo sa prijateljima / obitelji, darujemo i pogledamo nekoliko filmova o dobrom djedici u crvenom koji leti po svijetu i daruje djecu? Koliko znam, to ne bi trebala biti bit Božića. Ili sam u krivu?

A da razgovaramo o vjerodostojnosti samog rođenja Božjeg sina? Ili o metafizičkim projekcijama našeg vremena iza rođenja onoga koga smatramo Bogom? Možda o kalendarskoj poziciji Božića? Odnosu drugih religija prema Božiću? Ekonomskoj prirodi božićne kupnje? Uporabi mobitela u ovo vrijeme i akumulaciji elektromagnetskog zračenja? Vizualnom ugođaju bijelog Božića i onoga u toplim krajevima?....

Ako se obilježeva dan rođenja Nikole Tesle, onda je prigodno pričati o djelima Nikole Tesle, njegovom životu i sl.

Ako se obilježava rođenje Isusa Krista ("Božić je kršćanski blagdan kojim se proslavlja rođenje Isusa Krista." - Wikipedija), onda je prigodno razgovarati o snijegu, purici i sarmi, poklonima i "božićnim" filmovima?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sta da pricamo o Isusu,a da se nije ispricalo zadnjih 500 godina? LOL!

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Misliš zadnjih 2009 godina?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
VirtUoso kaže...

Karikiro sam.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
VirtUoso kaže...

Pričekajte novu knjigu Dan Browna - sigurno će otkriti neku stogo čuvanu tajnu koja se nije smijela izgovoriti kao i u Da Vincijevom koduNamigiva

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

sretan i blagoslovljen vam božić želi giga

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan Božić svima!

What is the purpose of life? -It ends.
17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

sretan božić i sve najbolje..

16 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje.... to su za vas moje božićne želje. Toplina u srcu neka vam sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim vam ja!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 23:42 (Brk_007).
16 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan bozic i sve najbolje!!!

17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

sretan bozic svima

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan i blagoslovljen Božić svim bugovcima i onima koji se tako osjećaju uz puno radosti i veselja!

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
naxeem kaže...
Random. kaže...

Ako se obilježeva dan rođenja Nikole Tesle, onda je prigodno pričati o djelima Nikole Tesle, njegovom životu i sl.

Ako se obilježava rođenje Isusa Krista ("Božić je kršćanski blagdan kojim se proslavlja rođenje Isusa Krista." - Wikipedija), onda je prigodno razgovarati o snijegu, purici i sarmi, poklonima i "božićnim" filmovima?

Ajd da od svake teme ne napravimo filozofiju...

Čestitamo si i to je to...Namigiva

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina

SRETAN BOZIC I SVE NAJBOLJE

sniper only
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

SRETAN BOŽIĆ svima!!! PUNO ZDRAVLJA I VESELJA VAM ZELIM I PUNO GRAFICKIH,PROCESORA ITD..

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

želim vam sretan božić i sve najbolje..

16 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

sretan bozic svima

17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan Božić svim dragim mi BUGovcima, i onima koji se tako osjećaju, a i onima koji to nisu Cool od mene (i mog dragog prijatelja Tux-a Namigiva)

Sve najbolje!

Sretan Božić Sretan Božić
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Skromna čestitka i od mene, Bug-u i cjeloj ovoj zajednici:

Sretan vam Božić i sve najbolje!!!

0100001001101111011010100110000101101110
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 13:02 (Boky).
16 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan i blagoslovljen božić svim forumašima i BUG redakciji,od mene. Smijeh

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Sretan Bozic!
EVERYBODY LIES
17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan Božić svima koji ga slave!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
protjeran
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan Božić i sve najbolje!!

17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Sretan i blagoslovljen Božić svim forumašima od srca želi moja malenkost!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Svim forumašima  katoličke vjeroispovijesti želim Sretan Božić i da ga sa svojim najmilijima provedu u miru i veselju.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
SRETAN BOŽIĆ svima!!!

Raja Sretan BozicIzlanuo se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice