Račun mobitela - veliki problem?

poruka: 8
|
čitano: 3.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, imam 1 problem:

inače sam na mrak tarifi, i imam mjesečno po 25mb neta preko moba...i neki dan sam slučajno sa laptopa preko moba išao na net, nisam ništa posebno radio (ono facebook, i te sitnice), bio možda 20-ak min, kad ono stanje računa: 470 kuna !!!

- e sada je pitanje, da li ja kako mogu poslat pritužbu na taj iznos, bilo kako/šta na koji način, da bi smanjio iznos računa, jer trenutno već duže vrijeme nemama prihoda i ne znam odakle bih platio taj račun. Pa dali imaju kakve metode za pritužbe i to, jer da se tolko može nabiti račun u tak malo vremena, to mi nepojmljivo!!?

...hvala unaprijed...

17 godina
neaktivan
RE: Račun mobitela - veliki problem?

Nem veze koliko si bio ali za 20 min mozes puno vise potrositi od 25 MB. Desktop verzije stranica su u prosjeku sigurno blizu 1 MB tako da ti za 25 MB treba 25 do 30 klikova mišem. Nece ti niko uvaziti zalbu ako si potrosio.

:)
16 godina
neaktivan

Meni je bilo 13mb, ali nije u tome stvar...nije da je meni samo 13mb potrošilo, nego da sam još 470 kuna prekoračio, pa to je lopovstvo!!!

17 godina
neaktivan

Zar ti nije došla sms poruka nakon što si potrošio tih 25 MB? Btw, trebao bi znati da se u toj tarifi svaki dodatni MB nakon potrošenih 25 plaća 5,00 kn (!).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan

A cuj. Iz iskustva ti mogu preporuciti da trazis listing konekcija pa da zatim proucis uslove pod kojima si potpisao ugovor. Ako se sve slaze nemas nikakav izbor. Ja sam radi toga tuzio Mte:l republickoj inspekciji.

:)
16 godina
neaktivan

Da li se ikako može srediti da se tako veliki račun otplati u više dijelova a ne odjednom - ako se ne može???

17 godina
neaktivan

Evo ovako, cijena freesurfa (izvan tarifnog paketa ili neke w'n'w opcije) ti je 5 kn po MB (tj. 0,5kn po 100kb, koliko je obračunska jedinica), pa sad računaj da za promet od 100Mb napraviš 500kn troška.

Uvijek možeš zvati nas u SZK, pa uložiti žalbu, reci da ti se slučajno sam spojio, da nisi surfao, pa će ti možda i proći žalba (malo vjerojatno). Postoji još opcija obročne otplate računa, ali to ti nitko neće reći, nego moraš baš ti spomenuti u razgovoru i tražiti da tako platiš račun.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 14:39 (FlyBoy).
16 godina

Mislim da je 100kb 2Kn...

Svejedno sero*nje... u Teletu je 2mb 2kn >.<

MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice