- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svi smo upoznati sa onim testom inteligencije koji vam (ako ste posebna vrsta bisera) pojede pristojnu količinu novaca na mobitelu..
isto tako, shvatio sam da je kreator istog tog kviza također biser koji nema baš previše pameti..
pogledajte pitanje o kvadratima (ispravak- PRAVOKUTNICIMA)..
svi smo upoznati sa onim testom inteligencije koji vam (ako ste posebna vrsta bisera) pojede pristojnu količinu novaca na mobitelu..
isto tako, shvatio sam da je kreator istog tog kviza također biser koji nema baš previše pameti..
pogledajte pitanje o kvadratima (ispravak- PRAVOKUTNICIMA)..
Kvadrat je specijalan slučaj pravokutnika, tj. pravokutnik s najmanjim opsegom te najvećom površinom među svim pravokutnicima.
EDIT: Dobro, malo mi je neprecizna definicija. Dakle, pravokutnik s najmanjim opsegom među pravokutnicima površine P te pravokutnik s najvećom površinom među pravokutnicima opsega O, to je kvadrat. Malo preciznije, eto. :D
EDIT2: Šit, nestala mi je slika. Evooo jeee.
Od kolijevke pa do groba... (...najljepše je u kolijevci) :-)
5. ---- To je redovni servis Bug foruma 
Ova prva, crno bijela japanska "krava" je iz jednog hentai stripa XD. Zaboravil sam kak se zove :D.
Japan rules
Princess and frog ili tako nesto... 2009ta godina...
.

mali tipfeler koji se svakome može dogoditi
.

pa sto obicni tipfeler
EDIT: ala paki nebi da nije dosta sta smo iz istoga mista, sta nam je ista zgrada skole bila, nego imamo i iste misli u istom trenutku 
.

što sad? zamjenio slučajno 2 brojke i to je to. svakome se može dogoditi.
.

pa sto obicni tipfeler
EDIT: ala paki nebi da nije dosta sta smo iz istoga mista, sta nam je ista zgrada skole bila, nego imamo i iste misli u istom trenutku 
hehe to je dobro u nekom smislu, a sad kojem neznam
Ubacih 22 slike pa da vidimo koje ce uspjeti uploadati
Jesi li ti uopšte pričekao da završi onaj mali plavi loading ispod svake slike ili si nakon 10 sekundi lupio fuckin pošalji? Meni kad god uploadam 22 slike sve uploada, JER SE STRPIM.