Problem s videom stavljenim na youtube

poruka: 11
|
čitano: 2.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Stavio sam jedan video na youtube,problem je u tome kad u tražilicu upišem naslov videa,uopće ga nema.

Imam još par videa stavljenih prije koji su u redu-kad upišem njihove naslove,vidim ih odmah.

Onaj(problemski)video jedino mogu vidjeti kada odem na neki od svojih prethodnih video sadržaja,kliknem na ime onoga koji je to omogučio(ja) ali ne mogu nikako pomoću tražilice.

Upišem naslov videa i pojavi mi se nečiji tuđi video s istim nazivom a moga uopće nema.

U čemu je problem?

16 godina
neaktivan

Moraš pričekati jedno vrijeme jer se to ne događa instant.Probaj sutra.

alrighty then
16 godina
neaktivan
Re: Problem s videom stavljenim na youtube

Stavio sam video na youtube prije nekih 5-6 dana i dalje ga ne mogu naći u tražilici,stoga,vjerojatno nije ovo što si ti rekao.

15 godina
neaktivan

Probaj tražit u Drugom browseru,nisu u svim browserima isti rezultati traženja...E i da upiši tagove koje si stavio kada si uploadao video

16 godina
neaktivan

Probao sam i s tagovima pa opet ista stvar-još ga ne mogu naći.

15 godina
neaktivan

Hmm....izgleda da ga nemozes naci.

Potpis.
15 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Probaj tražit u Drugom browseru,nisu u svim browserima isti rezultati traženja...E i da upiši tagove koje si stavio kada si uploadao video

Prvi puta čujem.

15 godina
protjeran
Marko :D kaže...

Ovo je jedna od najglupljih stvari sto sam procito tu na forumu
Nije stvar u browseru vec u trazilici (google,bing itd)

http://www.soundstream.com/
15 godina
For fu*k's sake, ako tražiš već na Youtubeu, dakle preko njihove stranice, onda će ti uvijek ispast isti rezultati pretraživanja, makar tražio i u MrCroatianovom browseru napravljenom u VB-u.

Naravno, ako tražiš prego tražilice, dakle pišeš ima videa u Google/Bing/Yahoo search, to je već druga priča.
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
14 godina
protjeran

mora proci neko vrijeme da se video pojavi na searchu jer youtube nema velik refresh....

Onda ako za taj keyword npr "Techno music 2011" ako ima puno videa s tim imenom tesko ce se pojavit tvoj video jer su ovi prvi videji jako rankovani i dobivaju puno viewsa svaki dan i drze se na top listi za search....

ja zaradjujem uz pomoc youtube pa znam o cemu pricam...

Nemozes uvjek da tvoj video bude u searchu medju prvima... jer tvoj video mora dobivat puno viewsa da upane u najbolje rankovane za search da ga nadjes..

16 godina
neaktivan

I ja si nešto mislim da je to razlog.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice