evo neke, nadam se da nisu bile već 10 puta 
ajd vise je*o vas taj wolfguin bio je 1000 puta
:P
ova prva zakon
nerazumem koje bo takav idiot i nacrtao duple naocale
wolfguin mi uopće nije smiješan ni zabavan...fora shoop, ali niš više 
Ovo bi i nas forum trebao imati:
ima..nespavalice i birc
evo još nekih koje su me nasmijale:
w00t? ROFLMAO @ 8th Pikčr!
takva je otprilike bila i moja reakcija kad sam to vidio. onak pa kakvi neandertalci još žive na ovoj planeti
Prva je legnedarna...
Brzo spusstanje
Ako u zavoju ne izleti kroz prozor...
Brzo spusstanje
Mislim da u ovo Jacques Houdek ne bi stao...
Brzo spusstanje
Ako u zavoju ne izleti kroz prozor...
onda se to zove brz izlaz
takva je otprilike bila i moja reakcija kad sam to vidio. onak pa kakvi neandertalci još žive na ovoj planeti
Za sve udovice, NE puštajte poštare u kuću, da vas ne bi "onečistijo", inače vam slijedi "satiranje u ćošak,šibanje kanđijom, ruganje i napad stočnih govana, a ako i to ne pomogne onda samo preostaje limunska terapija sa koprivom" na onu stvar
. rofl
Za sve udovice, NE puštajte poštare u kuću, da vas ne bi "onečistijo", inače vam slijedi "satiranje u ćošak,šibanje kanđijom, ruganje i napad stočnih govana, a ako i to ne pomogne onda samo preostaje limunska terapija sa koprivom" na onu stvar
. rofl
Ja sam je tražio na Faceu i pogledao grupe u kojima je. Puko sam kad sam vidio "Limunska terapija Ružice Jurić" 
. rofl
Ja sam je tražio na Faceu i pogledao grupe u kojima je. Puko sam kad sam vidio "Limunska terapija Ružice Jurić" 
eh da je ostalo samo na toj terapiji bilo bi dobro, žao mi unuke, mogla bi dobiti terapiju zbog želje da ode na koncert "nekakve sotonističke pjevačice stranjske" Gage...
evo par od mene :D
Ispod ove zadnje bi trebalo dodati Thank you Captain Obvious, ali ne da mi se editirati sliku.
Vruće je i lijen sam.
evo par od mene :D
1. i 3. sve sto sam vidio je bila ta cura :DDD
eh da je ostalo samo na toj terapiji bilo bi dobro, žao mi unuke, mogla bi dobiti terapiju zbog želje da ode na koncert "nekakve sotonističke pjevačice stranjske" Gage...
To je žena od Garfielda-LŠ!
(morao sam, pa makar dobio karton za ovo
)
)
Kako znaš?
)
Kako znaš?
Potraži poruke autora Garfielda-LŠ i sve će ti biti jasno.
Kako znaš?
Nekako im se stavovi poklapaju. Sve ostalo su pretpostavke a pretpostavka je majka svih za*eba.
Odošmo u offtopic.