Mene samo živcira što veličina slika sa 9gaga je ukradena od drugih ljudi sa drugih stranica a govore da je njihov content
Plus sve klinke što po "fejsu" pišu razne gluposti a neznaju ni o čemu se radi.
I'm out.
Slika da nije off topic.
Mene samo živcira što veličina slika sa 9gaga je ukradena od drugih ljudi sa drugih stranica a govore da je njihov content
I'm out.
Slika da nije off topic.
4chan trolling
Ima negdje arhiva tih threadova gdje je netko bas bio idiot jer je pokusao nesto sa 4chana? Uglavnom su urnebes, nikad mi ne dojade.
9gag je proširio na facebook sve meme i sl. stvari i zbog toga su te stvari postale sranje jer jednostavno ti idioti ne znaju koristiti kako spada.
9gag je proširio na facebook sve meme i sl. stvari i zbog toga su te stvari postale sranje jer jednostavno ti idioti ne znaju koristiti kako spada.
Baš to! Ženska napiše Jednoj na zid ajmo sutra van <3
Ova odgovori Ma može,forever alone <3
9gag kradu slike sa 4chan i prikazuju kao svoje.
9gag je na dnu meme foodchain-a
originalne meme slike poticu sa 4chan i neki ostalih mjesta.
9gag nemaju nista originalno, a i nisu tako smjesni.
I'm out.
Slika da nije off topic.
A sto mi ovdje radimo protekle 473 stranice?
Isprike na offtopicu al imam jednu zamolbu. Tražim sliku gdje neki lik opisuje papigu koju je kupio i koje probleme ima s njom, pa ako je netko ima nek posta.
Hvala unaprijed :)
Isprike na offtopicu al imam jednu zamolbu. Tražim sliku gdje neki lik opisuje papigu koju je kupio i koje probleme ima s njom, pa ako je netko ima nek posta.
Hvala unaprijed :)
To je to, hvala :)
Sad gledam popis igara koje podrzavaju g19 tipkovnicu i naletim na ovo, original link
moze neko postat par slicnih ovakih slikica
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2775037_460s.jpg
Više slika, manje teksta.
Ubijam se. 1.
Mrzim neurednost.. nekakav red mora biti..
6. slika tako bi bilo da žene vladaju heh