znade li netko di mogu nac mail od NASA..hocu ih kontaktirat u vezi neceg
ma svaki dan sam na njihovom webu i cekam novosti da nest kazu..ali nemogu nac mail -.-
ma svaki dan sam na njihovom webu i cekam novosti da nest kazu..ali nemogu nac mail -.-
PA što će ti NASA reći o tome?
Zaboli ih za lijevo jajce susjedovog psa iz Strošinaca.
To samo popularisti, Facebook klinci/hipsteri pišu o "Smak svijeta 2012."
Sta li ce biti,ima jos samo 20min???
Za mene je to prava glupost da ce biti iz vedra neba....
Ali me nesto hvata panika:::
Sretan vam smak svijeta!
Hvala bogu! :)
Kaže odbrojavanje u 12:11 h po našem vremenu... Taman da malo odrijemam.
Kako bi mogli to provjerit,da mirno spavamo!
Sretan smak svijeta :D po meni ovo bi trebao sad biti vec svakogodisnji blagdan :)
Ljudi, ajde se skulirajte.. Ja ništa ne vjerujem , pogotovo nakon današnjeg dana kad sam slušao prognozu i Vakula je lijepo rekao : U subotu i nedjelju nas očekuje lijepo vrijeme bez kiše...
Pa komu ću vjerovati Mayama ili Vakuli, budite normalni!!
P.S. Kak mi danas frend rekao : "Pa doći ću k vama u Zagorje, vi ste tak i tak 100 godina iza nas. " Lijepo... Lijepo... :D
Nostradamus je bio u pravu. Danas, 21.12.2012. PSY-Gangnam Style dobiva milijardu viewova. Sretan svima Smak Svijeta!
We're alive, the Doctor has saved us all again!!!
kaze kolega da to nie njegovo neg da je netko na 9gagu stavio to...
Što "nije njegovo"?
Što "nije njegovo"?
Taj tekst nije njegov, vec je netko to stavio na 9gagu i bila je to zajebancija...pogledaj par postova unazad
kaze kolega da to nie njegovo neg da je netko na 9gagu stavio to...
Što "nije njegovo"?
Ono govno kaj su stavili da je nostradamus kao rekao za ovog konja kaj plese
Što "nije njegovo"?
Taj tekst nije njegov, vec je netko to stavio na 9gagu i bila je to zajebancija...pogledaj par postova unazad
I mislio sam da je to.
Pa nije sigurno Nostradamus rekao:
"Dana 21.12.2012. će pjesma na Youtube-u naziva "Gangnam Style" imati milijardu pogleda."
Samo mi nemoj reći da si tako to zamislio.
Nažalost smaka svijeta neće bit zbog kiše
smo mi zivi il smo na drugom svijetu? ja pratio to odbrojavanje..bilo fora kad se ono pocelo trest i preokretat...al vam nie bilo nikakvog potresa
smo mi zivi il smo na drugom svijetu? ja pratio to odbrojavanje..bilo fora kad se ono pocelo trest i preokretat...al vam nie bilo nikakvog potresa
Ja ne znam jes' ti ozbiljan ili koji qrac?
Pa što ste vi svi kolektivno zabrijali?
Proučitelji su rekli ukoliko nebude u 12.11 bit će u 18.14 pa vi se nemojte još veselit ;)
Cekaj aftershock, taj ce biti veliki.
Meni je svaki tjedan petkom i subotom smak svijeta!
Bogami nije bilo smaka svjeta,a nece ga ni biti kad nije u 12 i 11h,nece ni u 21h kako kazu na national geografiji!!!
Uzivajte u danasnjem prazniku zvanom nova era!!!
*I hajde iskeno da vidimo sada kad je proslo,koliko vas je bojalo od smaka...glasajte iskreno!!
3 | Bojao/la sam se |
---|---|
29 | Nisam se Bojao/ila |