Malo sam noviji private trackerima... Jel mi moze netko rec, sto je s CROwn-on i kompanijom s TorrentSnatch-a??? Jel TS rebrandiran u BalkanElite i jel' su aktivni tamo? Jel valja ta stranica ista?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da tako je. TorrentSnatch se spojio sam jos jednim balkanskim trackerom BalkanElite. Zadrzat je izgled TS-a ali je stavljeno ime BE-a. Tracker je izvrstan kao i CROWn release grupa. Evo i statistike pa vidi i sam: http://puu.sh/9xVaH/8995f6bf5a.png
Ako trebas invite javi posto su zatvorene registracije. LP
da tako je. TorrentSnatch se spojio sam jos jednim balkanskim trackerom BalkanElite. Zadrzat je izgled TS-a ali je stavljeno ime BE-a. Tracker je izvrstan kao i CROWn release grupa. Evo i statistike pa vidi i sam: http://puu.sh/9xVaH/8995f6bf5a.png
Ako trebas invite javi posto su zatvorene registracije. LP
Fala. Neću invite da ti neš ne skurim, možda kasnije ;D Lijepe statistike...
evo ako netko treba iznajmljujem 100GB ili 200GB prostora na seedboxu, brzina 100/100 svakom korisniku, upiti na PM :)
Sad ugleda da su mi torrenti crveni od hd-torrents-a i sjeti se da nisam skinuo 15GB u prošloj četvrtini godine :S
Ode acc bye bye :(
Proradio je Blackcats
i koliko sam primijetio ostali su svi moji podaci
Jeli neko možda voljan posudit seedbox na kratko samo da nabijem malo uploada na IPT-u??
Nevjerujem baš da će ti netko tek tako "posuditi" box, sa svim svojim torrentima, passkeyevima.. :)
Ja svakako preporucam CBT box po super povoljnim cijenama, više o njemu:
https://www.crobytes.org/forums.php?action=view_topic&topic_id=336
Pozdrav
Pa bilo je slučajeva posuđivanja, i ja sam isto nekome....
Nemogu vidit to šta je na linku, neman acc tamo.
Sad ugleda da su mi torrenti crveni od hd-torrents-a i sjeti se da nisam skinuo 15GB u prošloj četvrtini godine :S
Ista sudbina, otišao na godišnji, vratio se i imam što za vidjeti. 
Up: 555.06 GB Down: 71.28 GB Ratio: 7.79 Seedbonus: 11900 
Kontaktirao sam staff i dobio sljedeći odgovor:
Hello,
The only way to reinstate your account is to purchase VIP.
Regards,
Ace.
UL:1.73 TB DL:509.02 GB Ratio: 3.48, SeedBonus: 5768.00
Ne znam da li mi se isplati dati 10€, HDD prostora nemam ni za prozvat, dok nebi kupio još 1TB nebi ništa ni mogao dl-at
Ako niko nemože posudit može li onda neko preporučit neki box? Treba samo na kratko, ako može samo na dan odlično. A ne treba mi ni puno prostora.
dajem 5 pozivnica za Crobytes javite se u inbox :)
UL:1.73 TB DL:509.02 GB Ratio: 3.48, SeedBonus: 5768.00
Ne znam da li mi se isplati dati 10€, HDD prostora nemam ni za prozvat, dok nebi kupio još 1 HDD nebi ništa ni mogao dl-at
U istoj smo situaciji i dilemi! 
EDIT: Da li je account samo blokiran do uplate (kad-tad) ili će biti izbrisan nakon nekog vremena?
EDIT: Da li je account samo blokiran do uplate (kad-tad) ili će biti izbrisan nakon nekog vremena?
Ne znam, mislim da moze bar jedan quarter izdrzati(3 mjeseca), bar bi trebalo da bude tako, za drugi quarter sumnjam
Ako niko nemože posudit može li onda neko preporučit neki box? Treba samo na kratko, ako može samo na dan odlično. A ne treba mi ni puno prostora.
Kao sto ti je wrathchild rekao, tesko da ce ti netko dati svoj osim ako nemas nekog frenda koji koristi pa da ti da. Ako ti treba nešto na kratko evo ti ovo
box, ako se uopce moze nazvati tako, ali posluzit ce tvojoj svrsi, znam ih nekoliko koji koriste, fora je da zakupis bandwidth koji nije vremenski ogranicen, a ne prostor. Daj 5 kuna za 200GB i ne moras nikoga zicat nista. Poprilicno je limitiran za ozbiljnije koristenje, pazi samo ako uzmes da u postavkama prebacis klijent na deluge jer je onaj njihov custom na dosta trackera zabranjen.
Ako hoćeš nešto ozbiljnije iznajmit javi mi se na pm pa cemo probat nesto dogovorit
Bez uvrede, ali ako na HD trackeru nisi skiniko 15 GB u tom vremenu, onda ti isti ni ne treba.
Toliko GB u prosjeku dnevno skinem jer pogledam svaki dan popodne neki film/seriju/dokumentarac, a koristim dosta HD trackera posto nemam svaki rls na istome trackeru (radi prijevoda, a i nemam volje ih uskladivat vec uvijek nadem prvo prijevod pa onda trazim rls na nekom od trackera) i nikada nisam imao ovakvih "problema" (makar u zadnje vrijeme vecinom koristim samo HDB, CHDbits te PTP koji nije naravno HD only tracker).
-----
Sto se tice boxa (vidim da je netko pitao):
- Bytesized ako trebas velik, brz, povoljan i stabilan box + odlican ("nas") support te nikada nema problema ako ti treba odgoda placanja (cak uvijek napomenu da se javi ako treba odgoda) - koristim ga sada malo vise od dvije godine i nikada nije bio down
- Xirvik ako trazis jako brz, stabilan box s hrpom korisnih pluginova, IRSSI etc. te ako mislis uploadat (uz to cesto rade free upgrade stalnim korisnicima) - koristio ga cca tri godina, nikada down, prezadovoljan (prestao sam ga koristiti jer vise ne uploadam te mi ne treba tako nesto)
Ima ih naravno jos dosta, ali ovo su dva odlicna i provjerena te sve preporuke (pogotovo ako nemas love, a trazis veci i stabilan box...dalje od Bytesized ne trebas traziti).
Bez uvrede, ali ako na HD trackeru nisi skiniko 15 GB u tom vremenu, onda ti isti ni ne treba.
Toliko GB u prosjeku dnevno skinem jer pogledam svaki dan popodne neki film/seriju/dokumentarac, a koristim dosta HD trackera posto nemam svaki rls na istome trackeru (radi prijevoda, a i nemam volje ih uskladivat vec uvijek nadem prvo prijevod pa onda trazim rls na nekom od trackera) i nikada nisam imao ovakvih "problema" (makar u zadnje vrijeme vecinom koristim samo HDB, CHDbits te PTP koji nije naravno HD only tracker).
Da kucnom vezom vratim ono sto sam skinuo na HD-Torrents-u, na to ZABORAVI, to je nemoguce(nisam svaki torrent uspijevao vratiti 1:1 ni sa 100Mbps boxom, a kamo li sa kucnom vezom), duze vrijeme se patim sa prostorom na hdd-u, pa bas i ne skidam nista u posljednje vrijeme, dok sam imao box i HDD je bio skoro prazan pa sam skidao, ali ovako nisam. Nikako da se skupi sta para za HDD od bar 1TB(razlika izmedju 500GB i 1TB je samo 7€) a treba placati i racun za internet, nece se on sam placati, i uzmi u obzir da ti imas 4TB prostora(sto je 8 puta više od mene), a ja 0.5TB i zato moraš od 4TB uvijek nešto slobodno. Nebi propao da i ja imam 2TB ili više HDD prostora
Osobno s boxom koji ima 150 Mbit upload vratim sve sto i skinem, a koristim trackere od HDBits, CHDbits, HDWing pa do SCC, RevTT, TL, IPT, PTP, WhatCD, Pedro's itd...itd...
Racun za net kazes? Koliko se sjecam jos uvijek mi se nije platio sam niti mi ga je netko drugi platio (steta, volio bi da se netko zezne pa ga plati umjesto mene kao i sve ostale rezije, ali to nije tema).
Sto se tice boxa, placanje istoga ulazi u kucni proracun kao sto placam struju, net, MaxTV, tel, mob, komunalije i jos hrpu ostalih racuna kao i svi ostali koji zive u ovoj drzavi.
HDD? Sorry, kriv sam jer imam vise hardova od tebe (koja glupost), makar se tu opet postavlja pitanje ako nemas mjesta za HD filmove, zasto onda uopce ganjas HD trackere ako za iste nemas uvjete (HDD, seed, download i sl.)
Kakva je steta gasenja accounta ako ne mislis nista skidat s istoga?
Mislim da nije bas opravdanje za tih 15 GB hard od 500 GB, ali ok...ne bi ulazio u to.
@ Haker_X
za te potrebe radije si uzmi neki debrid acc, imaš jeftinih - 100 kn za godinu dana i skidaj sa upload servisa... kad god hoces, ne moras nista vraćati i možeš skinuti i brisati kad god poželiš...
Kakva je steta gasenja accounta ako ne mislis nista skidat s istoga?
Mislim da nije bas opravdanje za tih 15 GB hard od 500 GB, ali ok...ne bi ulazio u to.
I to ne malo vise, 8x više.
Uvjete za HD tracker sam imao. Box, hdd bio prazan, bile otvorene registracije, pa reko "zašto ne?"
Mislim ja skidati, samo da kupim TB hdd
Kada radiš sa aparatom kao ja tu ima dosta zauzetog prostora, fotke po 3-4 MB, videi po par stotina MB(pa čak i po nekoliko GB)
Ti imaš 4TB prostora, i kako da ti zafali ? Da imaš 500GB imao bi problema... Kolega Matozan ima problema sa preko 2.5TB prostora, on nije mogao sakupiti 15GB za 2.5TB, pa kako cu ja na 500GB ?
Da sam makar vidio ranije da ima ovaj box u kojem se kupi promet, nebi bilo problema, nebi se acc ni deaktivirao
Zna li itko što je sa bluebird, već je dugo vremena down, dali se ugasio?
Yuwabits is back.
znali se što je s http://www.sport-scene.net, ovako već par dana.
BalkanElite Radio nagradna igra!
~ spojite se večeras u 21 sat na BE radio i iRC kanal te sudjelujte u nagradnoj emisiji i osvojite sjajne nagrade(karma, upload i pozivnice)
BalkanElite Radio parapsiholoska emisija!
~ spojite se večeras 29.08.2014. u 23:55 sati na BE radio i iRC kanal te sudjelujte u parapsiholoskoj emisiji uz vodstvo dj-eva guestX, boa i STRiT te usput osvojite karmu a kao glavnu nagradu osvojite cijeli vikend kod psihijatra.
HD-Space otvorene registracije, baš vidio, ne znam do kada.
Neznam dokada otvoreno ali uspio se regati vrlo lako hvala ti na info
Filelist.ro otvorene rege gore u url login.php staviti u signup.php jer nema register tipke,linkanje trackera nije dozvoljeno koliko se sjecam pa ne mogu dati link.
Bok, trebala bih pozivnice za yuwabits i BE? Itko?
ps: Trazim Lud zbunjen normalan najnovije mislim da je sezone 6 i 7 za skinuti, ne video stream, ne pronalazim bas pa molim pomoc
Fala