Problem sa zamrzavanjem računala

poruka: 17
|
čitano: 5.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zašto mi kompjuter tokom rada jednostavno stane,strelica miša se ne pomiče,tipkovnica ne funkcionira,a crvena lampica na kučištu koja pokazuje da li računalo nešto radi cijelo vrijeme svijetli?

17 godina
neaktivan
RE: Problem sa zamrzavanjem računala

Zbog 1000 stvari! Od hardwera do softwera. Porbaj u safe mode pa preskeniraj antivirusnim softwerom za početak.

16 godina
neaktivan

Skenirao sam sa antivirusom i nije pronašao ni jedan virus,čak ni tragove bilo kakvog virusa.Mislim da je stvar u napajanju iako je nedavno promjenjeno.Što vi mislite,molim vas pomozite,da li je netko imao sličan problem?

16 godina
neaktivan
Nije mi jasno zašto mi kompjuter tokom rada jednostavno stane,tipkovnica ne radi,miš ne radi,čak kad stisnem tipku caps lock na tipkovnici,ne upali se zelena lampica,a normalno je da se upali.Kad nakon nekog vremena pregledam sve moguće antivirusom i mnogim drugim načinima,onda kompjuter uopće ne staje pet dana, a možda i više,radi normalno i onda opet kasnije stane s radom i jedino što mi preostaje je resetiranje.Mislim da je napajanje iako je nedavno promijenjeno jer je prije toga štekalo.Možda je neki virus iako ne bih rekao.
Molim pomoć od stvarno onih iskusnih da mi detaljno objasne što bi to moglo biti pa da probam onda s njihovim preporukama.
16 godina
neaktivan

...možda da provjeriš kablove i da li su sve komponente računala ispravno spojene...

...kaos...
16 godina
neaktivan

...možda da provjeriš kablove i da li su sve komponente računala ispravno spojene...

...kaos...
14 godina
neaktivan

E ovako i meni je isti problem. Sve mi fino radi dok nepokrenem cs ili neki video sa youtube , nekad se zna desiti da i on iz čista mira , sam stane. Prije mi se dešavalo da mi stane ito , recimo , sad normalno radim na njemu i nesto me izivcira , ja ga restartuje , i poslije koju god tipku da pritisnem (na tastaturi) samo stane , znaci , ni strelica misa ni NUM LOCK tipka neradi , a crvena lapica je ugasena. Al to je bilo prije (mada mi se i sad nekad desi tako). E sad CPU mi uvijek prelazi 20% , znaci kad sam na bilo kojem programu uvijek se kreće od 20% do 70-80%. Od antivirusa imam Avasta 6 , a i drug mi je dao njegov USB na kojem ima instaliran kaspersky 2011. Virusa ne'a. Hardver nije čišćen ima jedno 5 godina. Dosta puta do sada je isao kod majstora ,al taj majstor za neku malu grešku u računaru kaže "... obaranje sistema.", al sta cu , čo'ek na bolje.trebam mišljenje stručnjaka i profesionalaca , a ne nekih glupana koji daju jods gluplje komentare. Molim vas da m i pomognete , jer mi je računar svakodnevno potreban za školu. Hvala

15 godina
neaktivan
Re: Problem sa zamrzavanjem računala
pitbull (balkanski) kaže...

Hardver nije čišćen ima jedno 5 godina.

Mozda pregrijavanje?
za pocetak pogledaj temperature: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html 

14 godina
neaktivan

temperatura je 0(stepeni)C a helta ima 98 %

15 godina
neaktivan

temperatura je 0(stepeni)C a helta ima 98 %

Temperatura nikako ne moze biti "0C" {#}

14 godina
neaktivan

joj izvini e , nije mi odma računar mogo da prepozna program , temperature je 35C

14 godina
neaktivan

Pa zar je moguće da niko ne zna??? {#} {#}

16 godina

joj izvini e , nije mi odma računar mogo da prepozna program , temperature je 35C

TO je temapratura HDD-a. TI nama trebaš reći temaprature procesora. Zato najbolje uzmi Core temp.

Mrzim svoj nadimak!!!
14 godina
neaktivan

Evo pa samo vidite da je temperatura 0 :( :O

(e da ne pomislite da mi je windows 98 , to mi je samo tema radi bržeg rada računara)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 13:26 (pitbull (balkanski)).
16 godina

Twbi nešto nije u redu sa računalom. Skini cpu-z i pošalji nam sreenshot.

Mrzim svoj nadimak!!!
14 godina
neaktivan

Evo brate , evo screenshota , al ja se nista ne snalazim u ovome programu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 23:53 (pitbull (balkanski)).
14 godina
neaktivan
pa stavi si novi windows ak nesta drugo ako opet bude smrzavo problem je u hardweru
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice