A sto ima budala i idiota...........
Baš me zanima ko je lajkao?
Nesmijem ti rec nebi bilo u redu prema liku
................
Nesmijem ti rec nebi bilo u redu prema liku
................
a daj nam reci....
reci reci reci reci
salim se nemoras ak nije ok onda nemoj
al ono bilo bi bas za foru onak da kazes
Mora da je garfield tvoj dupli acc..=)
a sad si me odao 
Misliš dao TU
Da to je mislio...........
Nije ti ovo fejsbuk! 
Nije ti ovo fejsbuk! 
Katana likes this <tu>
Nije ti ovo fejsbuk! 
Već mi se miješa ,ali značenje je isto.
EDIT: Ja mislim da je Ivan 992 dao TU.
Nije ti ovo fejsbuk! 
Već mi se miješa ,ali značenje je isto.

Eto..od kad su uveli one rođendane već se miješa ljudima..=)
Ajd da nebude totalni offtopik:
(jbg, forum sere..) evo link: http://media.damnfunnypictures.com/photos/EpicFailGoldMine001.jpg
Ma nek si ti nama pametan..........
hehehe...Vidio sam da si na toj temi prvo stavio TD i onda si možda premjestio, a i ti jedni znaš ko je taj tajnstveni čovjek koji je dao TU.
dosta offtopica
hehehe...Vidio sam da si na toj temi prvo stavio TD i onda si možda premjestio, a i ti jedni znaš ko je taj tajnstveni čovjek koji je dao TU.
dosta offtopica
omg!!!! ovo je moj traktor!!!!!
Neznam zašto al sumnjem da je to namiješteno,ja si sad mogu napravit profil na HCL-u(iako ga več imam)
i pitati dali to izlazi za xbox.I još taj smajlič na kraju što je stavio,neznam al sumljivo mi je to i lik je član od 21 ovaj mjesec.....al možda se varam...
Car nema sta!
Neznam zašto al sumnjem da je to namiješteno,ja si sad mogu napravit profil na HCL-u(iako ga več imam)
i pitati dali to izlazi za xbox.I još taj smajlič na kraju što je stavio,neznam al sumljivo mi je to i lik je član od 21 ovaj mjesec.....al možda se varam...
a gle bilo je i tu takvih
tema se zove
battlefield bad company za pc i onda pise u postu dal izlazi za pc
Car nema sta!
Da toliko sam jadan pa mi je vrhunac zivota napravit profil na toj stranici i onda namjerno napravit glupost da bih mogao postat barem 1 smjesnu sliku! Ti i tebi slicni bi i od komada kruha napravili teoriju obmane!
Da toliko sam jadan pa mi je vrhunac zivota napravit profil na toj stranici i onda namjerno napravit glupost da bih mogao postat barem 1 smjesnu sliku! Ti i tebi slicni bi i od komada kruha napravili teoriju obmane!
Pa jbt nisam ja rekao da si ti to napravio....
....
evo .gif http://hermionefanart.com/bloggerphoto28/Forcegoats2.gif
http://hermionefanart.com/bloggerphoto28/forcebottle.gif
Evo jedna neznam jel bila!
Eh, ovo je iz Mostara...
nagovještaj linka...
Zasto drzi tog decka za ruku? Pa prenijet ce mu vodene kozice, vidi mu ih po nogama. 
prva VRH !!!