- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da nije bila..
Krivo se nadaš 
Izvstan primjer zloporabe novouvedenih smajlija.
Shvatio sam i sam kakvu sam glupost napisao , brisi post .
Isprike za offtopic 
Što mislite da do 200. stranice ove teme prikazujemo slike , te na 200. stranici glasamo za najbolju tj.najsmjesniju ?
Daaa, i svi će se sjećat slike sa tamo negdje 93. stranice... Ma izvrsna ideja...
Što mislite da do 200. stranice ove teme prikazujemo slike , te na 200. stranici glasamo za najbolju tj.najsmjesniju ?
Daaa, i svi će se sjećat slike sa tamo negdje 93. stranice... Ma izvrsna ideja...
sad si me sjetio te macke koju sam photoshopirao. nije predvideno da bude neko djelo vec da ubijem vrijeme. jedan od prvih radova na photohopu.
ja bi odma glasovo za svoju...ma znas onu... smijesnu
sad si me sjetio te macke koju sam photoshopirao. nije predvideno da bude neko djelo vec da ubijem vrijeme. jedan od prvih radova na photohopu.
Evo stavio sam u bolju pozadinu,samo da ubijem vrijeme ;)
Jedino bi bilo izvedivo da stavljamo slike koje smo mi osobno slikali, a ne one sa interneta.te na dvjestotoj stranici glasamo za najsmjesniju sliku koju smo MI slikali.
| 11 | Da. |
|---|---|
| 74 | Ne. |
Yeah

Već je bila!
Aj nadi mi je -.-
I sto stavlja naocale kad ima vec jedne xd
Haha stvarno.
Aj nadi mi je -.-
He's got no eyes! Just tha muthafuckin' sunglasses!
Aj nadi mi je -.-
He's haven't a two eyes.he have a poker of eyes,but with double sunglases he's got a i7 980x !!!
Bogu hvala na novim smajlijima pa nemoramo gubit zivce i rijeci na ovakve idiote .
Da nisi mislio reći "Bogu hvala na kartonima" 
Staro pa ludo :P

Staro pa ludo :P

Bolje da nisam ni stavio, a? 
Aj nadi mi je -.-
He's haven't a two eyes.he have a poker of eyes,but with double sunglases he's got a i7 980x !!!
*clap* *clap*