Problemi sa T-com II

poruka: 2
|
čitano: 715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi sa T-com II

Ovako:

Dana 18.10.09. sam podnio zahtijev za Max-adsl flat rate, a 20. 10. 09. sam sklopio ugovor sa T-com za Max-adsl flat rate, koji primjerak ugovora sam primio slijedeći dan, nazvao sam službu za korisnike pošto nisam znao sam se spojiti a nisam niti htjeo, te mi je službenik pomogao u spajanju na internet. Nakon par dana (6) zovu me iz T-com centra kakao sam ja premašio svoj minimum od 10 G, te te kako sada dugujem oko 650 kn!!

Ja sam im rekao da imam flat rate i da imam pored sebe primjerak ugovora koji glasi tako, međutim službenica je samo ponavljala kao papagaj jedno te isto. Nakon toga odlazim u t-com centar gdje pišem prigovor i službenica  mi pregledava ugovor i govori da će sve biti u redu.

Međutim nakon 10 dana ja dobijam račun od 700 kn, ponovno zovem "službenika" kojem naravno nije ništa jasno, zovem centar u Osijeku i njima nije jasno i sada ne znam šta da radim jer ako ponovno odem u T-com centar mislim da će biti krvi!!!

17 godina
neaktivan
Problemi sa T-com II

tako sam i ja proso prije godinu dana bila akcija 3 mj flet ja uzo 1 kn kostalo i ja reko da nakon tih 3 mjeseca kad istekne nek stave flet međutim oni su stavili 1gb i doso racun oko 1700 kn i onda se zali sto cirkusa tam vam zovi i pisali zalbu i jedva ponistili.BANDA LOPOVSKA jedva cekam da se bnet prosiri na cijelu hrvatsku i onda bjezim kod njih.

HEBI IM MAJKU.Isto je bilo i kod kolege sad su uveli one uplatnice i sad ti na jedan papir mos uplatit za sve mjesece onaj plagijat,kak ja kazem.Kod njega je bilo da je dugovao 500 kn za 5 mjeseci i otiso platit i uredno platio sve i nakon 2 mjeseca mu sitgla opomena pred tuzbu da nije platio.A na papiru sve pise ljepo placeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 13:28 (razer1911).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice