- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo sam danas vidio sa prave face stranice......lol
Šta uopće znači preety dam?
ovo sam danas vidio sa prave face stranice......lol
Šta uopće znači preety dam?
Pretty damn good = vraški dobro
Ili u narodu: skoro pa zamalo 
Tko ga je učio engleski...
Ladies and gentleman, cpt. Obvious! Izvor
Ladies and gentleman, cpt. Obvious! Izvor
Mislim da je to prije cpt "miss the point", ali sve jedno LOL.
nekima fali smisao za humor
Al da nije totalni ot:
Koliko šovinista treba da promijene lampu?
Nijedan, nek kuja kuha u mraku!
E sad si ga zas*o 
Humor je prek puta.
...to si promijenio sa dodatkom za Firefox zvanog Firebug - evo dolje i slika u prilogu kao dokaz da to mogu i ja! :)
kak ti možeš točno znati što sam ja radio ?? Prvo i prvo, nikad čuo za firebug, a drugo, nepostaj dok neprocijeniš.Tak je bilo kad sam ja otvarao kolegi i krivi pass unjeo nekoliko puta.I šta misliš da sam ja nepismena budala pa napišem dam (brana) umjesto damn(kvragu) ??i prvu riječ malim slovom.Mislim ljudi ajmo malo mozak uključiti...
...to si promijenio sa dodatkom za Firefox zvanog Firebug - evo dolje i slika u prilogu kao dokaz da to mogu i ja! :)
kak ti možeš točno znati što sam ja radio ?? Prvo i prvo, nikad čuo za firebug, a drugo, nepostaj dok neprocijeniš.Tak je bilo kad sam ja otvarao kolegi i krivi pass unjeo nekoliko puta.I šta misliš da sam ja nepismena budala pa napišem dam (brana) umjesto damm(kvragu) ??i prvu riječ malim slovom.Mislim ljudi ajmo malo mozak uključiti...
Dobro, dobro, ispričavam se, moja greška, NHF.
Dobro, dobro, ispričavam se, moja greška, NHF.
isprika prihvaćena 
Slike, slike...
Admin fail
Ahaahahahahahah, trebalo bi ti nagradu dodijelit radi toga 
Malo su se na Jutarnjem zaigrali u photoshopu XD
Za one koji neznaju Miroslavu na majici piše Slepi,a ne ovo sto sad pise (hahhahhahahahah nije mi htjelo prihvatit njegovo prezime uz upozorenje da ne koristim vulgarne izraze)
A i epic fail je to sto se njegovo prezime piše sa Č a ne sa Ć
Za one koji neznaju Miroslavu na majici piše Slepi,a ne ovo sto sad pise (hahhahhahahahah nije mi htjelo prihvatit njegovo prezime uz upozorenje da ne koristim vulgarne izraze)
pićka lol
pićka lol
Cpt. Obvious lol
Cpt. Obvious lol
Totalno nepotrebno, nisam tu ispao Cpt Obvious, nego je tip napisao ta mu nije dopustio forum da napiše Slepićka u post i da mu je to smiješno što se pi*ka piše sa č a ne ć, ja sam samo to testirao -.-"
Cpt. Obvious lol
Totalno nepotrebno, nisam tu ispao Cpt Obvious, nego je tip napisao ta mu nije dopustio forum da napiše Slepićka u post i da mu je to smiješno što se pi*ka piše sa č a ne ć, ja sam samo to testirao -.-"
Nije mi dopustio da napisem Slepicka sa Č a ne sa Ć zasluzio si jedan facepalm