- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.
Većina toga je photoshop, nema šanse da profesor hrvatskog napiše "neznam", "sa menom" i sl. Ili kad nekome prijetiš nožem ćeš dobiti minus?! Nije sve, ali pola tih slika na stranici na fejsu jest fake.
Nemam ništ previše za podijelit od slika, al da nebude offtopic ovi su prejaki :)
.
Većina toga je photoshop, nema šanse da profesor hrvatskog napiše "neznam", "sa menom" i sl. Ili kad nekome prijetiš nožem ćeš dobiti minus?! Nije sve, ali pola tih slika na stranici na fejsu jest fake.
Nemam ništ previše za podijelit od slika, al da nebude offtopic ovi su prejaki :)
Zavisi odakle dolaze profesori a njih pola je nepismeno ;) I nije PS nego desni klik i uredi element(ovi što su sa moba slikani, to nije fake, 100% je istina)
@ Prvo sam msilio da je neka šala al sad vidim da je ozbiljno :D
.
Ovo nije ni najmanje smiješno. Naprotiv, žalosno je i oslikava stanje društva. Nije indikativno učeničko ponašanje nego potreba da se tim ponašanjem hvale online. Dakle, što sam gori - imam bolji status u društvu, a još ako je to dokumentovano - prava sam faca.
Ovo nije ni najmanje smiješno. Naprotiv, žalosno je i oslikava stanje društva. Nije indikativno učeničko ponašanje nego potreba da se tim ponašanjem hvale online. Dakle, što sam gori - imam bolji status u društvu, a još ako je to dokumentovano - prava sam faca.
istina nije smiješno ni najmanje, ali po meni je žalosno to što je većina profesora nepismena, što se vidi iz screenshota koji su slikani na mobitelima.
meni je ovo smiješno koliko je i žalosno
Ispričavam se zbog prve, valjda ima ovdje netko kome će biti smiješna. :D
Druga - beton :)
najveci problem je sto zapravo i da se krenio branit na isti nacin on bi vjerojatno ispao kriv kasnije...
ali video nekako djeluje fake
da ne bude offtopic, evo i par starih sa 9gag-a
najveci problem je sto zapravo i da se krenio branit na isti nacin on bi vjerojatno ispao kriv kasnije...
ali video nekako djeluje fake
da ne bude offtopic, evo i par starih sa 9gag-a
Nemreš udarit curu, al možeš ju zgrabit za kosu i izbacit van.
Inače, video je dio kampanje protiv nasilja, mislim u Danskoj, ali nisam siguran.
U moru glupih natpisa, jedna koja je stvarno dobra.
Naravno, ova lijeva.
kreativne, sada bivše mi kolege iz ruđera
U moru glupih natpisa, jedna koja je stvarno dobra.
Naravno, ova lijeva.
kreativne, sada bivše mi kolege iz ruđera
Sjećam se natisa medicinske škole kad sam ja maturirao (pr.kr.) - "Mi svoje greške zatrpavamo zemljom" ;)