Razgovor sa moderatorima

poruka: 10
|
čitano: 1.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Razgovor sa moderatorima

Pregledavajuci ovaj forum,imao sam prilike videti da se dosta forumasa direktno ili indirektno ne slaze sa ponasanjem ili stavovima drugih forumasa....

Zato sam mislio da u ovoj temi diskutujemo sa samim moderatorima BUG foruma,postavljamo im pitanja i direktno im ukazujemo na propuste u forum i ponasanje nekih clanova...

Dakle,ja sam ovu temu zamislio na bazi direktne komunikacije moderator-forumas kako bi se ostvarila bolja medjusobna komunikacija i podigao kvalitet foruma....

Pozivam i clanove i moderatore da kazu da li se slazu sa idejom da postoji samostalna tema o ovim pitanjima?

Ovu temu sam otvorio na jos jednom forumu i bila je odlicno prihvacena, pa sad je na vama da odlucite....Namigiva

16 godina
neaktivan
Razgovor sa moderatorima

Slazem se! I predlazem da svi koji se slazu sa ovom temom da daju Thumb's up, a oni koji se neslazu da daju Thumb's down.

17 godina
neaktivan
Razgovor sa moderatorima

Hmm.

Neznam šta da mislim o ovoj temi.

Ako netko povređuje pravila ima se gumb prijavi pa ga se fino prijavi.

S druge strane.... o cemu bi se to trebalo razgovarat sa moderatorima?

Al opet na neku stranu tema zvuci korisno.

ajd nek bude pa cemo vidjet

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
RE: Razgovor sa moderatorima
LUXX kaže...

Hmm.

Neznam šta da mislim o ovoj temi.

Ako netko povređuje pravila ima se gumb prijavi pa ga se fino prijavi.

S druge strane.... o cemu bi se to trebalo razgovarat sa moderatorima?

Al opet na neku stranu tema zvuci korisno.

ajd nek bude pa cemo vidjet

Moze se razgovarati o svemu sto se tice foruma:

-organizaciji,

-funkcionisanju,

-medjusobnom gledanju na teme,forumase,

-ponasanju forumasa i reakcijama moderatora,

-buducim planovima vezanim za forum....

Znaci,sve da objedinimo na jedno mesto.....

Naravno i o drugim pitanjima,za koja se setite da bi bila korisna.... Osmijeh

17 godina
neaktivan
murasaki kaže...

Ovu temu sam otvorio na jos jednom forumu i bila je odlicno prihvacena, pa sad je na vama da odlucite....Namigiva

Ono što sam primjetio kod tebe - uglavnom kad otvoriš neku temu obavezno je ova rečenica na kraju svega što napišeš.

A vidim, zdao si se, svaki dan neka nova tema od tebe, hehe.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan

Lol ja sam jedini izgleda koji misli da za ovo nema potrebe. Nevinašce

Naime vec postoje prostori na forumu na kojem se ostavljaju prijedlozi i slicne stvari. Nadalje moderatorima se moze sugerirat krsenje pravila vrlo jednostavno kroz opciju "prijavi" Isto tako mislim da bi se ove teme samo pretvorile u prepucavanje kao sto su se sve dosad gdje se islo raspravljat s moderatorima. I takodjer ako je netko ne zadovoljan radom moderatora moze ih prijavit kroz za to predvidjene nacine koji su objasnjeni, fino, u pravilima foruma.

Mislim da je tema nepotrebna te da bi samo stvorila dodatnu konfuziju. Nije da mi smeta, stavio sam thumbs down jer je manje više vec to sto se predlaze uredjeno. Osmijeh

16 godina
neaktivan
Razgovor sa moderatorima

Nemam ništa protiv teme, zvuči korisno jer znam da su ponekad pojedini forumaši otvarali nepotrebne prosvjedne teme protiv moderatora kad bi bili opomenuti kartonom ili slično! Stoga u ovu bi temu mogli iznijeti svoje mišljenje oni kojima nešto nije OK ili im se čini nejasno(nelogično). Isto tako mogli bi i ostali forumaši dati savjet ili prijedlog opomenutom a tako i moderatoru. Dakle "dajmo sve za bolje razumjevanje i bolju atomosferu na forumu"

Prvenstveno tema bi bila zanimljiva novopridošlima, koji slabo i poznaju pravila i način funkcioniranja foruma!?

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
murasaki kaže...

Ono što sam primjetio kod tebe - uglavnom kad otvoriš neku temu obavezno je ova rečenica na kraju svega što napišeš.

A vidim, zdao si se, svaki dan neka nova tema od tebe, hehe.

Pa sta ces,vlada demokratija,vecina odlucuje Smijeh

A za nove teme...vec sam se pomalo umorio od onih specijalizovani tema u vezi hardvera,softvera sto cini glavinu ovog foruma,a gde je maltene sve receno....Zato mislim da je bolje da raspravljamo o nekim zivotnijim temama.....tome mahom sluzi ova sekcija "Ostalo"...gledam da bude raznovrsno i korisno ono sto pokrecem... pozz Namigiva

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Lol ja sam jedini izgleda koji misli da za ovo nema potrebe. Nevinašce

Naime vec postoje prostori na forumu na kojem se ostavljaju prijedlozi i slicne stvari. Nadalje moderatorima se moze sugerirat krsenje pravila vrlo jednostavno kroz opciju "prijavi" Isto tako mislim da bi se ove teme samo pretvorile u prepucavanje kao sto su se sve dosad gdje se islo raspravljat s moderatorima. I takodjer ako je netko ne zadovoljan radom moderatora moze ih prijavit kroz za to predvidjene nacine koji su objasnjeni, fino, u pravilima foruma.

Mislim da je tema nepotrebna te da bi samo stvorila dodatnu konfuziju. Nije da mi smeta, stavio sam thumbs down jer je manje više vec to sto se predlaze uredjeno. Osmijeh

Nisi jedini. Sve čega se ova tema dotiče je već ostvareno. Za sve već postoji forum/podforum i mislim da nema potrebe da se po ne znam koji puta iste stvari vrte u raspravi.

Ovako samo može doć "trol" koji će napisat jedan provokativan post i izbit će svađa. Podijelit će se par kartona i opet će se sve vratit na staro.

Eto, napisao sam manje više sve isto što i mislav_01, ali očito je nekima potrebno više puta reći da im uđe u uho. Ovakve teme nemaju smisla. Ako imam nešto protiv rada i želim razgovarat sa moderatorom poslat ću mu PM ili ga jednostavno prijavit...

______ : coder_ : _____ (potpis ovlaštene osobe)
16 godina
neaktivan
Razgovor sa moderatorima

moram priznati da je većina tema koje je otvorio murasaki interesantna , ali po pitanju ove nisam optimist...

moljac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice