- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo par
hehe ova zadnja je ziva istina
Ti si ispuco svoju kvotu danas,dosta nemoj vise.
a zašto ne?pa imam još hrpu slika
Bolje ne,nek drugi stavljaju,neda mi se tvoje vise gledat.Tu hrpu sacuvaj za druge dane.
molim vas pogledajte ovu gif sliku,za povratiti od smijeha
Bolje ne,nek drugi stavljaju,neda mi se tvoje vise gledat.Tu hrpu sacuvaj za druge dane.
Ako ti se ne da gledat, ne gledaj.
Majko mila, koji bezobrazluk!
Mislim da je Fake prigovorio zato što je matica, inače nov član koji samim tim nije video najveći deo teme, okačio gomilu slika (7 postova sa slikama na jednoj stranici) od kojih je dobar deo već postovan, često više puta (mada moram priznati i da iznenađujuće veliki deo nisam video ranije ). Fake je mogao da bude dosta uljudniji, ali se slažem da nije dobra ideja da svaki novi član ovde dumpuje svoju kompletnu kolekciju, jer bismo verovatno svi izgubili volju da kopamo po gomili uglavnom već viđenih slika koja bi tako nastala. Predlažem da se vratimo kačenju slika i ne dižemo dodatnu frku, mislim da niko nije bio zlonameran.
Kakve veze ima čije su slike?!! Ako su smiješne su dobre.
Stvarno bezobrazluk, neko se trudi da stavi tolko slika i onda dođe neko kao ti,pa veli da mu se neda gledat slike. Rješenje tvog problema je: nemoj gledati slike ili stavi da ignoriraš autora
Ivan nema veze što je postao 7 postova za redom ako su dobre slike, a još manje ima to što je on novi ovdje i ne većina slika nije bila i to velika većina.
I am not a football player..valjda nije bila, ja ju prvi put vidim...
bilo nedavno
koj se k. cudite kad mu neko kaze da prestane postat kad ovaj dode u neku temu i svaki post dobije TD !!
a onako i je i nije smiješna...
al s domaćim igračima je...
Ajme bas si me nasmijao. Predobro. Hihihihi
Evo i nekih mojih. Nisu tko zna sta ali eto...
e ova zadnja je za fakea zar ne?
a onako i je i nije smiješna...
al s domaćim igračima je...
Ajme bas si me nasmijao. Predobro. Hihihihi
Evo i nekih mojih. Nisu tko zna sta ali eto...
e ova zadnja je za fakea zar ne?
Ne. Evo jos par.
koj se k. cudite kad mu neko kaze da prestane postat kad ovaj dode u neku temu i svaki post dobije TD !!
Ja mu dajem TD samo zbog slike u kojoj se ismijava bombaški napad u Iraku.
a ja jer je svima redom (njima 15) bez potrebe davao TD pa i meni
a ja jer je svima redom (njima 15) bez potrebe davao TD pa i meni
Cek, pogrijesio si temu, ovo sto si postao spada u temu "Humor" :-D :-D :-D
jedna ali bez(VRIJEDNA)
trebo si dobit sve palčeve doleje jer ti uvek svima daješ palčeve dolje
4 slike
opa ti na 0 dan stavio sve po spisku