Red ispred VIP-a

poruka: 22
|
čitano: 2.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Red ispred VIP-a (htc)

hodam danas ujutro preko trga ispred vipa (zagreb, gajeva) i vidim hrpu plaćenih bedaka koji stoje u redu za htc..

svi su bili vip "brandirani" od raznih natpisa po sebi do vipovih kabanica (jer je kiša seruckala lagano. što mi daje slutiti da je isplanirano sve unaprijed)..

evo, red je skretao u bogovićevu i bio je 100injak metara dug.. muzika je treštala, zaštitari čuvali ulaz (zbog, ko fol, navale)..

smijurija od događaja i ljudi..

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 14:46 (nixass).
15 godina
neaktivan
RE: Red ispred VIP-a (htc)

Čekaj, sad si ljubomoran na one koji su dobili mobitel ili?? koji plačenici molim te?? Sta baljezgaš gluposti?

Prva dvojica, dosli su iz Splita u petak ujutro oko 4/5h.. i onda se svi skupili.. ja sam došao jučer u 11h i dosao 43, i osvojio.. I sad sam ja neki plačenik??

Prodajem HP Pavilion DV6
17 godina
RE: Red ispred VIP-a (htc)

70% ljudi je na sebi imalo flomasterom (EJ, FLOMASTEROM!) ispisano VIP po licu..

jel to neka tekma protiv t-mobile bila a ja nisam vidio? Smijeh

16 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

Meni je to žalosno.Da ljudi rade klauna od sebe zbog nekakvog mobitela.

alrighty then
16 godina
neaktivan
RE: Red ispred VIP-a
dncrmt kaže...

Meni je to žalosno.Da ljudi rade klauna od sebe zbog nekakvog mobitela.

Zasto klauna? Klaun je onaj koji sjedi na svom kompu od pet tona i komentira kak su mu drugi jadni(al sloboda govora valjda jos vrijedi), ja sam na primjer jucer dobio mobitel od par tisuca kuna i da, cekao sam ga dugo, ali imao sam vremena za to.Mogu si ga i priustit recimo na rate, ali ako je besplatno pa sta me kosta izdvojiti svoje vrijeme.Za novce sam kupio Nokiu N97 u Vipu, 3200 kuna, a mobitel je katastrofa(sto je i pravi razlog cekanja), kupio sam ga i curi pa sam se duplo zeznuo.Sad moram priznat da sam tada bio klaun,a sad sam vlasnik najboljeg mobitela na trzistu,a i moja cura ima isti.I pisem ovo upravo sa svog novog HTC Desire mobitela, koji mi prakticki zamjenjuje komp na kojem ti sjedis i pises kako smo mi klaunovi.Slazem se samo da je zalosno, jer dok drugi imaju ili cekaju u redu za nagradnu igru, oko nas drugi (bake i dedeki) hodaju i skupljaju boce od nas koji smo tamo jer smo postali takva zemlja.Mozda bi se na post o siromastvu trebao javiti na nekoj stranici.Vecina ljudi bili su studenti i naravno ne mogu im roditelji kupiti mobitel za 5000 kuna.I uz to mozda nisi shvatio ili ne znas ili ne zelis znati sta je to bilo, to je bila NAGRADNA IGRA, koji joj je smisao e to je druga stvar, a ako pise u pravilima da prvi dobivaju mobitel onda je logicno da si morao doci prije nego ostali i cekati u redu, klaunovi su mozda oni koji se nisu drzali pravila i koji su dosli iako su znali da su zadnji u redu i nece moc dobiti mobitel.Hvala Vipu. bili su izrazito ljubazni i osim reklame koju su dobili ucinili su svojim odnosom svima nama da nam bude lakse.BTW kabanice od vipa smo dobili zbog kise. Zivio Vip, ma koliko god novaca jos potrosio kod njih!

16 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

i  koliko je ljudi dobilo mobitel?

2 covjeka ? XD

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
17 godina
rebelsy kaže...

2 covjeka ? XD

Odlicna fora, od srca LOL.

Ali salu na stranu, stvarno koliko je to ljudi dobilo taj mobitel?

Vjerojatno svi iz tog reda, koji su danima putovali iz svih krajeva Hrvatske.

16 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

Koliko sam ja skužio,trebao si doći obučen u boje VIP-a i tamo čekati u repini cijeli dan zbog običnog komada plastike."Najbolji telefon na tržištu",kažeš.Većini koji su tamo došli i ne treba takva mrcina od mobitela,a ako se se ne varam ta većina su bili srednjoškolci(i studenti kako ti kažeš),a oni će taj mobitel koristiti da igraju igrice,surfaju fejsom i zajeba*aju se s razno raznim aplikacijama.Kažeš ne mogu svim studentima roditelji kupiti mobitel od 5000Kn,a ja ću opet reći da njima takav mobitel ni treba.Ja u tvoju situaciju niti neću ulazit jer me ni ne zanima.Možda tebi stvarno treba taj mobitel i možda ti se isplatilo tamo čekat,ali što je sa onom većinom(srednjoškolci i studenti)i oni koji su,pazi došli iz svih krajeva hrvatske odjeveni u 7 različitih boja,zbog nekakvog mobitela koji će za mjesec dana zamijeniti bolji i jači model.

"Slazem se samo da je zalosno, jer dok drugi imaju ili cekaju u redu za nagradnu igru, oko nas drugi (bake i dedeki) hodaju i skupljaju boce od nas koji smo tamo jer smo postali takva zemlja."

To si dobro rekao, a Nik Titanik još bolje:KLIK

Stvarno je žalosno.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 17:37 (dncrmt).
15 godina
neaktivan

Nekuzim cemu se uopče prepirete??

ja sam isto jedan od onih koji su ga osvojili jucer ispred vipa!

I radi toga sam sada klaun?? Klan jer nisam imamo pametnijeg posla, nego se pojavio u petak u 11h ispred vipa, stao u red, upoznao se sa odličnom ekipom, pili zajedno, kartali, zajebavali, smijali, držali red?? Radi toga vi takve osobe nazivate klaunovima??

Ja mojima starcima ne mogu rec da mi kupe mobitel od 4500-5000kn, stajao sam 26 sati ispred Vipa, i mobitel ide u prodaju. A ako cemo gledat, satnica stajanja ispred Vipa me izasla preko 100kn/h..

Neznam ko je budala na kraju..

EDIT: mobite je dobilo 80 ljudi koji su prvi dosli, i 11 kreativnih i cini mi se da ih je jos podijeljeno, al to nisam siguran

Prodajem HP Pavilion DV6
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 17:43 (ekoraca).
16 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

I ti tvrdiš da nije žalosno stajati na ulici 26 sati radi mobitela?Ali dobro,neću se više prepirati,možda sam ja klaun jer ne shvaćam poantu svega toga.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 17:58 (dncrmt).
15 godina
neaktivan

Pa meni je poanta, zaradit neke pare.. Ljudi rade mjesec dana u konzumu za te novce koje sam ja dobio u 26 sati..

Prodajem HP Pavilion DV6
17 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

i ja bi stajao...kako nekuzis da je to placa necija,dobis placu a samo moras 24h cekat ispred vipa...lol...nes ti posla

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
neaktivan

Kako su neki ljubomorni, tipicno za HR...Utuvite si u svoju glavu, nekome nije glupo ono što vama je. Trunjenje na stadionu je nekome glupo pa ne otvara teme okolo po forumima i ne drobi gluposti...

17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

2 covjeka ? XD

91 sretnik..no ja nisam medu njima :(

Nego jel ima netko nekakvu sliku kako je to izgledalo? :)

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

pa uredu ako je dobilio 100 ljudi mobitel ....

al npr. sta oni koji su cekali 24h i nisu dobili nista :O ?

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pa uredu ako je dobilio 100 ljudi mobitel ....

al npr. sta oni koji su cekali 24h i nisu dobili nista :O ?

80 ih je dobilo sta su cekali, a 11 oni najkreativniji

addicted to HD :)
17 godina

nemam nikaj protiv nikog, da se razumijemo.. ako je netko tako shvatio na početku Namigiva

ak nemam pravo na iznosit svoje mišljenje onda stvarno..

btw, sve ovo mi liči na neku kontru i inat na apple.. što od vipa (t mobile ima iphone, a vip nema redove ispred dućana), što od korisnika..

mada je hvale vrijedno da su dijelili mobove.. al mogli su onda napravit neku konstruktivnu nagradnu igru a već dijele tolko elektronke..

just a thought..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 23:38 (nixass).
17 godina
neaktivan
Red ispred VIP-a

Ček malo, što nije sve bila VIP-ova prijevara? Pisalo je po medijima da je stvar bila jadna namještaljka tj. da je VIP imao nekakav unaprijed složen popis dobitnika (barem večeg dijela) i da je masa ekipe popušila čekajući u redu..

Koliko sam ja shvatio trebalo se samo pojaviti dovoljno rano obučeno u osnovne boje VIP loga, bez nekakvih natpisa i šta ja znam..

Lijep pozdrav ;)
17 godina

nisam u nikaj upućen nažalost..

znam samo da kad sam se vraćao oko 13h u suprotnom smjeru, par ljudi je izvisilo jer je ženskica koja radi unutra ko student (ili neki pripravnik) rekla da mobova više nema.. reakcije nisam čuo jer sam trčo na tramvaj Smijeh

15 godina
neaktivan

Dajte ljudi koja namjestaljka?? Nemojte sr** kad nemate pojma..

80 ljudi se skupilo vec u petak u 13-15h popodne, to su istih 80 ljudi koji su od prvog popisa koji smo sami napravili, i koji su dobili mobitel.. Nikakva namjestaljka, nikakvo guranje u red da mobitel dobiju tatini sinovi..

Ako Vam nesto nije jasno pitajte!

EDIT: imas pravo, bio je popis, al to smo sami mi medusobno napravili, u 15h popodne, popisivali ljude, koji su dolazili, prozivali svakih pola sata, tako da se niko ne moze ugurat u prvih 80, i taj popis je na srecu poslije vrijedio u Vipu, jer je gospoda sa njega takorec prozivala.

Razlog popisa je taj, da nije bilo fer da neko ceka 20 sati na mobitel , a ujutro u 8h dode kreten i gurne se medu prvih 80. Zato i je zavrsilo super, da bolje nije moglo!! Svaka cast ekipi u prvih 80!

Prodajem HP Pavilion DV6
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 0:01 (ekoraca).
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

nemam nikaj protiv nikog, da se razumijemo.. ako je netko tako shvatio na početku Namigiva

ak nemam pravo na iznosit svoje mišljenje onda stvarno..

btw, sve ovo mi liči na neku kontru i inat na apple.. što od vipa (t mobile ima iphone, a vip nema redove ispred dućana), što od korisnika..

mada je hvale vrijedno da su dijelili mobove.. al mogli su onda napravit neku konstruktivnu nagradnu igru a već dijele tolko elektronke..

just a thought..

Ne, u Vip stize Ipad i biti ce redova, a Tmobileu istice ugovor sa Aplom u 6 mjesecu..pa kad pomislis....

17 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

imas pravo, bio je popis, al to smo sami mi medusobno napravili, u 15h popodne, popisivali ljude, koji su dolazili, prozivali svakih pola sata, tako da se niko ne moze ugurat u prvih 80, i taj popis je na srecu poslije vrijedio u Vipu, jer je gospoda sa njega takorec prozivala.

Pa izgleda da je taj 'popis' koji je rađen unaprijed i neslužbeno od strane okupljenih ljudi i sporan u čitavoj priči (mislim na taj popis su okupljeni mogli staviti bilo koga tko bi se tek kasnije pojavio i sl.) Namigiva

Evo nekih izvještavanja o čitavom skupu (ima i drugih stranica o tome..).

Lijep pozdrav ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice