Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.325.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
captain_soap_McTawish kaže...

Je li i vama BTN down?

Je..... 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Privatni torrent trackeri P&O

BTN se vratio. Sada radi.

capttawish@gmail.com
17 godina
protjeran

umjesto da ispitujete jeli ovo/ono down samo stavit link na ovu stranicu

http://downforeveryoneorjustme.com/

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

umjesto da ispitujete jeli ovo/ono down samo stavit link na ovu stranicu

http://downforeveryoneorjustme.com/

Vjerujem da 99% ljudi ovdje zna za tu stranicu, ali nije na odmet javit ovdje da je nesto down. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...

Vjerujem da 99% ljudi ovdje zna za tu stranicu, ali nije na odmet javit ovdje da je nesto down. {#}

Ja uvijek provjerim na toj stranici pa objavim da down iz razloga što će onda vjerojatno netko drugi javiti da je up. Tako ne moram svako malo provjeravati je li up.

capttawish@gmail.com
16 godina
neaktivan

Zna li neko da li postoji ikaRkav način da se upadne na SCC?Seed nije problem, jer imam SeedboX. Ako neko ne koristi acc na SCC ahtio bI da ga da, ja sam tu :) Takođe mogu vam dati pozivnice za neKoliko traCkera :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
neaktivan

Ima li itko problema sa TorrentHR-om?

Seedani torrenti su crveni i ne pihvaća upload sa boxa.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Ima li itko problema sa TorrentHR-om?

THR je problem sam po sebi. Stalno neki problemi sa serverima, nepovoljnim utjecajem planeta i čime sve ne.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
16 godina
neaktivan

Imam problem sa Whatboxom, dakle, download je OK, ali upload po torrentu ne prelazi 150 kb/s, iako bi trebao (na torrentu su 3 seedera i 60 leechera).

Sa prošlim boxom (Xirvik) seed je po torrentu išao 2-3 mb/s, a ukupno preko 9-10 mbs.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
18 godina
neaktivan

pa javi se whatboxu ako smatras da imas neki problem. ne vidim kako bi ti itko mogao ovdje pomoci :)

17 godina
protjeran
listopad kaže...

pa javi se whatboxu ako smatras da imas neki problem. ne vidim kako bi ti itko mogao ovdje pomoci :)

ja sam imo slican problem i rekli su da je to normalno za takav box i za tu cijenu ,ali da ce probat nest sredit i za par dana cpu load se stabilizirao i sve je bilo brze 

bila bi panika da mi to nije bio sekundarni box

16 godina
neaktivan
listopad kaže...

Poslao sam ticket prije 3 sata, niko ne odgovara, javio se na IRC-u, oni rekli da čekam. :S

Postavio sam ovo samo da vidim da li iko osim mene ima ovaj problem :)

17 godina
protjeran
ulinsky kaže...
listopad kaže...

Poslao sam ticket prije 3 sata, niko ne odgovara, javio se na IRC-u, oni rekli da čekam. :S

Postavio sam ovo samo da vidim da li iko osim mene ima ovaj problem :)

javit ce ti se za dan/dva 

jbg kolko novci tolko i muzike

15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

I ja sam na whatboxu i nemam nikakvih problema, upload ide standardno. Probaj promijeniti sučelje na transmision iako je meni i na rutorrentu sasvim OK.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
16 godina
neaktivan

Sada se malo normalizovalo. Upload ide do 3 mb/s, to mi je opet nekako OK.  {#}

16 godina

Evo ljudi od 1.9 praktički će biti nemoguće dobiti pozivnicu za BTN. Moći će je postati samo master useri, a to je najviša klasa usera na BTN-u i nju je skoro nemoguće dobiti. Moderatorima je jednostavno dosadilo svako malo paziti na loše usere koji varaju. To je inače prema meni najbolji noratio tracker na kojem sam bio jer količina vašeg uploada nema nikakvog utjecaja.

Evo primjera kako su loši useri(oni koji varaju) skoro uništili jedan vrhunski tracker.

capttawish@gmail.com
17 godina

Da ali mislim da su svi koji su htjeli BTN imali priliku upasti sto puta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan

To je inače prema meni najbolji noratio tracker na kojem sam bio jer količina vašeg uploada nema nikakvog utjecaja.

Na ostalima je bitan?

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
17 godina

E da zaboravio sam napisati izgleda da hoce biti kao hdbits, tj. skupiti određeni broj clanova i onda zatvoriti invite sistem svima osim vip-ovcima i staffu.

16 godina
Kizmar kaže...

Na ostalima je bitan?

Na ostalima noratio trackerima koliko sam vidio da bi prešao npr. u slijedeću user klasu moraš imati određeni upload. Ovdje se mjeri samo ukupni promet(up + down).

capttawish@gmail.com
16 godina
neaktivan

Evo ljudi od 1.9 praktički će biti nemoguće dobiti pozivnicu za BTN. Moći će je postati samo master useri, a to je najviša klasa usera na BTN-u i nju je skoro nemoguće dobiti. Moderatorima je jednostavno dosadilo svako malo paziti na loše usere koji varaju. To je inače prema meni najbolji noratio tracker na kojem sam bio jer količina vašeg uploada nema nikakvog utjecaja.

Evo primjera kako su loši useri(oni koji varaju) skoro uništili jedan vrhunski tracker.

Slažem se s time...

a i tracker   je vrhunski

16 godina
neaktivan

Upropastili su ga oni koji uzmu po 10 sezona neke serije, skinu a upload stave na 1 kb/s.

U svakom slučaju, pametna odluka.

16 godina

Je li potrebno potvrditi registraciju korisnika kojem sam dao pozivnicu na demonoidu?

capttawish@gmail.com
16 godina
neaktivan

Član ovog foruma Leon88 je cheater!

Izašao sam mu maksimalno u susret, NIŠTA nisam zauzvrat tražio, a on me je PREVARIO. Staff jednog trackera mi je rekao da je imao duple naloge i na nekoliko drugih trackera, između ostaloga i na BCG, ja sam naravno izabačen sa tog trackera.

Vama preostajete da ga izbjegavate, ja inače ne upotrebljavam fizičku snagu, ali ako ga igdje nađem ima kosti da mu polomim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 18:46 (ulinsky).
18 godina
neaktivan

Lopov si i samim time si i zaslužio da te netko "prevari". Prljavi igraju prljavo.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
17 godina

Nedjeli invite po javnim forumima i gotovo, vrlo lako te zajebu na privatnim forumima, a kamoli ovdje.

Pusti nek ti rađe odu pozivnice u klinac nego da se zajebavas sa debilima.

16 godina
neaktivan

Filmski tracker na kojem ima puno subtitleova ?

Jel ima uopće neki tracker na kojem bi se moglo nać dosta hrvatskih titlova ??

I evo, odlučia san se na seedbox pa me zanima šta mislite o ovome? HDD mi je taman, cijena taman, a procesor i RAM mi se isto čine jako dobri... Mislin na ovaj SBox1. Ako mislite da bi neki bolji moga dobit za tu cijenu, slobodno recite....

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 1:46 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan

Zanima me kako na CrnaBerza držati ratio. Jel dovoljno globalni ratio držati 1.0 ili svaki torrent mora biti 1.0?

16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

I evo, odlučia san se na seedbox pa me zanima šta mislite o ovome? HDD mi je taman, cijena taman, a procesor i RAM mi se isto čine jako dobri... Mislin na ovaj SBox1. Ako mislite da bi neki bolji moga dobit za tu cijenu, slobodno recite....

Jako stabilan box, odlican remote, super brz i dobar support koji sve rijesava u roku odmah (makar ih neces bas morat kontaktirat je su im box-ovi ultrastabilni) no minus je to sto im brzine uploada nisu bas neke te mi se cini malo preskup sa obzirom na velicinu HDD-a. No ako hoces stabilan box koji ima jako dobar remote, nemas sta razmisljat....pogotovo ako mislis da ce ti 120 GB biti dosta.

Mozda bolje da odes ovdje te pogledas najjeftiniji box....ima veci HDD te koliko sam cuo jako su poradili na supportu, tako da vise ne bi smjelo biti kikseva.

16 godina
neaktivan
win32 kaže...
dr. zlo kaže...

Jako stabilan box, odlican remote, super brz i dobar support koji sve rijesava u roku odmah (makar ih neces bas morat kontaktirat je su im box-ovi ultrastabilni) no minus je to sto im brzine uploada nisu bas neke te mi se cini malo preskup sa obzirom na velicinu HDD-a. No ako hoces stabilan box koji ima jako dobar remote, nemas sta razmisljat....pogotovo ako mislis da ce ti 120 GB biti dosta.

Mozda bolje da odes ovdje te pogledas najjeftiniji box....ima veci HDD te koliko sam cuo jako su poradili na supportu, tako da vise ne bi smjelo biti kikseva.

Da da, i mislim se baš između ta dva!

Al izgleda da ovaj na Seedplace ima 140GB(vidiš kad klikneš order), a i piše još active torrents 8 - hm, šta misliš o tome?

A po čemu su ovi Seedbox4U lošiji, kad su nešto sitno jeftiniji i imaju veći HDD?

Čini mi se da ću ipak ovaj. Veći je HDD, broj aktivnih torenta je neograničen, pretpostavljan da su malo manje stabilni, ali kako kažeš sad su poradili na supportu, pa.... Samo su sad out of stock pa ću malo čekat.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 12:01 (dr. zlo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice