Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.323.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
master4games kaže...

Ostavio sam cijelu noč upaljen komp i uploadano mi je svega 16 MB??????

Ovdje je nemoguče za uploadati.... gledam druge korisnike, oni imaju i po 50TB!!!!

Da mi je bar znati dali na THR-u se brže uploada, ako da, onda mi je bolje da prijeđem tamo...

Ako hoces sa kucnom konekcijom nabiti upload, to ti je vrlo tesko. Prije svega tvoj upload ovisi o seederima i leecherima, a na vecini starih torrenta vrlo cesto mozes biti jedini leecher, a i uvijek ce te netko sa vecom brzinom "pojesti". Jedini nacin je da skidas torrente koji su se tek pojavili, odna mozes najvise nabiti uploada, posebno ako je sadrzaj freelech.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
15 godina
neaktivan
gilbrateal kaže...

ne znam šta bi rekao osim da si klasični primjer retardacije. U molim vas pozivnicu, komp mi je upaljen stalno itd..

...

...

Par sati nakon

što je ovo , skinuo sam 50GB torrent stra 2 godine i neće da se uploada, kako zašto , a sranje

Žao mi je što nisi informiran dovoljno. Torrent je star svega 2 dana, a nove nemogu skidat zato što sam novi user pa imam time limit tako da se prvo informiraj pa me onda vrijeđaj...

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 21:53 (master4games).
16 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Tracker Name
Torrentleech

Genre
General

Signup Link
irc.torrentleech.org:7011
or
Chat :: TL

Channel : #tlinvites

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 18:39 (ulinsky).
15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Tracker Name
Torrentleech

Genre
General

Signup Link
irc.torrentleech.org:7011
or
Chat :: TL

Channel : #tlinvites

hmm, hvala na obavijesti al mislim da moras bit velike srece da dobijes pozivnicu na taj nacin :/

(ne mora bit al opet..)

-=Every moment is another Chance=-
15 godina

Gledam malo seedboxove i neznam sta da uzmem, sto bi trebalo prosjecnom korisniku, jos bih pomagao 4-5 prijatelja uplodati. Bi li mi bilo dovoljno 100mbps, 20GB storage, 1 FTP acc, 1 Proxy acc, 3 slots? To sam pronasao na nekoj stranici ali neznam dali valja icemu

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
14 godina
win32 kaže...

Meni osobno je TL uz IPT jedan od najlaksih trackera za seedanje i odrzavanje ratia, ali ne mozes ga nikako uposredivat sa THR-om posto je THR no ratio tracker.

Makar ne znam kako je sa kucnom vezom, nemam snage zamarat se sa time tako da ti je imho najbolja opcija uzeti neki jeftini box (ako nisi neki zahtjevan korisnik) i za cca 100 kn mjesecno se ne moras brinit oko nikakvog ratia ni bilo sta sl., a i ako bas hoces mozes si nabit po par TB uploada mjesecno na TL bez problema.

100 kuna mjesecno? Pa to je vec pristojna lova. Ja sam si na TLu nabio VIP do polovice 2014 sa onim betting i poker promoima, a kostalo je par desetaka eura sve skupa.

16 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
win32 kaže...

Meni osobno je TL uz IPT jedan od najlaksih trackera za seedanje i odrzavanje ratia, ali ne mozes ga nikako uposredivat sa THR-om posto je THR no ratio tracker.

Makar ne znam kako je sa kucnom vezom, nemam snage zamarat se sa time tako da ti je imho najbolja opcija uzeti neki jeftini box (ako nisi neki zahtjevan korisnik) i za cca 100 kn mjesecno se ne moras brinit oko nikakvog ratia ni bilo sta sl., a i ako bas hoces mozes si nabit po par TB uploada mjesecno na TL bez problema.

100 kuna mjesecno? Pa to je vec pristojna lova. Ja sam si na TLu nabio VIP do polovice 2014 sa onim betting i poker promoima, a kostalo je par desetaka eura sve skupa.

AKo vec uzimam nesto od P2P zajednice, onda eto nastojim nesto i dati.

One VIP sheme su ok za ekipu koja koristi jedan tracker, meni osobno ne pada na pamet vezati se tako za jedan tracker i pogotovo ne TL kojega gotovo da i ne koristim (makar imam par TB uploada na njemu).

Najcesce koristim specijalizirane ili 0-day trackere....no to sam ja i tako mi pase (niti jedan general tracker mi ne moze zamjenit npr. WhatCD, PTP, PTN, BTN, TVT, SCC, RevTT, Bitgamer, BCG, Cinemageddon, KG, Bitspyder...no ponavljam, to sam ja i nemam namjeru ulaziti u rasprave sta je bolje posto to nema smisla).

Box placam cca 230 kn mjesecno sa time da dobivam skoro pa duplo skuplji box za te novce...duga prica, ali eto samo pokazuje kako se Xirvik brine za svoje stalne korisnike.

Uostalom, tih 200-tinjak kn je nista koliko drugi daju za neke svoje masine.....no to je moj doprinos P2P zajednici...to i vrijeme koje potrosim na upload.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Gledam malo seedboxove i neznam sta da uzmem, sto bi trebalo prosjecnom korisniku, jos bih pomagao 4-5 prijatelja uplodati. Bi li mi bilo dovoljno 100mbps, 20GB storage, 1 FTP acc, 1 Proxy acc, 3 slots? To sam pronasao na nekoj stranici ali neznam dali valja icemu

https://bytesized-hosting.com/

Uzmes taj od 8.5 € i niceg se ne bojis. Ja ga trenutno imam i cudo je, jest da je 50 GB premalo, ali za ono za sto je meni trebao i vise.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

Dali ima negdje za uzet seedbox, ali da ga plačam preko žiro računa tj. uplatnicom ili se baš mora karticom jer je nemam?

real master for every game
17 godina
neaktivan

torrenthr banan. nepravedno? da.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Sta, kako....!?

Reci sta je bilo pa ce ljudi zakljucit dali je nepravedno ili sta vec...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina
denix kaže...
goodye kaže...

torrentsnatch.org

Jos malo pa ce zavrsiti selidbu

ima li kakvih novosti?

Da ne pišem ponovo {#}

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 12:35 (denix).
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
djdomi kaže...

Sta, kako....!?

Reci sta je bilo pa ce ljudi zakljucit dali je nepravedno ili sta vec...

zanimljivo je to što nisam bio već neko vrijeme na thru(možda 1mj) i popio ban.

čitao sam malo ovu temu i vidim da je f1 ivo banan, sve mi je onda jasno.

tako ću zajedno s vama čekati torrentsnatch i ne vraćam se ovdje.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

Zna li netko što je sa torrentsnatchom?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
18 godina
Ivan_hacker kaže...

radi se punom parom.

Kolko sam upoznat sa situacijom bude online jako uskoro.

Problemi su skoro pa uklonjeni (bilo toga dosta posto se dosta stvari sa starog trackera nije poklapalo sa novim)

pa se puno toga moralo ispocetka kodirat.

Uglavnom nebi smjelo dugo trajat do otvorenja.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
18 godina
LUXX kaže...
Ivan_hacker kaže...

radi se punom parom.

Problemi su skoro pa uklonjeni (bilo toga dosta posto se dosta stvari sa starog trackera nije poklapalo sa novim)

Oho, vidim sada da je dostupan. Da li se sad treba ponovo registrirati ili će oni prenesti sve podatke od prije (nekako mi je ovo više logično, ali ipak za svaku sigurnost pitam)?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
neaktivan
denix kaže...
LUXX kaže...
Ivan_hacker kaže...

radi se punom parom.

Oho, vidim sada da je dostupan. Da li se sad treba ponovo registrirati ili će oni prenesti sve podatke od prije (nekako mi je ovo više logično, ali ipak za svaku sigurnost pitam)?

Ja sam se probao sad logirat i kaze da mi je il krivi pass il username a znam da nije :/

Probo se ponovno registrirat i kaze da su registracije zatvorene za uvijek :(

(mozda samo privremeno dok ne srede to)

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:30 (SeleS).
17 godina
checker kaže...
djdomi kaže...

.....

Pozdrav svima,

htio sam i ja komentirati torrenthr vodstvo, danas su banirali najboljeg uplodera bez razloga pa im se on odlucio osvetiti.

Kao sto vidite po slici tamo se sve raspada i izgleda da nece dugo biti zivi.

Davno su bili dobri ali sad su neki balavci preuzeli vodstvo koji napadaju krive i neduzne usere odnosno ljece svoje bolesne frustracije

na njima. Meni je vise puna kapa i odlazim od tamo ima i previse dobrih trackera poput torrentleecha i slicnih gdje ce cjeniti moj trud.

Razmislite i ucinite vi slicno, lp.

Ti si jedan obični lažov, koristiš ratiomaster tamo i onda moliš da te odbannaju na irc-u. Sram te može biti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
14 godina
neaktivan

checker pokrij se usima po glavi. Ne, staff thra nije banao jednog od najboljih uploadera i nemoj iznositi neistine. A to svoje misljenje o THR-u, i balavcima, zadrzi za sebe. Staff THR-a radi savrseno, sto i "banani clan" moze potvrdit. Al da ces ti bit banan, zasigurno hoces. jc je inace moj osobni poznanik. Nazalost po tebe, jezik ti je brzi od mozga i samo cekas da izneses neku "vijest". Sa THR-a ovo ti je bila zadnja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:49 (zerobravo83).
16 godina
SeleS kaže...

Ja sam se probao sad logirat i kaze da mi je il krivi pass il username a znam da nije :/

Probo se ponovno registrirat i kaze da su registracije zatvorene za uvijek :(

(mozda samo privremeno dok ne srede to)

...

Trebaš resetirati password. Meni je tako proradilo.

P.S. Torrentsnatch više nije no ratio tracker.:(

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:48 (captain_soap_McTawish).
15 godina

Sta znaci resetirati password?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 22:00 (yaga01).
16 godina
yaga01 kaže...

Sta znaci resetirati password?

resetirat ga.

Nothing lasts forever
17 godina
neaktivan

Mada je post uklonjen, neistina sa slikom je bila očita za sve koji su članovi THR-a.. Slika koja je prezentirana kao "osveta ban-anog uploadera" je uradak nakon krađe accounta jednom članu koji je i dalje naš član i uploader. :P

15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Trebaš resetirati password. Meni je tako proradilo.

P.S. Torrentsnatch više nije no ratio tracker.:(

Uspjelo je sa resetiranje, puno hvala ^^

Hmm, da ponovno je ratio tracker i sta sada sve ide ponovno "od nule" :/

14 godina
neaktivan

Svaka user klasa ce dobiti odredeni broj gb za pocetak plus dobar bonus program za seed i pogotovo za irc. Takvu sam ja informaciju dobio od staffa

15 godina
Da li se zna hoce li biti sta free? Ako nece bojim se da cu ih morati napustiti.
14 godina
neaktivan

Sve vece od 5 gb ce biti free a internal release grupe half download

16 godina
neaktivan

Svaka cast staffu na novome dizajnu od TS-a!

Pocinje se raditi polako upload i TS mi je upravo dosao u bookmarkse pod dio "Trackeri-izdvojeno"....svaka cast!

Pozdravljam i ideju da vise nije no-ratio tracker posto ce se samo na taj nacin ocuvati i stariji uploadi!

Ovo je ono sto sam cekao od kako sam dosao na taj tracker...novi dizajn i sada mi je stvarno ugodno biti na trackeru i odmor za oci!

Uistinu mi je ovo uljepsalo dan....

Evo, upload se vec radi te cemo se sada malo vise druziti....citamo se na IRC-u (i na onom drugom, ofc). {#}

14 godina
odjavljen
djdomi kaže...

Ne brini se, takav staff se samo jednom rađa! {#}

14 godina
neaktivan

pozdrav ljudi. vezano uz ts, ni meni ne radi taj reset, a nisam zaboravio (ja mislim) ni korisničko ime ni lozinku ni e-mail. možda je to zato jer sam imao parkiran account u vrijeme ovih promjena? inače sam stari uploader tamo, pa ak netko od osoblja vidi ovo, neka pošalje pm da mi pomogne :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice