I da baš i nije smiješno. Vjerujem da nekome je, meni nije :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ja vjerujem da bi 99% nas ovdje umrlo od znatizelje, da nas vas troje niste informirali o vasem poimanju humora... ajmo sad svi pisat kome je sta smijesno na svaki vic ili foru....
Ontopic - prva slika koju sam izguglao cisto da bi se pravio kao da ovaj post ima ikakve veze s temom...
A ja vjerujem da bi 99% nas ovdje umrlo od znatizelje, da nas vas troje niste informirali o vasem poimanju humora... ajmo sad svi pisat kome je sta smijesno na svaki vic ili foru....
Ontopic - prva slika koju sam izguglao cisto da bi se pravio kao da ovaj post ima ikakve veze s temom...
Ne znam talijanski i ne mogu copy paste u google translator...
Ne znam talijanski i ne mogu copy paste u google translator...
Questo non è italiano 
Este es el español
Questo non è italiano 
Este es el español
Muchas gracias senora.
s fejsa?
s fejsa?
Yep.. Naso negdi.. (nije moja slika ako si to mislio) 
Imaš ime tog lika? :D
Questo non è italiano 
Este es el español
Muchas gracias senora.
Lol, a ovo nije dug tekst.
Što sve majka rodi.
Što sve neću doživit na ovom forumu - čovjeka banalo umjesto da mu se lijepo objasni da mu neće narasti dlake na dlanovima...
Ne hvala, taman doručkovao.
Come on nigga, you know you want...
Come on, nigga... come on, don't make me wait.
hajde da vam zagorcam ljeto
http://www.cracked.com/article_15816_the-5-most-horrifying-bugs-in-world.html
posebno ovaj Hornet prvi iliti ga strsljan.. ima ih po hrvatskoj samo da znate!!!
hajde da vam zagorcam ljeto
http://www.cracked.com/article_15816_the-5-most-horrifying-bugs-in-world.html
posebno ovaj Hornet prvi iliti ga strsljan.. ima ih po hrvatskoj samo da znate!!!
Ma naubijam ih se na kile kad odem po ljeti u planine. Dobro je što su sporiji od osa.
ili kad uđe u pivsku flašu/čašu, samo je poklopiš i gledaš kako umiru u mukama 
cekal bum vas v krapini s gemistima =) ali 1. slike u badićima hahaha