lol the mir 35 % je bilo ali kad su rekli smijesne slike nisu mislili staviti sve slike
Ja sam gledo 80% od teme i možda 10% sam ja stavi slika kojih je bilo,
stime da ja nisam niti jednu sliku vidio koju sam ja stavio.
lol the mir 35 % je bilo ali kad su rekli smijesne slike nisu mislili staviti sve slike
Ja sam gledo 80% od teme i možda 10% sam ja stavi slika kojih je bilo,
stime da ja nisam niti jednu sliku vidio koju sam ja stavio.
...
također sam to vidio :D
To sam i ja prvo skužio, al nisam skužio da je to T-Rex...pa mi jasna baš nije bila slika...
Dobre su slike nemoj izmišljat, pratim ovu temu od kad je nastala, možda ih se par ponovilo.
qwertz
"In Soviet Russia horse ride YOU!!"
qwertz
"In Soviet Russia horse ride YOU...
...Up side down XD
Naoruzane slike...
haha 3. slika je najjaca
Naoruzane slike...
Druga slika nema veze sa humorom, više sa neznanjem.
Radi se o Davy Crocketu (M28) - ručnom taktičkom nukleranom lanseru iz vremena hladnog rata.
Svrha je bila imati malo i lako prenosivo nuklearno oružje u slučaju ruske invazije - služilo bi da se brzo mogu postaviti mali timovi koji bi odbili masovne tenkovske i pješačke juriše rusa nuklearnim udarima - i kupnja dovoljno vremena dok se ne mobiliziraju glavne NATO snage. Humor Fail.
@PureEntity ti si se vjerujem naljutio i na 4. sliku. Koga briga sta je kad izgleda ko iz crtica.
Naoruzane slike...
Druga slika nema veze sa humorom, više sa neznanjem.
Radi se o Davy Crocketu (M28) - ručnom taktičkom nukleranom lanseru iz vremena hladnog rata.
Svrha je bila imati malo i lako prenosivo nuklearno oružje u slučaju ruske invazije - služilo bi da se brzo mogu postaviti mali timovi koji bi odbili masovne tenkovske i pješačke juriše rusa nuklearnim udarima - i kupnja dovoljno vremena dok se ne mobiliziraju glavne NATO snage. Humor Fail.
Ako je netko igrao Metal Gear Solid 3: "Remember the Alamo!" 
Sorry na OT
Evo još neke :
1 dio
Ne kuzim ovo sa burgerom. Molim objasnjenje. Hvala.
Evo još neke :
1 dio
Pa vidi kako ga reklamiraju, a kakovo govno dobiješ.. 
Evo još neke :
1 dio
Pa vidi kako ga reklamiraju, a kakovo govno dobiješ.. 
Aha tako sam nesto i mislio ali mi nije bilo bas 100%. Sta tako gadno izgleda iz Mcd'a. Nije valjda, to kao da je iz nekog drugog restorana brze hrane (koji ne valja nista) ili iz neke menze.
Evo još neke :
1 dio
nažalost takvo je pravo stanje i sad ti daje uvid koliko se reklame namještaju uz uporabu posebnih djelova povrća i raznog softwarea za uljepšavanje
Evo još neke :
1 dio
nažalost takvo je pravo stanje i sad ti daje uvid koliko se reklame namještaju uz uporabu posebnih djelova povrća i raznog softwarea za uljepšavanje
Valjda, ne bi znao. Nisam bio u McDonaldsa ima 5-6 godina pa ono...zapravo i nije neka novost. Ali znam da je prije izgledalo puno bolje. Ovo je vjerovatno neko americko smece. Nije to kao u nas di je skupo, u SAD-u je to za sirotinju i propalice.
Evo i par slika, da ne spamam bezveze.
Evo još neke :
1 dio
Valjda, ne bi znao. Nisam bio u McDonaldsa ima 5-6 godina pa ono...zapravo i nije neka novost. Ali znam da je prije izgledalo puno bolje. Ovo je vjerovatno neko americko smece. Nije to kao u nas di je skupo, u SAD-u je to za sirotinju i propalice.
prva slika onaj prvi vojnik lijevo drzi kontroler XD Call of Duty maniak
prva slika onaj prvi vojnik desno drzi kontroler XD Call of Duty maniak
X Y
Lijevo Desno
Dakle, vojnik je lijevo..lol
prva slika onaj prvi vojnik desno drzi kontroler XD Call of Duty maniak
FAIL....
Aaaa!
I just lost the game!
Bastard!

hahaha baba je luda!
cisti debilizam,ja bi takve ljude na goli otok (mislim na djevojcicu koja je opsjednuta sotonom i slusa sotonsku muziku [Lady GaGu] )
LOLOLOL
:P