koji je najbolji domaci torent? dugo sam na thr-u ali bi probao jos nesto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što se domaćih tiče nema boljeg od THR-a, no ratio, vrlo lahka pravila seeda i mnogo svakakvog sadržaja.
Nakon koliko dana neaktivnosti se briše account na THR?
Mozete preporuciti neki public tracker da nije TPB ili kickass? Po mogucnosti da ima dobar izbog igara.
registriraj se na Partis, tam imas sve :D
Ovo i mene zanima, jer me nije bilo na sajtu neko vrijeme (ne trebam uvijek nešto od tamo)... jedno 3 mjeseca me nije bilo. A sad se ne mogu ulogirati :)
registriraj se na Partis, tam imas sve :D
..i ratio barem 1:1.
Nakon 3. mjeseca
Pozdrav,
Trebao bi pomoć seedboxa.Koji seedbox bi odabrao, a da je najbolji u segmentu uloženo dobiveno. Seedbox bi npr uzeo na mjesec- dva, pa onda pauza neko vrijeme pa onda opet.
Od trackera za sada koristim Partis,THR, P***y Torrents
Pozdrav,
Trebao bi pomoć seedboxa.Koji seedbox bi odabrao, a da je najbolji u segmentu uloženo dobiveno. Seedbox bi npr uzeo na mjesec- dva, pa onda pauza neko vrijeme pa onda opet.
Od trackera za sada koristim Partis,THR, P***y Torrents
Mogu ti preporučiti ove dvije stranice čije sam seedboxe koristio, bio sam zadovoljan sa oba servisa, pogledaj pakete koje nude i odaberi šta ti paše. Oba imaju mjesečne upload limite, ali će ti vjerovatno biti dovoljno da nabiješ buffera(uploada) i da si miran neko vrijeme.
Puno fala
Pozdrav
Iznajmio sam box i sad trebam malu pomoć čovjek mi je dao broj računa kak da mu sad ja uplatim novac na račun. Trenutno nemam netbanking ni paypal.
uzems uplatnicu u banci za 20 lipa i platis covjeku. Izmislis njegovo ime prezime i adresu, ko da je bitno to uopce. Tako sam ja godinu i pol dana placao :D
Ok. puno ti fala.
A neće ići provjeravat dal štimaju broj računa i adresa, ime....?
ona tam tipka u kompjuter. Mozda ti je najbolje da ides u banku u kojoj je taj njegov racun (pitaj ga u kojoj banci ima). Dodes tamo kazes trebao bi uplatiti novce na ovaj racun. Mozda te trazi osobnu mozda ne, ali za njega i njegov racun nitko nis ne pita. Mene u ersteu nisu nijednom osobnu trazili kada sam uplacivao dok u pbz-u i hpb-u uvijek. To ti je mozda i bolje od uplatnice.
Pozdrav
Iznajmio sam box i sad trebam malu pomoć čovjek mi je dao broj računa kak da mu sad ja uplatim novac na račun. Trenutno nemam netbanking ni paypal.
Šta ti je dao, IBAN? Samo odi u banku i plati.
samo iban. Uspostavio sam karticu paypal itd pa ću mu prek paypala platiti molim vas još jednu stvar da mi razjasnite jedan čovjek me je odbio kad sam zahtjevao pozivnicu zbog premalog uploada na THR i Partis. što sam sve nabio kućnom vezom te od jučer imam iznajmljen seedbox te mi je rekao da mi je premali upload seedboxa? Kad da ljudima dokazem koji je up seedboxa?
Evo citat iz teme pozivnica:
Korisnik pita u temi :
ispricavam se na offtopicu ali neznam gdje bi drugdje postavio to pizanje.. dakle brzina uploada na seedboxu je nevjerojatnih 3-10kbps .jel netko mozda zna u cemu bi bila frka
Moj odgovor:
Ja sad od vlasnika seedboxa dobio sljedeći odgovor jer mi je upload na seedboxu
Moje pitanje:
samo da te pitam. koja je max brzina uploada jer trenutno uploadam 1 thr i jedan na partis i max 70 kb/s a većinom je 56?
Odgovor
50-60 MB/s, al to ces rijetko postici jer malo tko moze skidati tolikom brzinom, a i bude drugih seedera hrpa
samo iban. Uspostavio sam karticu paypal itd pa ću mu prek paypala platiti molim vas još jednu stvar da mi razjasnite jedan čovjek me je odbio kad sam zahtjevao pozivnicu zbog premalog uploada na THR i Partis. što sam sve nabio kućnom vezom te od jučer imam iznajmljen seedbox te mi je rekao da mi je premali upload seedboxa? Kad da ljudima dokazem koji je up seedboxa?
Evo citat iz teme pozivnica:
Korisnik pita u temi :
ispricavam se na offtopicu ali neznam gdje bi drugdje postavio to pizanje.. dakle brzina uploada na seedboxu je nevjerojatnih 3-10kbps .jel netko mozda zna u cemu bi bila frka
Moj odgovor:
Moje pitanje:
samo da te pitam. koja je max brzina uploada jer trenutno uploadam 1 thr i jedan na partis i max 70 kb/s a većinom je 56?
Odgovor
50-60 MB/s, al to ces rijetko postici jer malo tko moze skidati tolikom brzinom, a i bude drugih seedera hrpa
ko ti je box iznajmio..kakve sve muljaze rade to je strasno
Neki tracker s filmovima, a da ima i naš prijevod ili da ga je barem lako za naći? Recimo trebam western filmove za starog, a on Engleski priča u stilu... pipl mast tras as. postoji li tako šta, javno ili privatno?
Jel mi može netko pokloniti invite za THR pliz, pliz? Nisam leecher. Zapravo imam 5 mbit download tako da mi ne pada napamet skidati velike količine.
tnx
Pozivnice za thr su svima onemogućene, za sada nema upada na tracker
Moje pitanje:
Odgovor
Nije nuzno da je seedbox kriv za sporost... ajd daj link na pm tog torrenta na thr-u pa se ja zakacim sa svojim serverom i onda cemo vidjeti jel problem u tom tvojem seedboxu.
Pozivnice za thr su svima onemogućene, za sada nema upada na tracker
Ako si jedan od admina, jel imaš neku informaciju kad bi moglo biti otvoreno?
tnx
Zna li netko kvalitetan privatan tracker koji uz standardna lossless FLAC izdanja ima i ISO SACD izdanja ripana preko PS3?
Znači baš full ISO izdanja SACDova me zanimaju.
Hvala!
Trebam preporuku za neki torrent tracker, bilo kakav (public, private, sa bonus sistemom ili bez) koji nudi 0day muziku sortiranu po žanrovima.
Jedini (zasad) na koji sam naletio je SCC, ali je upad na njega čista fantastika. Perfektna stvar kod SCC-a je da je 0day muzika freeleech tako da ne bi trebalo biti problema sa ratiom.
Čitao sam recenzije za taj tracker i zaključio da su dovoljno jedan ili dva torrenta tjedno da se drži aktivnost+mjesečna donacija za 10€ za koju se dobiva 2x15GB (ili još bolje za 20€ za 2x45GB) uploada i to bi trebalo biti to. Ali kao što sam rekao... dobiti pozivnicu je vrlo teško.
Na TL-u imam VIP (TL nudi 0day music pack-ove), a jedini koji nudi nešto slično je IPT tako da ne znam ima li smisla tražiti pozivnicu za IPT.... a možda i ima smisla jer sam negdje pročitao da su 0day music pack-ovi na IPT-u freeleech.
Unaprijed hvala za svaku preporuku i savjet!
P.S.
Znam da je offtopic, ali u obzir može doći i preporuka za neki forum (klasičan download) ili slično ako nudi 0day muziku (sortiranu po žanrovima ili u pack-ovima.
ali je partis ugasen?
Nije, normalno radi. Izgleda da su imali nekakvih poteškoća danas.
Pozdrav, može preporuka za neki dobar tracker za knjige/PDF? Trebala bi mi stručna literatura za grafički dizajn.