Smak svijeta odgođen

poruka: 201
|
čitano: 81.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Smak svijeta odgođen

Izgleda da je Smak svijeta PONOVNO odgođen!!!

17 godina
RE: Smak svijeta odgođen
Izzy kaže...

Izgleda da je Smak svijeta PONOVNO odgođen!!!

Prije ce izac duke nukem forever nego sto bude finalan kraj svijeta :)

Biljezim se sa stovanjem...
14 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen
15 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen

Znaci da je onaj lik u onoj drugoj temi uzalud kopao rupu :)

EDIT: Jamar

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 22:15 (chutac).
15 godina
Smak svijeta odgođen

No, ako ne završava 2012. godine, kad završava, pitaju se zabrinuti žitelji planeta Zemlje, među kojima su najprestrašeniji krenuli kopati katakombe ne bi li se tako spasili--nas 4ucker (za one koje neznaju http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smak-svijeta-21122012/171345.aspx)

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 22:20 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan
Re: Smak svijeta odgođen
win4crazzy kaže...

No, ako ne završava 2012. godine, kad završava, pitaju se zabrinuti žitelji planeta Zemlje, među kojima su najprestrašeniji krenuli kopati katakombe ne bi li se tako spasili-nas 4ucker (za one koje neznaju http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smak-svijeta-21122012/171345.aspx)

e mene je taj lik tako nasmijao eeeeeeeee {#} bude se "spasio" u rupi dubokoj pol metra na 32x32 cm :{#}

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
17 godina

Smijat ces se ti 20.12.2012. kad brojac prijedje 999 000 000. {#}

http://au.ibtimes.com/articles/409642/20121129/nostradamus-prediction-end-world-gangnam-style-doomsday.htm

A mozda se youtube skrsi... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

http://au.ibtimes.com/articles/409642/20121129/nostradamus-prediction-end-world-gangnam-style-doomsday.htm

Da, 999 000 001 ce biti smjesan broj..

{#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
Smak svijeta odgođen

21.12 2012(propadne face)

SMAK SVJETA {#}

14 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

budem ja potplatio anonymous da ga skrse..pa nece smaka svijeta bit sigurno {#}

17 godina
chutac kaže... 

Da, 999 000 001 ce biti smjesan broj..

Samo se ti zezaj, kad Kim Jong Un vidi koliko su im juzni susjedi popularni, mozda odluci poduzeti neke korake... recimo ovako nesto:

N. Korea preps rocket launch that would irk China

"A launch in the next few weeks would be seen in Seoul as timed for South Korea's Dec. 19 presidential election."

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 22:38 (SupremeCommander).
14 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen

lol..btw..cudno mi je sad to.. :D nostardamus je predvidil smrt hitlera i teroristički napad na blizance... o.O opet..gledam po neto o njemu zadnje sta je predvidio je u 3700 i nekoj godini...kak je sad onda smak svijeta predvidio??? {#}

15 godina
SuperDox kaže...

lol..btw..cudno mi je sad to.. :D nostardamus je predvidil smrt hitlera i teroristički napad na blizance... o.O opet..gledam po neto o njemu zadnje sta je predvidio je u 3700 i nekoj godini...kak je sad onda smak svijeta predvidio??? {#}

pitanje je dali je on uopce to rekao ili je to netko smislio

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
SuperDox kaže...

vidis..u pravu si {#}

12 godina
neaktivan
Kad bu konacno taj smak svjeta? Stalno ga odgadaju. Vec mi je tak dosadno tu u tom dosadnom svemiru i bila bi mi cast da sam u toj ljudskoj generaciji koja bu dozivila smak svjeta.
What if everything you know is a lie?
16 godina
neaktivan
BlackHatHacker kaže...
bila bi mi cast da sam u toj ljudskoj generaciji koja bu dozivila smak svjeta.

Steta sto to niko nece zabiljeziti {#}

16 godina
chutac kaže...

Znaci da je onaj lik u onoj drugoj temi uzalud kopao rupu :)

EDIT: Jamar

win4crazzy kaže...

No, ako ne završava 2012. godine, kad završava, pitaju se zabrinuti žitelji planeta Zemlje, među kojima su najprestrašeniji krenuli kopati katakombe ne bi li se tako spasili--nas 4ucker (za one koje neznaju http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smak-svijeta-21122012/171345.aspx)

SuperDox kaže...
win4crazzy kaže...

No, ako ne završava 2012. godine, kad završava, pitaju se zabrinuti žitelji planeta Zemlje, među kojima su najprestrašeniji krenuli kopati katakombe ne bi li se tako spasili-nas 4ucker (za one koje neznaju http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smak-svijeta-21122012/171345.aspx)

e mene je taj lik tako nasmijao eeeeeeeee {#} bude se "spasio" u rupi dubokoj pol metra na 32x32 cm :{#}

Reći ću samo ovo: Tko se zadnji smije, u rupi se živ smije.

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Reći ću samo ovo: Tko se zadnji smije, u rupi se živ smije.

U rupi dubokoj 2 metra.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
Smak svijeta odgođen

LOL Evo sad su opet točnije 21.12.2012 najavili smak svijeta  baš me zanima jesu li maje i nihov kalendar bili u pravu i točni .

15 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen

Mene zanima tko ce taj hepening medijski popratit tj. imat pravo izravnog prijenosa.

Mislim ako ce bit samo na MaxTVjcu onda bum opet videl frisku figu kao i utakmice lige prvaka utorkom. 

http://www.norgems.com
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
4ucker kaže...

U rupi dubokoj 2 metra.

ako uopce ima pol metra {#}  btw..ak majama zavrsava kalendar..nemora znacit odma kraj svijeta...jel tak? {#}

16 godina
Smak svijeta odgođen

Kako god da okrenete, morate priznati da sam bio prilično uvjerljiv.

13 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen

Ja sam citao na različitim stranicama kao da taj dan neće bit smak svijeta nego će kao bogovi upravljat zemljom i noć će poćeti u 4 a svanut će u 12 popodne mislim stvarno..Možda je istina ali ja ipak ne vjerujem ni u smak svijeta ni u te bogove.

14 godina
neaktivan
Darjokooo123 kaže...

Ja sam citao na različitim stranicama kao da taj dan neće bit smak svijeta nego će kao bogovi upravljat zemljom i noć će poćeti u 4 a svanut će u 12 popodne mislim stvarno..Možda je istina ali ja ipak ne vjerujem ni u smak svijeta ni u te bogove.

WTF??? {#}

13 godina
protjeran
win4crazzy kaže...
SuperDox kaže...

fake je to, guglali tu uzrecicu malo ja i bratic jucer i jedinu poveznicu sta smo nasli s tom uzrecicom kao je ta slika...naci fake and gay! :)

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
Darjokooo123 kaže...

A ja čuo da će se presveto trojstvo pretvoriti u Ninja Kornjače i pokoriti sve zlikovce. Gimme a break.

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Darjokooo123 kaže...

A ja čuo da će se presveto trojstvo pretvoriti u Ninja Kornjače i pokoriti sve zlikovce. Gimme a break.

a ja cuo da oni koji se budu skrivali od smaka svijeta da ce ih pojest teletabisi {#}

16 godina
SuperDox kaže...
4ucker kaže...
Darjokooo123 kaže...

a ja cuo da oni koji se budu skrivali od smaka svijeta da ce ih pojest teletabisi {#}

Oni su druželjubivi.

14 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen

kaj se budu igrali s tobom? {#}

14 godina
neaktivan
Smak svijeta odgođen
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: