Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.321.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
18 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
nadimax kaže...

pozdrav ljudi. vezano uz ts, ni meni ne radi taj reset, a nisam zaboravio (ja mislim) ni korisničko ime ni lozinku ni e-mail. možda je to zato jer sam imao parkiran account u vrijeme ovih promjena? inače sam stari uploader tamo, pa ak netko od osoblja vidi ovo, neka pošalje pm da mi pomogne :-)

Ne radi ti reset pasword?

Moralo bi ko i ostalima.

Probaj ponovno.

Mozda si unio krivi mail ili nick.

Ako ni to ne upali dodi na irc pa ce ti tamo pomoc.

Irc podatci:

Server: irc.arxnet.org

port:6667

kanali: #ts i #ts.help

eto pa probaj preko irca pa ce ti se sredit.

Sto se tice torrentsnatcha:

ima vec jako dugo kak sam "propovjedao" da bi bilo bolje da prebace na ratio sistem.

Puno njih ce mislit da nemoze se drzat ratio kod nasih malih upload brzina.

Zasto????

vecina vas je na IPT pa i tamo drzite ratio.

Torrentsnatch nije nista drugo sada.

Broji se globalni ratio a ne po torrentu.

Dakle dok god vam je ukupni ratio u plusu nema greske.

Skidaj kolko te volja i nemoras seedat (ok bolje je da seedas posto i karmu dobivas i upload ti raste)

Dakle bolje nego MORATI ostaviti masinu upaljenu 48 sati ili 72 sata da bi to malo sirotinje koji si skinuo vratio.

Upravo se radi na tome da se torrenti vrate na seed tak da se ne cudite sto nema seedera ili malo.

Bit ce sve rijeseno.

Uzivajte u novom torrentsnatchu.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

riješeno uz irc, hvala :-)

16 godina
neaktivan

Ne pitam baš na pravom mjestu no ajde pls. neko neka odgovori ako zna išta o www.seedboxes.cc vidim da ima reklama na TL, a cijene su super jeftine!

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
18 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Ne pitam baš na pravom mjestu no ajde pls. neko neka odgovori ako zna išta o www.seedboxes.cc vidim da ima reklama na TL, a cijene su super jeftine!

bytesized-hosting.com

Evo, odlicne cijene i provjereno dobar seedbox

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 2:19 (goodye).
16 godina
neaktivan

Kako da seedam samo jednom koriniku torrent koji ima box, jer ako seedam njima 5 nikad neču odsedat.

16 godina

Imam jedan problem u vezi premalih brzina. Imao sam na leechu oko 5-6 torrenta i ukupna download brzina je bila na maksimalnoj razini oko 400kB/s. Medutim da najednom mi se u utorrentu ukupna brzina smanjila. I sada je download oko 10kB/s, kao da je ograničen nečim, a up na 1kB/s. Probao sam dodati torrent sa ubuntuom međutim koliko god torrenata dodavao uvijek ukupna down brzina ostane oko 10kB/s. Provjerio sam pod Options/Prefernces/Bandwith no tamo su postavke bile defaultne(odnosno na unlimited). Provjerio sam brzinu interneta pomoću speedtest.net i on je prikazao normalnom.

Pomalo sumnjam da mi je brzina smanjena od ISP-a na osnovi fer pristojbe no međutim koliko vidim nisam dosegnu maksimalni tjedni promet. Inače koristim HT Adsl 4Mbps/s/320kBps, a ISP je HT Mostar.

Je li itko imao ovakvih problema i ima li ikakvu ideju što se događa?

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
18 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Imam jedan problem u vezi premalih brzina. Imao sam na leechu oko 5-6 torrenta i ukupna download brzina je bila na maksimalnoj razini oko 400kB/s. Medutim da najednom mi se u utorrentu ukupna brzina smanjila. I sada je download oko 10kB/s, kao da je ograničen nečim, a up na 1kB/s. Probao sam dodati torrent sa ubuntuom međutim koliko god torrenata dodavao uvijek ukupna down brzina ostane oko 10kB/s. Provjerio sam pod Options/Prefernces/Bandwith no tamo su postavke bile defaultne(odnosno na unlimited). Provjerio sam brzinu interneta pomoću speedtest.net i on je prikazao normalnom.

Pomalo sumnjam da mi je brzina smanjena od ISP-a na osnovi fer pristojbe no međutim koliko vidim nisam dosegnu maksimalni tjedni promet. Inače koristim HT Adsl 4Mbps/s/320kBps, a ISP je HT Mostar.

Je li itko imao ovakvih problema i ima li ikakvu ideju što se događa?

Nazovi dole i pitaj, jer to im je politika, smanje na tu brzinu kad prekoracis tjednu "fair-use" zalihu ;).

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
goodye kaže...

Nazovi dole i pitaj, jer to im je politika, smanje na tu brzinu kad prekoracis tjednu "fair-use" zalihu ;).

Sad se brzina vratila na normalnu. Bio sam im već prije slao e-mail i dobio sam odgovor da mi je tjedna fair-use zaliha 148GB i da nakon toga smanjuju brzine na određenim protokolima koji troše promet.

15 godina
neaktivan

Dobijem proljev kad čitam na THR forumu postove od tog prepotentnog staffa. {#}

16 godina
neaktivan

Može meni pomoć kako ograničiti da smo jednom leecheru seedam s utorrentom?

17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

probaj preko ipfiltera... kako to napraviti vjerojatno ima na forumu od tog trackera (na THR-u znam da ima, za druge trackere neznam)

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
16 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Zvjerkan kaže...

probaj preko ipfiltera... kako to napraviti vjerojatno ima na forumu od tog trackera (na THR-u znam da ima, za druge trackere neznam)

ja sam tražio pa sam valjda čorav ali nisam našao može link na pp ?

Edit:

Pronašao sam i napravio... radi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 22:54 (Zvjerkan).
16 godina

zasto se nemogu logirat na ts... vec sam si 5x poslo za obnavljanje lozinke i svaki put kad napisem tu novi lozinku pise da je netocno a nije.... koja ja adresa od irc-a.. ova neradi (http://irc.arxnet.org/)

14 godina
neaktivan

Bog ekipa zanima me je li se ikome dogodilo ovo što se meni. Znači nakon što sam obnovio lozinku na torrentsnatch-u prije nekih par dana i koristio usluge danas se ne mogu prijaviti i opet mi ne prepoznaje korisničko ime i lozinku....pa ako netko zna gdje mogu zatražiti pomoć

Edit: Napravija sam opet recover...pa je problem riješen....nadam se da se to neće ponoviti

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 20:47 (Galiante).
14 godina
neaktivan

Napokon su sredili bazu i sad je sve ok. Uskoro se ocekuje pustanje i scene upload bota

17 godina
Galiante kaže...

Bog ekipa zanima me je li se ikome dogodilo ovo što se meni. Znači nakon što sam obnovio lozinku na torrentsnatch-u prije nekih par dana i koristio usluge danas se ne mogu prijaviti i opet mi ne prepoznaje korisničko ime i lozinku....pa ako netko zna gdje mogu zatražiti pomoć

Edit: Napravija sam opet recover...pa je problem riješen....nadam se da se to neće ponoviti

Da i kod mene je bio isti slučaj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Na TS-u je sve trenutno freeleech do 13.12. To je dobro za nabiti pocetni ratio.

14 godina
neaktivan

Zna li itko kako na torrentsnatchu kontaktirati nekoga od staff-a(osim PM-a) jer imam neki problemčić. Pokušavam urediti icechat ali nešto mi neće...

Edit: Nakon što sam uspija urediti icechat, sve riješeno sa odličnim staff-om sa TS-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 19:36 (Galiante).
16 godina
neaktivan

Ako vas zeza pass na TS, nprvite jos jedan reset passworda i to je to....reset bi trebao rijesiti broblem. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

Do 01.01.2012. free signup na TorrentDay-u.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Malo je off jer je više vezano za javne torrente, pa oprostite jer neznam u koju temu da svrstam ovaj topic

Jel istina da je zabranjeno skidati torrente s Pirate Bay-a i sličnog jer te prate po novom zakonu?

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 9:16 (master4games).
18 godina
neaktivan
master4games kaže...

Malo je off jer je više vezano za javne torrente, pa oprostite jer neznam u koju temu da svrstam ovaj topic

Jel istina da je zabranjeno skidati torrente s Pirate Bay-a i sličnog jer te prate po novom zakonu?

a gle ti na tpb imas i linux i hrpu nekih stvari koje su free. Kako ti mogu to zabraniti skidati?

15 godina
neaktivan

Pa nezzz, zato i pitam jer znam da se nešto govorilo o onom zakonu gdje te prate pa te opomenu ako skineš nekaj s torrenta

real master for every game
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Prijatelj koji se spaja preko Carneta svaki puta dok nesto skine, dobije pismenu opomenu putem maila od njih.

Stoji u toj kao "opomeni" od kuda je skinio npr. neki film, koliko je velik, naziv, IP stranice i sve ostalo.

Cemu im sluze te opomene, nemam pojma no znam da ostaje zabiljezeno kod njih i znam da trenutno samo Carnet to salje ekipi (bar ja nisam cuo za neke druge providere).

P.S.

Kada skida nesto preko HTTP-a, nikome nista....samo dok siba torrente dobije tu opomenu (a on stvarno malo skida tako da ne znam kako je onima koji stalno nesto skidaju sa trackera na komp).

Ne znam zasto, ali sve mi je drazi box....blazeni bio FTP i HTTP! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 19:37 (win32).
17 godina
neaktivan

jel to samo Carnet salje ili su krenuli i drugi provajderi?

16 godina
neaktivan

T-com ne šalje ništa... barem meni ... ali carnet odma koliko ja znam...

16 godina
neaktivan
britva kaže...

jel to samo Carnet salje ili su krenuli i drugi provajderi?

Navodno samo Carnet i to mu salju samo kada skida nesto preko torrenta i kada krene seed (bez obzira dali su u pitanju javni ili privatni trackeri).

17 godina
neaktivan

Otvoren TorrentLeech

Da bi ste dobili invajt, idite na njihov irc :

Server: irc.torrentleech.org

Port: 7011

Kanal: #tlinvites

Nemojte nista spamati u kanalu, dobicete privatnu poruku od njihovog bota, koji ce od vas zatraziti email.

Mnogi za TL tvrde da je najbolji 0day/General traker. No po mom skromnom misljenju IPT je bolji. Sve sto je na TL-u dodje i na IPT. Dok je ratio smijesno lako odrzavati. Ja sa max 10 kbps upload-a nemam nikakvih problema sa ratiom.

16 godina
neaktivan

Ni TL, a ni IPT nisu IMHO ni pod razno najbolji 0-day trackeri jer nemaju tako dobar pretime, a bogme nemaju ni tako dobre brzine kao npr. SCC ili GFT (koji je jos najbolji za one sa losim brzinama jer je no ratio tracker)....stovise, mislim da i RevTT ima bolji pretime od IPT-a i TL-a.

Kao general trackeri su naravno najbolji (bar meni), a prednost TL-a je sto uvijek ima seedera i na jako starim torrentima te znas da ces i na ne znam kako starome uploadu moci sve to lako vratit nazad posto imaju ogromnu zajednicu.

TL je postao kao neka "institucija"....stvarno je ogroman tracker.

IPT je bolji po svojim free leech stvarima i zato jer ima puno vise raznih packova, a ratio nije bas problem odrzavat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 15:39 (win32).
14 godina
protjeran

Nek mi se netko registriran na crnoj brezi javi u PP, HVALA!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice