Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.322.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
18 godina
Privatni torrent trackeri P&O

Velika Obavjest!!!!

Upravo mi je odobreno od strane Staffa od Torrentsnatch da sve ovdje obavjestim.

Sprema se veliki update na Trackeru.

Nesmijem/nemogu previse rec ali budite uvjereni da je super!

Ja sam se uvjerio.

Velikih i drasticnih promjena ima.

Laksi seed,PUNO vise stvari za skidat, uzasno brzi uploadi (scene releases/sreden je autobot koji ce automatski uploadati scene releases.)

Dakle najnovije stvari najbrze uploadane ko na svim velikim trackerima (cak i mrvicu brze od nekih velikih ;) )

uploaderi ce naravno i dalje biti brzi i aktivni ko i dosad, bolji/drugaciji izgled, vise funkcija, ma promjenjeno je uzasno puno toga.

Nesmijem previse brbljat da ne izlajem previse informacija.

Uglavnom kako sada stvari stoje biti ce pusten taj update pocetkom studenog u "promet".

Registracije ce biti otvorene (neznam kolko dugo ali otvorene budu)

Userprofili koji su sada na trackeru ce biti preseljeni na novi server (da i novi i potentniji server ce se uzet)

Bio sam jedan od "Beta Testera" novog trackera i mogu rec da sam odusevljen.

U biti ga se po meni vec sad moze pustit u promet ali staff zeli jos ispolirat par sitnica i poboljsat stvari pa ce jos tih par dana potrajat otvaranje.

Naravno vase voljene release grupe (44kHz i Crown su i dalje prisutne i rade izvrstan posao)

Dodite i uvjerite se sami.

pocetkom studenog je svecano otvaranje i predstavljanje.

Eto toliko od mene.

Necete biti iznevjereni

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O

Jedva cekam da izade novi dizajn ovaj trenutni mi nije nesto, za novi sam siguran da ce biti odlican.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Nabavio sam ss od v2, fenomenalno izgleda:

PUNA VELIČINA

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 11:46 (BORG).
17 godina
neaktivan
Ovo izgleda stvarno dobro.napravili su super potez i dobar tajming za blagdansku sezonu.
16 godina
neaktivan

Dali itko ima viška pozivnice?{#}

16 godina
neaktivan
Keyb89 kaže...

Dali itko ima viška pozivnice?{#}

Za sta!?

Mislim da je BORG rekao da ima 99 pozivnica za TS pa vjerujem da ce ti ustupit jednu ako ga lijepo zamolis. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan

ima neko torrenthr jednu :D?

16 godina
Nije tracker, ali yify torrents ima najbolji omjer kvalitete i velicine - 720p 700mb savrsena kvaliteta...
No one is ever truly lost...
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Nije tracker, ali yify torrents ima najbolji omjer kvalitete i velicine - 720p 700mb savrsena kvaliteta...

720p naguran u 700mb?

18 godina
neaktivan

Vidim da hvalite Torrentsnatch pa ako netko ima pozivnicu da mi da bio bi zahvalan....

Danke

Shoma
17 godina
Shoma kaže...

Vidim da hvalite Torrentsnatch pa ako netko ima pozivnicu da mi da bio bi zahvalan....

Danke

Imam ja koliko god treba samo mi se svi javite na pm.

16 godina

Imam pitanje, koliko je vas koji uploada na jadnom t-com  osnovnom paketu ? 30 kbs upload?

Dali se uopce moze "normalno" uploadat i imat neki posteni ratio na privatnim torrentima?

Prije sam bio na bnetu po 90kbs sad pao na t-com od 30.

Nothing lasts forever
14 godina
Fake_Alert kaže...

Imam pitanje, koliko je vas koji uploada na jadnom t-com  osnovnom paketu ? 30 kbs upload?

Dali se uopce moze "normalno" uploadat i imat neki posteni ratio na privatnim torrentima?

Odi na tracker bez ratia..xD

Ne!
17 godina

Mozes na TS bez frke, samo ostavi torrent klijent da ti stalno radi tj negasi ga i probaj da ti stalno radi PC.

P.S. odgovorio sam svima na PM-ove u vezi ts, ubuce molim Vas da mi odmah ostavite svoje emailove.

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ja sam isto na toj vezi. THR, TS i te no ratio moš održavat bez problema, a za ove zahtijevnije nabaviš seedbox.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina

Jel samo meni TS ne radi il ima neki razlog?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Jel samo meni TS ne radi il ima neki razlog?

Svima, sele na novi HOST.

16 godina
neaktivan

Freeleech na Whatu!

HOĆU NOVI NICK!
14 godina

I još sam dobio pozvinicu, hvala na obavijesti :D

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina
neaktivan

Torrentsnatch se veceras ocekuje da bude up na novom serveru,sa novim dizajnom i u sasvim drugom svjetlu

16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Freeleech na Whatu!

Da, traje vec neko vrijeme....nadovezao se na free leech te neutral leech jos od njihovog rodendana koji je bio prije tjedan dana.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
botina kaže...

Torrentsnatch se veceras ocekuje da bude up na novom serveru,sa novim dizajnom i u sasvim drugom svjetlu

Kako stoje stvari?

Hoce li biti veceras?

15 godina
botina kaže...

Ja jos uvijek ne mogu na torrentsnatch, imas mozda koju novu informaciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:19 (yaga01).
17 godina

Jos uvijek traje selidba.

14 godina
neaktivan

Molim pozivnicu za TorrentHR. Godinu dana sam na Yuwabitsu i uredno seedam (Ratio: 2.532   UP: 98.35 GB   DL: 38.84 GB). Treba mi torrentHR zbog skidanja crtića. Ako ima tko viška pozivnicu bit ću mu zahvalan.

Živli.

14 godina

Jel se netko regao danas na torrentleeh? Danas sam preko IRC-a dobio pozivnicu i sve sam dobro ispunio i oni su mi poslali kao confirmation kod koji trebam stisnut da mi aktivira acc al ja kad stisnem na taj kod preusmjeri na pisanje novog mail na tu adresu...Moze pomoc?

18 godina
sLim95 kaže...

Jel se netko regao danas na torrentleeh? Danas sam preko IRC-a dobio pozivnicu i sve sam dobro ispunio i oni su mi poslali kao confirmation kod koji trebam stisnut da mi aktivira acc al ja kad stisnem na taj kod preusmjeri na pisanje novog mail na tu adresu...Moze pomoc?

a meni nikako da otvori irc..

gdje grijesim??

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
    a meni nikako da otvori irc..

gdje grijesim??

Jesi siguran da napravis ovo sto je receno tj da stisnes "NO" kada ti izbaci upozorenje za Javu:

"Make sure you click NO if a java box pops up!"

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 11:24 (win32).
18 godina
win32 kaže...

Jesi siguran da napravis ovo sto je receno tj da stisnes "NO" kada ti izbaci upozorenje za Javu:

"Make sure you click NO if a java box pops up!"

koristim firefox i ne izbaci mi nikakvo upozorenje.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina

Vidim neki pametnjackovic od moderatora ( Mogu pogodit: Lazarus Short ) je zbrisao ne piratski post gdje se nalazio link sa IRC-a od torrent leecha za pozivnicu.

Nothing lasts forever
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice