- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
geek talk :D
šta je s ovom prvom ?
šta je s ovom prvom ?
Promijenio je jezik na FB-u sa hrvatskog/engleskog na 1337 (leet) jezik.
Promijenio je jezik na FB-u sa hrvatskog/engleskog na 1337 (leet) jezik.
Staro nekih godinu, godinu i pol 
Evo jedna iz moje produkcije - meni je smijesna, valjda bu i vama...
EDIT: Za one koji nisu bas upuceni, pare na slici su Zimbabvejski dolari, a kod njih je tolika inflacija da jedno obicno kokosje jaje dode 35 milijardi (da miljardi) dolara.
Imaju novcanice u triljunima...
EDIT: Za one koji nisu bas upuceni, pare na slici su Zimbabvejski dolari, a kod njih je tolika inflacija da jedno obicno kokosje jaje dode 35 milijardi (da miljardi) dolara.
Bogami da nisi objasnio ne bih ni skužio, a možda i bih... :)
ista stvar se je dogodila njemackoj nakon 1. svj. rata
ista stvar se je dogodila njemackoj nakon 1. svj. rata
Ni posljeratna Hrvatska nije puno bolje prosla.
.
.
.
Dobro mozda je ipak malo bolje... 
Imam negdje doma 120 000 dinara, barem mislim da je 120 000.. ili je miljun i 200k,nisam siguran :D

Pa ovo oko iPhonea ti baš ne stoji na zdravim nogama. Jedini argument koji je točan je onaj s baterijom....
a onaj sa mms-om, snimanje sa kamerom, pokretati "one" aplikacije... naravno ako nije jailbrekan

erene gluposti
i skuži ovo: u anketi piše da je njih 7 mi dalo TD jer imaju ajfon... a ispod stoji 5 TD-a 
MMS postoji jos os 3.0 firmwarea, video isto od 3.0, a za third party imamo appstore ne? Ako ne koristis iPhone nemoj pisat ne provjerene gluposti
Ali Alladin nije u Zimbabve-u ž, koji će mu qrac Zimbabvejski dolari, to je kao da je amerikanac poželio da bude bogat i dobio 2.000.000 kn 
.
omfg koji k**** mi je sa profilom?? o.O
LOL i meni je isto tako wtf 
jebot* kolko ti to sati igras?
jebot* kolko ti to sati igras?
jebacko ti je pitanje frajeru....sryfor OT: http://www.xfire.com/forums/182686/topic/2249639/

)