http://www.doomworld.com/10years/doomcomic/comic.php- jedan kratki šaljivi Doom strip i još nešto slika.
http://www.doomworld.com/10years/doomcomic/comic.php- jedan kratki šaljivi Doom strip i još nešto slika.
Na kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska - Grčka slikam sebe ali glavnu ulogu na slici je preuzeo čovijek lijevo od mene.
Pa kad si pustio vjetar, zašto onda ovi desno od njega skrivaju noseve??
Šta je najbolje, u istu školu idemo. FACEPALM

Utopiti u silosu kukuruza.
Na kraju 8.raz imamo neko putovanje na more, pa razmišljam o utapljanju, naravno njih 
Na kraju 8.raz imamo neko putovanje na more, pa razmišljam o utapljanju, naravno njih 
Wot? Pa koji si razz?
khm.. a zasto u donjem ljevom kutu pise ime neke internet stranice
http://celebs.icanhascheezburger.com/2011/07/11/funny-celebrity-pictures-fan-groupie/
khm.. a zasto u donjem ljevom kutu pise neka internet stranice
Zato što su toliko pametne, da ih je već netko stavio na forume(strane).
Vidiš ja ti ne vjerujem bez dokaza, jer je ta slika podosta stara, te djevojke su građe kao srednjoškolke, a ti pričaš kako ćeš tek u 8. razredu ići na put ?!
Ma daj.
Vidiš ja ti ne vjerujem bez dokaza, jer je ta slika podosta stara, te djevojke su građe kao srednjoškolke, a ti pričaš kako ćeš tek u 8. razredu ići na put ?!
Ma daj.
Da stavile su ih na facebook na početku mjeseca, a neću sada njihove profile tu objavljivati.
EDIT: Pa djevojke od 14 godina i neizgledaju više ko klinke...
Ma daj.
Da stavile su ih na facebook na početku mjeseca, a neću sada njihove profile tu objavljivati.
Daj link od njihovih profila :D
Daj neću stavljat tu linkove,da se još neko pobuni jebote, imate PP 
ova slika stara najmanje godinu dana
Stavljale su na facebook slike,sad ako su njihove, nemam pojma...
Pa ak su stavile slike ne znaci da su to one 
I ja znam stavit neku smijesnu sliku pa se tagam i sl.
hah sad se izvlačiš, kul stori bro
Pa vjerjoatno znas kako izgledaju...Ja obično curu prepoznam prema guzi/sisama,lica teško pamtim :D
Ova lijevo ima istu kosu ko jedna, dupe mi je sumljivo, a nemam pojma, al slične su, bar od iza 
@Creator, iz čega bi se trebao izvlačit? Po tom što su stavile tu sliku na facebook i slične na njih?

Ni smijesno ni zanimljivo...
Koliko ste spamma navukli jedva sam uso u temu.

Koliko ste spamma navukli jedva sam uso u temu.

užas......fala Bogu pa u moje doba osnovne fejs nije ni bio. Onda smo se svi sprdali sa chatom na net.hr i jedina komunikacija putem neta je bio msn....koji trenutno u mojem slučaju je skoro totalno propao. (ak se dobro sjećam, mislim da su se neki i registrirali kako bi imali više opcija ili šta već...nešt je registracija omogućila....ne bitno) OT:
evo ovo sam danas vidio na cocacolinoj stranici:
linkevo ovo sam danas vidio na cocacolinoj stranici:
Čak noris ju je osvojio jučer