Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.355
|
čitano: 1.290.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
WalterWolf kaže...

Filelist.ro otvorene rege gore u url login.php staviti u signup.php jer nema register tipke,linkanje trackera nije dozvoljeno koliko se sjecam pa ne mogu dati link.

Filelist.ro slavi rođendan pa su registracije otvorene i frrrleech.Registrirao sam se i svakako za preporučiti traker sa puno sadržaja.

Zato dok daju registrirati se pa tko želi nek navali {#}

11 godina
TonyM kaže...
WalterWolf kaže...

Filelist.ro otvorene rege gore u url login.php staviti u signup.php jer nema register tipke,linkanje trackera nije dozvoljeno koliko se sjecam pa ne mogu dati link.

Filelist.ro slavi rođendan pa su registracije otvorene i frrrleech.Registrirao sam se i svakako za preporučiti traker sa puno sadržaja.

Zato dok daju registrirati se pa tko želi nek navali {#}

Da super je tracker,tko ima IPT ili TL + Filelist.ro nista mu drugo netreba.

13 godina

Sad me zivo zanima što to ima na FL.ro; a da nema na IPT i TL? Nemojmo ulaziti u opskurne rumunjske sapunice, serije za djecu ili njihov dokumentarni program...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 8:17 (Jovanka).
11 godina
Jovanka kaže...

Sad me zivo zanima što to ima na FL.ro; a da nema na IPT i TL? Nemojmo ulaziti u opskurne rumunjske sapunice, serije za djecu ili njihov dokumentarni program...

A gledaj na IPT moras seedati bas svaki torrent al svaki na 100% dok ovdje bas i ne,bitno je da drzis ratio.

Sad ce letjet TD-ovi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 10:42 (WalterWolf).
13 godina

Ne moras ni na TLu, so... i dalje ne kontam {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
odjavljen
Privatni torrent trackeri P&O

Nemoj generalizirat jer nemaju svi iste potrebe 

Nema nit IPT niti TL niti taj zadnji kaj ste spominjali nit mi ne trebaju ,al zato imam AwesomeHD i HDBits + partis za koju glupost tu i tam i drugo mi ne treba

http://www.snabbox.org/
16 godina
neaktivan

crobytes.org slavi svoj prvi rođendan, te su otvorene registracije!

Cijeli post:

Dragi korisnici,

danas slavimo prvi CBT rođendan. U skladu s time danas imamo mnogo novosti za Vas.
Kao prvo, otvorene su registracije (pošaljite svim vašim prijateljima ovaj link -  https://www.crobytes.org/promo...5e40a159494a7ce6dd53 (ili http://bit.ly/1wkMbv0 ) te će svatko tko se registrira preko gore navedenog linka dobiti 20GB uploada, 2 pozivnice i 2000 karma bodova.
Sljedećih mjesec dana traje donator promo razdoblje u kojemu će Vam sve pogodnosti biti za jednak iznos donacije udvostručene u odnosu na inače te će svi koji doniraju 10$ ili više u znak naše zahvalnosti dobiti jedan donator seedbox slot u trajanju od mjesec dana.
U sljedećih mjesec dana ćemo svaki Vaš post na forumu nagraditi s 5 karme tako da krenite pisati na forum (sva karma za ovo će Vam biti dodana na kraju promo razdoblja).
Pošto nam je ovo prvi rođendan, vrlo smo darežljivi pa smo odlučili svim aktivnim korisnicima (a pod aktivnim se smatra barem jedan skinuti torrent u zadnjih 15 dana) maknuti sve HnR bodove koje imaju. Cool, zar ne? 
Naravno, uključit ćemo vam i Double Up i HnR free, tako da se ne bojite leechanja. Ali, ni to nije sve (znamo, predobri smo ).

U idućih mjesec dana također traje nova CBT nagradna igra. Pravila nagradne igre su vrlo jednostavna, uploadajte torrente te za njih skupljajte bodove. Za svaki uploadan torrent dobijete jedan bod, ako se radi o domaćem sadržaju ili ste se potrudili pronaći hrvatske titlove za strani sadržaj onda dobivate dva boda te ako Vam torrent bude skinut preko deset puta dobivate još jedan dodatni bod. Jedino pravilo je da se broje samo torrenti veći od 150MB (kako bi se izbjeglo spamanje eknjigama i sličnim materijalom) te naravno da opis mora biti u skladu s pravilima.
Pobjednik dobiva ViP status te 200GB seedbox slot na našem CBTBoxu, a ostali sudionici će dobiti utješne nagrade u vidu karma bodova.
Evidenciju o broju bodova će voditi Staff te će na kraju mjeseca biti objavljena na forumu zajedno sa sretnim dobitnikom tako da navalite na upload 

//CBT Staff

16 godina
neaktivan

Svakako za preporučiti traker sa serijam i filmovima ali pogotovo sa serijama Srbija.club.

Nije teško držati ratio pravila nisu stroga a dosta novih serija pa tko voli neka proba.{#}

15 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...
Jovanka kaže...

A gledaj na IPT moras seedati bas svaki torrent al svaki na 100% dok ovdje bas i ne,bitno je da drzis ratio.

Sad ce letjet TD-ovi.

Nije bas da moras sve odseedat na IPT jer mozes platiti H&R za upload ili nesto malo bodova.

Meni je osobno Filelist odlican, ali na TL se uvijek nade i one stare torrente s hrpom seedera dok to nije slucaj na Filelist-u pa ni na IPT-u.

Jos jedna stvar, nekome je ok scene rls. pakiranje u RAR-u, nekome ne pase....meni npr. odgovara jer je manja mogucnost da preko FTP-a zeznem npr. otpakirani 15 GB ISO dok bi u RAR-u samo skinio taj dio koji nije ok i stvar rijesena.

Opet, nekako najvise koristim Filelist....prelako drzanje ratia, nema H&R, nekome ok stvar sto nije nista u RAR-u----odlican tracker.

Ok, imam sve te trackere jer sam dugo u tome i nisam mogao odmah dobiti sve sto sam htio no da sam mogao birati od pocetka i da nisam morao "napredovati" polako i skupljati sve bolje i bolje trackere, odabrao bi ove i s time bi stao (znaci neki general, HD, tracker za serije, neki za glazbu i za e-learning, 0-day...):

General: TL, IPT ili Filelist (makar ne treba zaboraviti ni npr. SpeedCD koji je ok tracker)

HD: HDbits (daleko najbolji), CHDbits, HDWinG pa mozda i Bit-HDTV i HD-Space (naravno birate jedan, dva trackera max....osobno ih volim imati vise radi prijevoda, a imam sve sto mi treba)

Glazba: WhatCD, Pedro's i Waffles (prva dva su mi obavezna...bar meni, ali ako ne slusate FLAC, onda je WhatCD najbolji odabir)

Igre: GGn, BCG (osobno preferiram GGn od kako je otisao BitGamer....steta, bio je najjaci)

Filmovi opcenito: PTP, PTN, TehConnection (PTP je IMHO daleko najbolji pa uz njega ako ga imate ne trebate ganjati ni HD tracker...sve je na vama)

Serije: BTN, Freshon (meni osobno je BTN daleko najbolji, bez konkurencije)

E-learning: Bitspyder, The Geeks, ElbitZ, Bibliotik (koristim sva cetiri, ali da moram suziti izbor to bi bio svakako Bispyder i The Geeks....Bibliotik je zakon, ali mozda malo tesko drzati ratio i s boxom, a koristim box vec godinama bez prestanka no moze se izbjeci los ratio s uploadom ako imate volje i vremena)

0-day: SCC, RevTT, GFT (tu biram SCC)

Stariji filmovi i trash: Cinemageddon i Karagarga (Cinemageddon bez konkurencije, a i ipak se razlikuje od KG)..tu je i I Love Classics no nisu mi bas najdrazi posto sav materijal mozete bez nekih cudnih pravila naci na PTP

Eto, mojih 5 C.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
odjavljen

pod HD moras uvest AwesomeHD jer imaju najkvalitetnije internal encodere  (D-Z0N3)
Kvalitetniji nego bilo koji internali na HDbitsu jedino nisu toliko brzi (oba trakera korstim intenzivno pa znam ;) )

Oni koji briju na kvalitetu slobodno nek potraze pozivnicu za awesomehd ,a nije nit ratio tesko odrzavat jer je sav Internal sadrzaj 75% free 

Uveo si HD-space koji je sranje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 1:09 (Arnold Layne).
15 godina

samo me zanima dali ima tko tu sa seedboxom i dostupnih 11 gb da mi odseeda nesto na 2 i pol dana... trenutno nisam kod kuce i necu biti neko vrijeme pa da me ne bannaju bzvz.. neka mi se javi na pm. hvala

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

pod HD moras uvest AwesomeHD jer imaju najkvalitetnije internal encodere  (D-Z0N3)
Kvalitetniji nego bilo koji internali na HDbitsu jedino nisu toliko brzi (oba trakera korstim intenzivno pa znam ;) )

Oni koji briju na kvalitetu slobodno nek potraze pozivnicu za awesomehd ,a nije nit ratio tesko odrzavat jer je sav Internal sadrzaj 75% free 

Ne bi se slozio za AwesomeHD, ali ok...svakome nesto pase.

Meni je osobno bolji i kvalitetniji HDbits, ali to sam samo ja.

Nije HD-Space tako los za ekipu koja nema neki odabir posto je lako upasti na tracker, a imaju dosta dobrog materijala te pogotovo sve nove filmove s dosta seedera (makar bi se ja uvijek prije drzao PTP).

Ako imas PTP, skoro pa da ti ni ne treba nikakav HD tracker, ali kako gledam HD only i nekada imam problema s pronalaskom prijevoda za neke filmove, volim imati malo veci izbor trackera (ne, nemam volje ni vremana za samostalno slaganje prijevoda + ne gledaju mi se zadnje scene u filmu...a da nije ni to u pitanju, nemam volje pa mi je lakse imati vise trackera koje ionako redovito koristim).

Po meni su HDbits i CHDbits vrh, ali to je IMHO.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 12:45 (win32).
14 godina
odjavljen
win32 kaže...
Arnold Layne kaže...

Ne bi se slozio za AwesomeHD, ali ok...svakome nesto pase.

Meni je osobno bolji i kvalitetniji HDbits, ali to sam samo ja.

Nije HD-Space tako los za ekipa koja nema neki odabir posto je lako upasti na tracker, a imaju materijala (makar bi se ja uvijek prije drzao PTP).

Ako imas PTP, skoro pa da ti ni ne treba nikakav HD tracker, ali kako gledam HD only i nekada imam problema s pronalaskom prijevoda za neke filmove, volim imati malo veci izbor trackera (ne, nemam volje ni vremana za samostalno slaganje prijevoda + ne gledaju mi se zadnje scene u filmu...a da nije ni to u pitanju, nemam volje pa mi je lakse imati vise trackera koje ionako redovito koristim).

a gle kada se svi internali zbroje HDbits ima bolje ,ali nema najboljeg D-ZON3 
pogledaj recimo kolko golden popcorna na PTP ima D-ZON3, a kolko CtrlHD  

Da sve stvari sa ovih trackera zavrse na PTP kojeg imam ,al ga ne koristim bas 
95% koristim awesomehd i hdbits jer te stvari tamo prije dođu  (90% golden popcorna i jesu sa ova 2 trackera)
I na awesomehd mi je lakse seedat 

CHDbits imam i mislim da nije do koljena HDbits-u jedina njihova prednost je kaj prvi dobe bluray-e 
koje onda ogranice na 100kbps upload da oni stignu prije izdat svoj internal release (CHD) prije nas drugo nista

jos se moras mucit sa kineskim porukama :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 12:58 (Arnold Layne).
17 godina
Arnold Layne kaže...

Pusti vodu onda.

Širiš dezinformacije, meni je HD-Space vrlo dobar {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
odjavljen
Virty kaže...
Arnold Layne kaže...

Pusti vodu onda.

Širiš dezinformacije, meni je HD-Space vrlo dobar {#}

Moguce jer sam pustio vodu prije godinu dana 

Valjda se nesto popravilo 

Prije je bilo jako puno sadrzaja slabe kvalitete,losa stranica i silovanje donacija

11 godina

Savjet svim koji dajete pozivnice jednostavno ih prestanite djeliti jer 90% ljudi ovdje koji dobiju pozivincu dobiju ban ili su neaktivni.

14 godina
odjavljen

Invites to the following trackers are now prohibited from being shared in our Invites sub-forum (accessible to HD-Pro+):

• IPTorrents
  • TorrentDay
  • SceneTime
  • Speed.cd
  • TorrenTing
  • Deildu

The current ruleset can be found here (available only to HD-Pro and up)

Any existing invite threads for said trackers have been trashed and any member creating new ones will be immediately warned.

Over the past several months it has come to light that the owner of these sites (they all share a common owner) as well as some of his staff members have recently and in the past engaged in extremely reprehensible activities, including, but not limited to: stealing of peer lists from other trackers (including BTN and SCC), attacking other trackers (including PTP) with DDoS attacks, and the trading and selling of invites as well as stolen accounts. In addition to the above, these trackers are also run completely for-profit, will often randomly disable members in order to extort "donations" from them, and sell access to the site in return for "donations". The owner has responded to such criticism with shilling and further attacks. Such actions are, to say the least, unbecoming of a private tracker.

In retaliation for the above, the personal information of the owner of these sites has recently been exposed to the internet as well as the details of the other non-tracker sites he runs and the paypal accounts he holds to channel the massive profits he pulls in from his tracker network. We have had no part in the "doxxing", nor will we link to it here, but the information is available on the web for anyone who wishes to know more. 

We would like to urge all our members to stay away from these sites. The safety of our own users is our first and foremost concern, and these sites cannot and should not be considered safe. Do not support IPT and its sister sites with donations, content, seeding, or tracker activity of any kind, and certainly do not recommend them to your friends or invite them. If you are a current user of these sites, the sooner you sever your connection to them, the better the entire private tracker community will be for it.

There are countless alternatives which are run in a much more ethical and secure manner, sites which are far more deserving of your support. Please seek out these alternatives if you are looking for a general or scene/0day tracker.

The Staff

Tek tolko da neki znaju kaj se događa

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 0:31 (Arnold Layne).
15 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...

Savjet svim koji dajete pozivnice jednostavno ih prestanite djeliti jer 90% ljudi ovdje koji dobiju pozivincu dobiju ban ili su neaktivni.

Nikome vise pozivnice na forumu i to je to.

Kome god da sam dao invite na forumu, SVI su banani ili su bili ne aktivni....SVI.

Zato, bolje neka pozivnice stoje ili idu tamo gdje im je mjesto (to svakako nije BUG pa ni drugi sl. forumi).

HR-I, UBC, CNB. Tri foruma i to je to.

14 godina

ja vec pola godine nedajem pozivnice za thr posto uvijek dobijem upozorenje da je taj kome sam dao dobio ban...svima kojima sam tu dao pozivnicu svi su dobili ban :S jel tak tesko seedat 72 sata u roku 12 dana

15 godina
d4rkd3atH kaže...

ja vec pola godine nedajem pozivnice za thr posto uvijek dobijem upozorenje da je taj kome sam dao dobio ban...svima kojima sam tu dao pozivnicu svi su dobili ban :S jel tak tesko seedat 72 sata u roku 12 dana

Ja isto ne dajem iz tog razloga.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Ne dajem pozivnice tu bar dvije godine, a mozda i vise. Nema sanse da me netko vise opominje radi bisera koji nisu u stanju drzati se tih najjednostavnijih pravila.

Ako se ne mogu trzati pravila na THR, kuda da im onda dajem npr. PTP, CHDbits, HDWing, WhatCD, Pedros, SCC, HDB (te naravno ni ne mogu dati), GGn, RevTT, GFT, BCG, Waffles, TL, IPT itd.

17 godina
win32 kaže...

Ako se ne mogu trzati pravila na THR, kuda da im onda dajem npr. PTP, CHDbits, HDWing, WhatCD, Pedros, SCC, HDB (te naravno ni ne mogu dati), GGn, RevTT, GFT, BCG, Waffles, TL, IPT itd.

FBI, CIA, SIS, SOA..... :)

Dok pogledaš šta ima novoga na svim tim trackerima, naraste ti brada :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
11 godina

Ma nemas tu kome uopce dati,ajde ako bar ne skida toliko nek napravi ratio i nek se barem log in 1 tjedno,i skine nesto s vremena na vrijeme.

16 godina

What.CD

Music torrents under 1GB and uploaded before this announcement are now FREELEECH!

I to se desilo!

{#}

16 godina
neaktivan

BTN dijeli poklone svaki dan, potrebno je kliknuti na mali paketić u lijevom donjem ćošku pa potom na veliki na stranici na koju preusmjeri klikanjem na mali paketić

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
17 godina

ja sam uspio uhvatit zlatnu zvijezdu {#}{#}

16 godina
neaktivan

ja 3x 10GB up-a i 2500 poena, poena nikad dosta

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
neaktivan

Da li netko zna kolika je zapravo šansa dobiti odnosno naci uopce pozivnicu za HDbits. Citao sam po forumima i dobio sam dojam da je nemoguce a ako i postoje account-ovi i pozivnice odna se prodaju za 200+  dolara. Prije bi ih nazavao nekom sektom neko private trackerom. Ne razumijem zašto svi private trackeri ne nude opciju donacije za ulazak kao IPtorrents. Platis 20$ i dobijes premium acocunt na neki nacin  se oni osiguraju ako napravis hit and run.

17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Prije bi ih nazavao nekom sektom neko private trackerom. Ne razumijem zašto svi private trackeri ne nude opciju donacije za ulazak kao IPtorrents. Platis 20$ i dobijes premium acocunt na neki nacin  se oni osiguraju ako napravis hit and run.

Ne pada mi na pamet da plaćam za upad na neki tracker, donirao jesam na par ali ovo mi je prejadno. Nijedan ozbiljan tracker nema tu mogućnost i uopće me ne čudi da se ovo može na ipt-u nakon svih ovih sranja pred par mjeseci.

pattern much pattern much
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 12:16 (leo_819).
16 godina

Dali netko zna kakva je situacija sa http://lasttorrents.org/ ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice