- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neodlučni novinari iz 24sata .

Dok je kombi lupioi u njega bi oje vrijedan 960.000, a nakon što ga je ovaj drmnuo i nakon što je upao u vodu mu se vrijednost smanjila na 400.000
U stvari su oni fantastično prenijeli vijest i još uz to i jako dobro istražili gubitak vrijednosti auta itd, a to što ti to ne shvaćaš...
2 slika GAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA 
Hehe, ovo me podsjetilo na Sheldona jučer...jeli to bi osarkazam? a jel to bio sarkazam, ...a jel sad ovo bio sarkazam...a jel to sarkazam...
ja mislim da si TD-e pokupio jer je ta slika valjda bila vec 50 puta
ja mislim da je TD za već isfuranu sliku
ja mislim da je TD za već isfuranu foru
Hehe, ovo me podsjetilo na Sheldona jučer...jeli to bi osarkazam? a jel to bio sarkazam, ...a jel sad ovo bio sarkazam...a jel to sarkazam...
toćno :D
a i zato što nema smisla ono šta je napiso, nisu nikako mogli znat kolko on vrijedi nakon nesreće
Onda se ispričavam...
toćno :D
a i zato što nema smisla ono šta je napiso, nisu nikako mogli znat kolko on vrijedi nakon nesreće
hehe, Sheldon.
(lik iz moje bivše gimnazije.)
Btw. jezik na zadnjoj slici u obliku srca, wau! 
vinkovačka gimnazija?