Problemi s T-(s)com-om

poruka: 4
|
čitano: 1.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problemi s T-com

Ovako:

Bio sam dužan neke novce T-comu za fixnu i Max ADSL.

Nisam to platio na vrijeme(nije se imalo love),

raskinuli su mi ugovor i nastavili naplaćivat uslugu.

Prošlo je neko vrijeme,skupio sam novce i platio cjelokupni iznos s kamatama.

Potom sam zatražio novi ugovor za fixnu telefonsku liniju i za Max ADSL,

što su mi i odobrili.Nakon nekog vremena odem povjerit kad će me pustit na internet

(prije su mi spojili fixnu i isporučili router) i vele mi tamo da sam još dužan

570 kn,kad to platim pustit će me.Pitam zašto mi to nije odmah rečeno za tih 570 kn,

vele da nemaju pojma.Pitam za što je još taj dug,nemaju pojma niti za to.

Ajd' rekoh,dobro platit ću.Platim,čekam 2 tjedna i puste me na net.

No,na drugoj plaći imam kaj vidjet: terete me za 2300 kn i uzimaju ratu od 100 kn mjesečno.

Zovem službu za korisnike,ne znaju ništa. Čak ime i kontakt odvjetnika  T-coma,koji  je vodio utužbu.

Kako sam morao ići na teren,nisam mogao odmah reagirat.

Vatim se doma,danas nazovem ponovo SZK i  velim sve brojeve računa,pozive na broj,nadnevke uplate...

ženska me vozi pol sata s čekanjima,provjerom i ubjeđivnjima

da ona nema nikakav kontakt odvjetnika,nikakva imena nadređenih

niti mogućnost da ona nekog zove(kao nema izlaznu liniju,mo'š si mislit).

Toplo mi preporuča da zovem svoje u firmu,da objasnim što je i kak je.

Velim joj,ako mi vi ovdje ne možete i ne želite pomoći,kako će moji u firmi znati da sam ja to platio,

pa na vaš dopis je poslano to na naplatu....

A,ona meni blablablabla...spustio sam joj slušalicu da joj ne bi nešto ružno rekao....

Uglavnom,ono što sam htio reći nakon tog razgovora je: T-com s razlogom ljudi nazivaju T-scum.

Imaju totalno nesposobne,pritom i neuljudne,neprofesionalne i bezobrazne zaposlenike.

(čast iznimkama,no iznimaka je i tako uvijek malo)

Ali,nije to bez vraga,upravo takvi njima i trebaju.

Ne bi oni bili najveći Hr provider i davatelj usluga telefonije,da uz sav monopol još i ne ukradu.

Danas se dogodilo meni,pazite se....sutra ste možda baš VI na reduViče

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 12:19 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
Problemi s T-(s)com-om

U T-com službi za korisnike rade studenti koji su prošli obuku u trajanju od  nekoliko dana, a cilj koje je da nauče nekoliko osnovnih stvari, a prvenstveno da budu ljubazni prema korisnicima. Oni su prvenstveno tu da bi se nezadovoljni korisnici imali na kome iskaliti preko telefona, jer je to mnogo bolje nego da im prave scene uživo u njihovim poslovnicama.

Za bilo kakav ozbiljan problem s njima, a mislim da ovo tvoje je ozbiljan problem,   treba otići u njihovu poslovnicu i tamo zatražiti razgovor s odgovornom osobom, ne s nekim opet studentima na šalteru koji nemaju nikakve ovlasti niti odgovornosti.

16 godina
Problemi s T-(s)com-om

Istina je da bi trebalo to riješavati uživo u poslovnicama,

no nema od toga ništa,jer oni tvrde(govorim o T-com centru u Karlovcu)

da nemaju pristup nikakvim podacima i da nisu

ništa u stanju pomoći(a,imaju dobre volje?)Viče

Nego,moram bit pošten i reći da sam opet zvao

SZK T-com i da se javio zbilja ozbiljan,ljubazan

i obučen djelatnik koji je saslušao sve što sam imao za reći,

te angažirano dao kontakt odvjetnika,provjerio

kakvo je stanje i dao upute kako da to

što prije i što lakše riješim.

Ovim putem se zahvaljujem tom dečku,ime mu je RomeoCool

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
15 godina
neaktivan
Problemi s T-(s)com-om

Ovako:

Dana 18.10.09. sam podnio zahtijev za Max-adsl flat rate, a 20. 10. 09. sam sklopio ugovor sa T-com za Max-adsl flat rate, koji primjerak ugovora sam primio slijedeći dan, nazvao sam službu za korisnike pošto nisam znao sam se spojiti a nisam niti htjeo, te mi je službenik pomogao u spajanju na internet. Nakon par dana (6) zovu me iz T-com centra kakao sam ja premašio svoj minimum od 10 G, te te kako sada dugujem oko 650 kn!!

Ja sam im rekao da imam flat rate i da imam pored sebe primjerak ugovora koji glasi tako, međutim službenica je samo ponavljala kao papagaj jedno te isto. Nakon toga odlazim u t-com centar gdje pišem prigovor i službenica  mi pregledava ugovor i govori da će sve biti u redu.

Međutim nakon 10 dana ja dobijam račun od 700 kn, ponovno zovem "službenika" kojem naravno nije ništa jasno, zovem centar u Osijeku i njima nije jasno i sada ne znam šta da radim jer ako ponovno odem u T-com centar mislim da će biti krvi!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice