PORUKA MORA SADRZAVATI TEKST sto god to znacilo
Šef ne kuzi, ahaaa
-.-''
Ne... to je već bilo...
slažem se, bilo je već
PORUKA MORA SADRZAVATI TEKST sto god to znacilo
Šef ne kuzi, ahaaa
-.-''
Ne... to je već bilo...
slažem se, bilo je već
Obratite paznju na donji desni ugao :D
Mindfuck/Shitbrix
Obratite paznju na donji desni ugao :D
wtf sta si reko nisam te cuo
šalim se kuzim sliku
bla 
Hvala što si to podjelio s nama -.-
Blanki treba dobar aparatić
ona je vec nosila aparatic ako nisi znao 
Blanki treba dobar aparatić
ona je vec nosila aparatic ako nisi znao 
Onda sad treba nosit armaturu od 10 mm 
(just kiding...inače mi je onda omiljena sportašica
)
E samo di nađete one slike od onog tipa sa genijalnim zaključcima? (ono tipa zvuk u vrećici i triple jump)?
googlaj physics troll
E samo di nađete one slike od onog tipa sa genijalnim zaključcima? (ono tipa zvuk u vrećici i triple jump)?
4chan 100% 
Meni je najjači onaj sa kameleonom 
Evo par science troll-ova od mene, valjda nisu bile....ma uostalom i ako jesu boli me lijevo u'o.....Still funny as hell 
LINK za drugu sliku jer se ne vidi
ja ih sam sa 4chana (ne googlam) kad vidim par novih onda stavim
jer se ipak tamo rađaju :)
Jedan izrezani element iz Windows 7 landscape wallpapera (uključen u Win 7). Jel to samo ja vidim ili nešto nije u redu s graphics artistima u MS-u?
Znam da je nešto vezano za "one" stvari
ali ne mogu uočit "detalje" 
EDIT: jel možda dudare i bataci 
Jedan izrezani element iz Windows 7 landscape wallpapera (uključen u Win 7). Jel to samo ja vidim ili nešto nije u redu s graphics artistima u MS-u?
A sto da ti kazem nego: "Dirty mind - if you have it, you see it"
NOOOOOOOOOOOOO
brisi tu its lamp sliku opet ce pocet svađa da to nije lampa pa ce se na kraju uspostavit da je i sta ja znam
NOOOOOOOOOOOOO
brisi tu its lamp sliku opet ce pocet svađa da to nije lampa pa ce se na kraju uspostavit da je i sta ja znam
To je zapravo slika "buttoxa" od jedne cure koja ima tetovazu te je slikano naopako!
NOOOOOOOOOOOOO
To je zapravo slika "buttoxa" od jedne cure koja ima tetovazu te je slikano naopako!
THE LAMP - It's a LIE !
And here we go again...
imas pravo pocet ce, al gledaj, to je fotoshop, sta zenska ima kvadar u prednjem dijelu gaca kad su joj se tako spustile?
NOOOOOOOOOOOOO
THE LAMP - It's a LIE !
Zašto ta žena na prvoj slici drži lampu na guzici?
oćito da je lampa...na drugoj slici moraš bit glup da nekužiš da je netko samo okrenuo lampu i stavio ženski na guzicu...
I HATE THIS GAME!
Ih bilo sto puta.
its penis and it looks like mushroom