- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
asd123
definitivno će ovakvi postovi biti rijetki ovdje, TU :)
tekst
Aha
sad znam kako da zaspim za 20 sekundi :D
Hvala
asd123
Zadnja je dobra2
edit
hahahhahaah
prvo provjeri neke stvari. to je apsolutno moguće, radi konstrukcije Athlona II (zbog potražnje su softverski zakljucavali L3 cache, a to je jedina razlika Phenoma i Athlona tako da ga u BIOS-u otkljucas i to je to, to sam i ja napravio)
,
U pravu ste, mislio sam da se ne može
Samo da objasnim vezano za onu sliku. Brzim disanjem se ubrzava puls, naglo ustajanje uzrokuje nagli pad tlaka tako da srce mora još jače pumpati i puhanje u palac uzrokuje aktiviranje jednog refleksa koji spušta tlak, tako da, da. Mislim da se može onesvijestiti od toga, ali je to sve što se može desiti. Eventualno se može opičiti glava pri padu...
Samo da objasnim vezano za onu sliku. Brzim disanjem se ubrzava puls, naglo ustajanje uzrokuje nagli pad tlaka tako da srce mora još jače pumpati i puhanje u palac uzrokuje aktiviranje jednog refleksa koji spušta tlak, tako da, da. Mislim da se može onesvijestiti od toga, ali je to sve što se može desiti. Eventualno se može opičiti glava pri padu...
Nije jastuk od kamena :D
osim ako ga promasis i slomis vrat kad udaris od nesto malo vise
Sve se te blesave fore svode na to da mozak ostane bez kisika i ne može funkcionirati. Zato se čovjek onesvijesti i nakon nekog vremena dok leži normalno CO2 se odvodi i dovodi O2 i zatim mozak krene ponovno normalno funkcionirati. Tada se čovjek budi. Sve to je jednako kao da osoba drži dah dok se onesvijesti samo drugačije provedeno. Uglavnom gluposti, stvarno se može netko ozlijediti pri tome, ne toliko od tog što mozak ostane bez kisika, ali prije radi ozljeda pri padu. Podsjeća me sve ovo skupa s onim kad su neki klinci snifali butan što je dovodilo do gubitka ravnoteže, omaglice i gubitka svijesti. Sve po istom principu, mozak ostaje bez kisika, samo što je butan daleko opasniji, razlog je očit. Dolje je slika uz moju omiljenu nedovršenu misao: "Da ne bude off topic..."
tekst
izgleda kao plavokosi Domba
post ispod
A danas jedan na MW2 "Bosanski cevapcici",hehe.