- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel' globalno zatopljenje ili su se smrzli od hladnoće pitanje je sada.
Globalno zatopljenje je samo pojam o velikoj promjeni temperature. Može bit i zahlađenje i zatopljenje, iako se u zadnje vrijeme najčešće priča o zatopljenju, budući da smo u njemu trenutno.
hahahahahaha..
I to se proda kad je navala
i guess he got triforced?
Globalno zatopljenje je samo pojam o velikoj promjeni temperature. Može bit i zahlađenje i zatopljenje, iako se u zadnje vrijeme najčešće priča o zatopljenju, budući da smo u njemu trenutno.
Znači ako dođe do globalnog zahlađenja ili nekog mini ledenog doba to će se i dalje zvati globalno zatopljenje jer eto globalno zatopljenje kao pojam pokriva oba termina, te ga nema potrebe nazivati globalno zahlađenje iako to jeste.
Globalno zatopljenje je samo pojam o velikoj promjeni temperature - Ne bih rekao, klimatske promjene su pojam koji bi više odgovarao.
Na vikiju piše da je - Globalno zatopljenje je naziv za povećanje prosječne temeperature zemljine atmosfere i ocena. Nisam našao da termin pokriva i smanjenje prosječene temperature.
Ako griješim razuvjeri me.
No, bit je ....
sjecam se ovog prosle godine bila ova slika na ovoj temi.
Gotiva.
Nemrem vjerovati glupog djeteta.
slike
ova zadnja slika, to je moj Frend Matteo Rajkov(mislimm da se tak zove i na fejsu )
slike
ova zadnja slika, to je moj Frend Matteo Rajkov(mislimm da se tak zove i na fejsu )
adresa i OIB?
fak,ja sam se samo šalio na meme fore sendviči itd.ajoj.
Neznam hoće li ovo biti ikome smiješno, ali ja sam par linija ROFLao...
Dogovorio sam se s kolegom iz razreda da ćemo danas igrati AoE2, no za probu preko garene...
E sad, kad meni nije radila stranica, zamolio sam ga da provjeri radi li njemu...