el zna ko gdje mogu nabavit manual za maticnu ms-6541 ver:1.0
------------------------------------------
el mi moze ko reci di da to nadem
el zna ko gdje mogu nabavit manual za maticnu ms-6541 ver:1.0
------------------------------------------
el mi moze ko reci di da to nadem
ovo jošne vidjeh...
bump nakon jedne minute
ovo jošne vidjeh...
bump nakon jedne minute
ovo jošne vidjeh...
bump nakon jedne minute
ovo jošne vidjeh...
bump nakon jedne minute
koja je njihova stranica
ovo jošne vidjeh...
bump nakon jedne minute
ajd izvanjivam se samo mi reci ova koja mi sad u kompijuteru mi pregorena da spojim vidi samo mi da j taj manual
ajd izvanjivam se samo mi reci ova koja mi sad u kompijuteru mi pregorena da spojim vidi samo mi da j taj manual
jesam
el zna tko barem stranicu od toga proizvodaca
molim vas samo mi to recite gdje da nadem manual ta maticnu ms-6541 ver:1,0 molim vas pozurite se trebami hitno
molim vas samo mi to recite gdje da nadem manual ta maticnu ms-6541 ver:1,0 molim vas pozurite se trebami hitno
tamo izgleda da nema el se to moze negdje drugdje naci
to ti je msi-eva matična. ja sam ima isto msi-ovu matičnu koja je bila brandirana na medion pa nisam nigdi moga naći drivere i manual niti na medionovim stranicama niti msi-evim
EDIT: ni ja je ne mogu nac na msi-evim stranicama
to ti je msi-eva matična. ja sam ima isto msi-ovu matičnu koja je bila brandirana na medion pa nisam nigdi moga naći drivere i manual niti na medionovim stranicama niti msi-evim
pozz ... imam pitanje jedno....npr kad stavim usb stick u laptop(acer aspire 7720z) nakon nekog vremena mi se automatski laptop ugasi sam od sebe bez upozorenja ,il mi jedno vrijeme sve radi pa se ugasi...do čega bi moglo biti,ja mislim da mi do matične al želim bit siguran dal je to do toga il ne jer mi istekla garancija pa mi nije do nošenja na servis ...jeste imali ikad ovakav slučaj....??
HVALA