Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.325.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
17 godina
protjeran
Privatni torrent trackeri P&O

Meni je ovaj tracker bakabt najbolje sređen od svih (barem koje sam probo)

Ima adopt sistem i moderiranje torrenta 

Primjer...

Netko uplouda neki film na stranicu i jos nitko nemoze skinut dok ga moderatori ne provjere i odobre 

Samo mogu biti 4 torrenta za isti film 480p ,720p ,1080p i Dual Audio verzija. Kasnije ako netko uplouda isti film ,ali od neke druge grupe 

vrsi se usporedba i bolji torrent zamjeni losiji 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 19:11 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

Je, BakaBT je odlican tracker za sve ljubitelje anima.

Meni osobno tracker na kojem je najteze zadovoljit neke kriterije kod uploada je Cinemageddon.

Poceo sam tamo uploadat stvari i na svakih par uploada mi obrisu jedan film iz razloga sto se npr. moze dosta cesto naci i na drugim trackerima, ili mozda nije dovoljno star ili ako je noviji nije dovoljno trash.

Ipak, radi se i dalje meni o jednom od najdrazih trackera....svaki ljubitelji filmova, te trasha ovaj tracker doslovce mora imati...uz KG naravno, ali na KG je relativno lagano radit upload, samo sto na KG je dost tesko drzati ratio ekipi koja nema box ili ne radi upload.

Za sve filmofile su CG, KG, PTP/PTN (osobno ipak koristim oba) prve stanice od kojih trebaju krenit + svakako jedan za HD materijal.

P.S.

Svi koji se niste regali na Framestor, a nemate neke HD trackere na kojima cesto boravite, svakako se registrirajte na isti posto uskoro zatvaraju vrata, a radi se o trackeru koji brutalno raste i ima sve vise HD materijala i to koliko vidim raste im sve vise broj 1080p torrenta (naravno, i dalje su mi bolji neki drugi HD trackeri sa kojih skidam stvari, ali Framestor cuvam jer mislim da ima potencijala postati jako dobar).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Ne znam da li sam već pisao o ovom trackeru, ali je Filelist trenutno po meni No. 1 (poslije IPT).

Rumuni imaju odlične brzine, seedovati je više nego lako, samo je problem upasti na tracker, veoma su ažurni, a torrenti sa 1 seederom znaju ići po nekoliko mb/s. Evo jutros mi je upload išao 14.8 mb/s

Ja sam za nekoliko dana seedovao oko 500 GB, sa seedboxom naravno, evo i slika:

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O

Baš si dobro sakrija username {#}

BTW, kakav je Yuwabits tracker, jeli teško održavat ratio i koliko ima materijala na njemu?

16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

BTW, kakav je Yuwabits tracker, jeli teško održavat ratio i koliko ima materijala na njemu?

{#}

Inače Yuwa je solidan tracker, dosta našeg materijala (serije/filmovi/magazini..) samo je mali minus što su brzine slabe, a pogotovo kada se navuče po 50/100 leechera a samo 1 seeder, ali ako ti to ne smeta.. {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina

Je li itko probao ovaj seedbox trial na 24 sata.? 

Ja bih probao da imam paypal account.

capttawish@gmail.com
16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Odlican tracker, po mom misljenju tracker sa najvise prometa na "nasim" prostorima.

Skinem film od cca 700 MB i za par dana imam uploadano samo na tom filmu cca 50-ak GB....ili npr. gledm film koji je uploadan 3.7.2011 u 18 h navecer i do sada je skinut 791 puta...ovo sve govori, takve snatcheve nisam vidio ni na THR ni na TS, a na Yuwi su skoro pa normalna stvar.

Uglavnom, lagano je za odrzavat ratio.....samo bi trebali mozda malo poradit na dizajnu, ali nista strasno (bar ne meni).

Koliko ima materijala!? Dovoljno za jedan "domaci" tracker, ali recimo kod njih neces naci film ili seriju bez titlova.

Po broju torrenta, imaju dosta manje nego npr. THR....za TS ne vidim statistike (na zalost, volio bih vidjeti njihove statistike kao sto ih vidim i na svim drugim trackerima....nije bas neki problem stavit ih, ako ih vec svi imaju) pa ne znam nista reci koliko ima u odnosu na njih.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina

registrirao sam se na torrentleech i zabunom sam izbrisao activation email, kako da mi opet poslalju?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

registrirao sam se na torrentleech i zabunom sam izbrisao activation email, kako da mi opet poslalju?

Isss....pa zar ti ne stoji u nekom "Trashu" ili sl prije totalnog brisanja?

A to ako si obrisao.....fail....nemam pojma dali ima fora da ti posalju jos jednom mail, mislim da nema.

Nadam se samo da netko sada nije slusio bezveze jedan invite.

18 godina
win32 kaže...
andreas11 kaže...

Isss....pa zar ti ne stoji u nekom "Trashu" ili sl prije totalnog brisanja?

A to ako si obrisao.....fail....nemam pojma dali ima fora da ti posalju jos jednom mail, mislim da nema.

Nadam se samo da netko sada nije slusio bezveze jedan invite.

e, pronasao sam ga u spam folderu, ali kad idem na acitvation link pise : "The activation code you provided is not correct! Please make sure you copied-pasted correctly the link from your activation email."

pomoc?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
15 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

e, pronasao sam ga u spam folderu, ali kad idem na acitvation link pise : "The activation code you provided is not correct! Please make sure you copied-pasted correctly the link from your activation email."

pomoc?

Ili ti je istekao rok za potvrdu ili si zabrljao c/p (pazi da ne uhvatiš space na početku ili kraju).

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
15 godina
neaktivan

Kakva su vaša iskustva sa libble.me?

18 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Kakva su vaša iskustva sa libble.me?

Taj tracker nije vrijedan truda. Premalo seedera i cijela ponuda nije nešto. Moje mišljenje.

18 godina
neaktivan

ako trazis glazbeni tracker ili what ili waffles.

libble je mali tracker s nista posebnom ponudom.

15 godina
neaktivan

Tnx :)

16 godina

jel zna neko koji bi razlog mogo bit zasto dobivam hnr-ove na thr??... vec mi se 2x dogodilo... nit sam briso dijelove, niti obriso sa seeda, niti premjesto mapu, niti je preimenovo ugl. nisam nista napravio...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 20:32 (maxy0).
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel zna neko koji bi razlog mogo bit zasto dobivam hnr-ove na thr??... vec mi se 2x dogodilo... nit sam briso dijelove, niti obriso sa seeda, niti premjesto mapu, niti je preimenovo ugl. nisam nista napravio...

Nadam se da se držiš pravila:

Da bi izbjegli HNR bodove seedajte torrente do 1.0 ratia ili najmanje 72h. Preporučljivo je da seedate preko minimalnih vrijednosti (npr. 2.4 ratio / 94h). Ako skinete samo neki dio iz packa, duzni ste ga odseedat (taj dio) koliko ste i skinuli (tj. minimalno do 1.0 ratia)!!!

16 godina
GigaGirl kaže...
maxy0 kaže...

Nadam se da se držiš pravila:

Da bi izbjegli HNR bodove seedajte torrente do 1.0 ratia ili najmanje 72h. Preporučljivo je da seedate preko minimalnih vrijednosti (npr. 2.4 ratio / 94h). Ako skinete samo neki dio iz packa, duzni ste ga odseedat (taj dio) koliko ste i skinuli (tj. minimalno do 1.0 ratia)!!!

naravno da se drzim pravila, nez sta bi moglo bit uzrok

15 godina
neaktivan

Jel ti traker bilježi vrijeme seeda i upload normalno?

16 godina

da... sve je normalno... dobijem hnr a torrent se seeda ko da se nis nije dogodilo

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

da... sve je normalno... dobijem hnr a torrent se seeda ko da se nis nije dogodilo

A gle ne znam što da ti kažem osim da možda pokušaš nešto riješiti preko irc-a. Ako poštuješ 1:1 ratio ili 72h u 14 dana ne bi ti se trebale događati ovakve stvari.

18 godina
hellbastard kaže...

Dodijeli siroćetu željnom dokumentarnih filmova {#}

Regaj se na TorrentSnatch, imas ih jos i vise.., registracije su otvorene koliko znam, no ratio tracker {#}

16 godina
neaktivan

Imam problema sa ratiom na TL.

Piše da ratio po torrentu i ukupni ratio i jedan i drugi moraju bit preko 0.4. A ako nemoš toliko naseedat, onda da triba svaki torrent po 60h.

Meni je upload O, nisan moga ništa jer na ovon torrentu nema leechera, pa pokušavan tih 60h. Ali nevidin da mi tamo piše koliko san vremena neki torrent seeda. Oće mi se upozorenje samo maknit kad naseedan 60h?

HOĆU NOVI NICK!
18 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Piše da ratio po torrentu i ukupni ratio i jedan i drugi moraju bit preko 0.4. A ako nemoš toliko naseedat, onda da triba svaki torrent po 60h.

Meni je upload O, nisan moga ništa jer na ovon torrentu nema leechera, pa pokušavan tih 60h. Ali nevidin da mi tamo piše koliko san vremena neki torrent seeda. Oće mi se upozorenje samo maknit kad naseedan 60h?

Ne vode brigu o ratiu na svakom torrentu ako ti je globalni ratio veci od 1.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 18:24 (Kizmar).
16 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Ne vode brigu o ratiu na svakom torrentu ako ti je globalni ratio veci od 1.

A oće mi se maknit upozorenje ako torrent odseedan  60h ?

Molim da neko odgovori prije nego me banaju !!

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Kod njih u pravilima stoji da bi najbolje bilo seedati torrent 60 h u komadu u roku od 72 h.

Pogledaj si u klijentu koliko ti se dugo seeda torrent samo ga nemoj odmah nakon 60 h 0 min maknuti sa seeda.

Najbolje bi ti bilo da odeš na njihov Chat i pitaš tamo staff.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 18:43 (DAXY011).
16 godina

Što na crnoj brezi znači onaj zlatnik pokraj torrenta?

capttawish@gmail.com
18 godina
neaktivan

To su rijetki torrenti pa ti se zbog toga broji dupli download kad ga skines.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
15 godina
neaktivan

Jel se HDME server srušio ili ?

Meni ne želi skidati ni seedati, a na njihovoj stranici kad nešto kliknem piše ovak:

EDIT: Sad je proradilo, sad sve radi

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 0:35 (Tinča14).
16 godina

Je li i vama BTN down?

capttawish@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice