- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
covjece, trebalo mi je 10 min da nadjem zasto treba shatat brix
iz koje igre je onaj drugi malo me pamcenje j*be :D
iz koje igre je onaj drugi malo me pamcenje j*be :D
Iz DA: Awakening i DA2.
e stvarno mozel mi neko reci kakav je ono bio pauk u tus kabini.
Misliš na onaj kada je žena rodila dijete s tri ruke i tri noge?Tad je čovjek ubio dijete jer je mislio da je pauk
Meni je sve na eksternom, svi podaci tako da bi njega vjerojatno isčupo:)) ali ono da imam vremena vjerojatno bi cjelo komp uzo makar ga bacio, pa nešto bi uspjelo preživit:)
Oco je ti je n-ta tema od jutros u kojoj radiš off topic!
On topic:
Misliš na onaj kada je žena rodila dijete s tri ruke i tri noge?Tad je čovjek ubio dijete jer je mislio da je pauk
ne to prvi post na ovoj stranici zadnja slika.
kakav je ono veliki pauk?
ne to prvi post na ovoj stranici zadnja slika.
Veliki je, i sličan pauku. Evo. Sad više nemoj biti dosadan.
Ono je photoshop 
Ono je photoshop 
Ma kakav photoshop, pa jel si ti gledal Heri Potera?! Ako nisi, trk u videoteku (ili na torrent).
Ev nes i od mene ;)
ja mogu takio staviti noge iza vrata :)
a dal imaš 120kg? :D
Danas se na forumu jedan korisnik pohvalio jako dobrim performansama u nekoj igri, pa sam ga išao na pm pitati kakvu ima knfiguraciju pošto mu ne piše u moj pc. Evo koji sam dobio:
Danas se na forumu jedan korisnik pohvalio jako dobrim performansama u nekoj igri, pa sam ga išao na pm pitati kakvu ima knfiguraciju pošto mu ne piše u moj pc. Evo koji sam dobio:
a taj korisnik je (100%) ProteinZ
Interesting, tell me more...
2 TB GB HDD
2xNvidiaQuadro FX5800 4GB
lol
malo se izgubio smisao http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/the-witcher-2/2143046.aspx
Za one koji ne znaju - Lik je ugurao CPU sa 1366 pinova u ploču koja ima 1155. Vjerovatno ih je škarama podkratio.
ta...ta graficka postoji...pisi u google 

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu