- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo malo slika, mislim da nisu bile, al ak jesu onda sry
Zadnja je najbolja! xD
.
EPIC 
zasto me taj link baci na google?
Dokaz da se svašta može podvalit pod sliku 
ne shvaćam, ali ok
Na ovoj se slici vidi na nije htio.
Istina
Ispricavam se, meni ovdje normalno otvara sliku...
Owned
zadnja, ofiran photoshop
Gdje?
Nemoj spamat, stavit će. Vjerovatno je stisnuo "postavi" i poslao, ali mu se nije pokazalo, tako i meni par put.
AVA i zgubidani oko nje
Da sam ja tamo, i ja bi umirao od smijeha..
"Ovako, rekli su mi da imam kristalno čistu karijeru kao pjevačica i timariteljica konja.. Onoo, ddd"
AVA i zgubidani oko nje
o boze, sto je najgore sinoc sam vidio njezin plakat koji kaze da nastupa tu u pagu u narodnjackom disku... upad 40 kn
proslo ljeto sam tamo dobio po pic*i... njih 4 me zgazilo. borio sam se ko lav i super sam prosao.... malo modar i to je to
proslo ljeto sam tamo dobio po pic*i... njih 4 me zgazilo. borio sam se ko lav i super sam prosao.... malo modar i to je to
Njih su odveli ko pse - svezane, a tebe ko kralja - na nosilima :D
Tako sam i ja uletio među ljude s flašama, jednom izbio zube glavom, dobio flašu, sad ožiljak na obrazu... Neprocjenjivo :D
Ili si jednog potegnuo licem u šaku, a drugog jajima u nogu?
Ili si jednog potegnuo licem u šaku, a drugog jajima u nogu?
Jednog sam uspio razoružati, uzeo sam mu sve metke iz pištolja, kroz cijev :D
(OT smo, da je humor pa nekako bi i prošlo :D)
ajde da i ja nastavim niz... i ja sam jednom ohrabren dobrim vinom i pivom pozvao van 10ak skinjara (bez uvrede SHARP-ovcima i ostalima, ovo su "nazibonehead-i") da riješimo neke stvari i očekivao da se neću sam potući, ali prevario sam se... jedan je dobio bocom, ali ostali su se sletili pa ono ja osto odjednom sam, bio sam "našminkan" jedno određeno vrijeme, hehehehe
EDIT: sad sam skužio sam u smiješnim slikama a ne u bircu, hehe, meni ne prihvaca slike stalno mi pokazuje trokut...