Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.327.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
RE: Privatni torrent trackeri P&O
renoboXX kaže...

ovo kaj je zaokruženo to mi se neće povećavati kaj trebam da napravim da mi se poveča..........kad mi pošalje 3 opomene odem papa sa te stranice..........ako poznajete tu stranicu i ako je koristite recite šta trebam da radim......

ako hoces da se to mice moras seedati tj, ako si skinuo 7GB moraš vratiti 7gb tj.uploadati.Moguće je da je došlo do njihove greške ako si seedao a oni to nisu zabilježili,ali cisto sumljam.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...
renoboXX kaže...

ovo kaj je zaokruženo to mi se neće povećavati kaj trebam da napravim da mi se poveča..........kad mi pošalje 3 opomene odem papa sa te stranice..........ako poznajete tu stranicu i ako je koristite recite šta trebam da radim......

ako hoces da se to mice moras seedati tj, ako si skinuo 7GB moraš vratiti 7gb tj.uploadati.Moguće je da je došlo do njihove greške ako si seedao a oni to nisu zabilježili,ali cisto sumljam.

ma moš` misliti što je seedao kad niti ne zna što je seed.. {#}

partis sve uredno vodi i bilježi, nema greške. radi se o tome da je vjerojatno skinuo neku igru koja nije FL, a većina jest, i nema šanse da s našim upoadom vrati 6,5 giga - i to na partisu..

16 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Ovako, imam account i na THR-u i na Yuwabitsu i na TorrentSnatchu.....

Od sva ta tri trackera mi je najbolji THR kojega najvise i koristim (makar na Yuwabitsu imam vise od 8 TB uploada) radi samoga sadrzaja, iza njega mi je odmah Yuwabits te onda dolazi TS koji mi je izgledom i sadrzajem nekako "najsiromasniji". Idemo iskreno, pogledajte samo kolicinu torrenta i sve je jasno.

Ne kazem da TS nece bit dobar tracker, ali imho trenutno su kod nas THR i Yuwabits daleko ispred njega. Tracker ima potencijala i nitko sretniji od mene ako TS postane tracker za kojim ce se ekipa doslovce "trgat", kao sto se sada "trgaju" za TL. Naravno ima jos trackera sa "nasih podrucja tipa BalkanElite no ne koristim ih bas nesto previse.

Drugo je sada ako imate problema sa staffom...no to su vjerojatno neki vasi problemi u koje se ne bih htio mjesati, ali tracker kao tracker je imho odlican i zna biti dobre zezancije na ircu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

naravno da nema šanse da se vrati na 7gb ako nema neku dobru uplad brzinu.

evo kaj znaci dobar seedbox.Kupis jednom napravis dobar upload i nema više problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 20:36 (acmilan0083).
16 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

naravno da nema šanse da se vrati na 7gb ako nema neku dobru uplad brzinu.

evo kaj znaci dobar seedbox.Kupis jednom napravis dobar upload i nema više problema

Sve to stoji, ali ipak volim imati svaki mjesec box pored sebe....ako nista drugo bar pomognem p2p zajednici sa brzinom i uploadom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
imam problem, nemogu se ulogirati u blackcat-games, ja kliknem na bookmark, on mi otvori login prozor, ja upisem podatke (znam da su tocni) kliknem login i onda nista, stranica se ucitava pol sata, i nista, odustao sam nakon oko 40min...
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
17 godina
1337Code_breaker kaže...
imam problem, nemogu se ulogirati u blackcat-games, ja kliknem na bookmark, on mi otvori login prozor, ja upisem podatke (znam da su tocni) kliknem login i onda nista, stranica se ucitava pol sata, i nista, odustao sam nakon oko 40min...

meni radi kako treba, neznam što je kod tebe problem

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
evo sad radi, cudno...
17 godina
neaktivan

Dali zna itko sta je sa xtremezone-om, meni na njihovoj stranici sad neki gamerski forum...? nije valjda da su prodali domenu?

http://www.dima-pejo.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 17:11 (Raptoxx).
16 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

Dali zna itko sta je sa xtremezone-om, meni na njihovoj stranici sad neki gamerski forum...? nije valjda da su prodali domenu?

Meni uopće nije htjelo od jučer otvoriti stranicu, a tracker nije radio.

Sad otvara al je spooro, a s trackerom se ne mogu nikako dogovoriti :(

edit: krivi extremezone

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 15:10 (blacko).
16 godina
neaktivan

THR napokon otvoren i radi registracija.

Hvala diy_jova za obavjest na srodnoj temi  {#}

edit: Sorry za 2X post, nabrzaka sam napisao...{#}

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 20:07 (blacko).
16 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

najvjerovatnije su prodali domenu.Bio je to dobar trecker

17 godina

hdbits je bio otvorio pozivnice na otprilike sat vremena iako su predhodno najavili da ce biti 8h.

Pozivnice su bili dobili samo useri koji su tamo vise od 1 god i skinuli vise od 200gb,

upalo je cirka 1200 ljudi, bila je takva navala da im jedva radi sajt :D

ja sam totalno sexy, jedan jedini Dr. Ivo!
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

hdbits je bio otvorio pozivnice na otprilike sat vremena iako su predhodno najavili da ce biti 8h.

Pozivnice su bili dobili samo useri koji su tamo vise od 1 god i skinuli vise od 200gb,

upalo je cirka 1200 ljudi, bila je takva navala da im jedva radi sajt :D

ja nisam nigdje vidio da netko dijeli pozivnice.Jel možeš reci na kojem  torrent forumu su ih dijelili

17 godina

to je bila navala prevelika, svi su vec bili rezervirali pozivnice kod svojih poznanika koji su tamo tak da nitko nije ni djelio po forumima uopce,

osim kod raznih selera.

Po ovome samo vidis da je u tih 1h, 1200 ljudi se registriralo.

ja sam totalno sexy, jedan jedini Dr. Ivo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 1:11 (BORG).
16 godina
neaktivan

jel netko zna možda koliko se dobiva karma bodova za 1 torrent koji seedamo 1hr na iptorrentsu

16 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

jel netko zna možda koliko se dobiva karma bodova za 1 torrent koji seedamo 1hr na iptorrentsu

dump

17 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...
acmilan0083 kaže...

dump

dump?? hahahahaahahahahahahahahhahahahahahah

MMA is not game , MMA is life!!!
18 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...
acmilan0083 kaže...

dump

nije dump (glup),

nego bump (udariti, izbiti na vrh)

Ne znam koliko je, mislim 1 bod za 1 toretn za 1 sat, i da dobijas bodove iako ne ide upload.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
18 godina
neaktivan
goodye kaže...
acmilan0083 kaže...
acmilan0083 kaže...

dump

nije dump (glup),

dump znači odbaciti ili istovariti nešto

dumb je glup

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

dump znači odbaciti ili istovariti nešto

dumb je glup

my bad, nisam citao :S

al se osramotih, njega ispravljam a ja grijesim :D

lool

OT:

Mozda da pitas nekoga na irc-u njihovom? ili nekoga od staffa, na kraju krajeva zasto je to tako bitno, ostavi torrente da se seedaju i nemas problema

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
acmilan0083 kaže...

Ne znam koliko je, mislim 1 bod za 1 toretn za 1 sat, i da dobijas bodove iako ne ide upload.

da, otprilike tako, imaju neku složenu računicu - ali svakim torrentom na seedu, bez obzira ide li up ili ne, idu bodovi, mislim da je 0,3 po satu za svaki torrent ako nema uploada. pa onda opet vrijedi druga računica kada ide upload. i bodovi se obračaunavaju s zakašnjenjem od 24 sata, ne obračunavaju se u realnom vremenu. u svakom slučaju vrlo korisna stvar za održavanje ratia.

18 godina
neaktivan

jel ovo istina? http://twitter.com/passthepopcorn

jel moguce da je to njihov twitter, ako je, velika steta :(

edit: ipak saznah da je nadrkani bivsi clan staffa :)

ali stvarno u zadnje vrijeme su down cesto

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 22:27 (listopad).
16 godina
neaktivan

ma pitam ovako jer smo ja i frend napravili kucni seedbox.Nije neka brzina ali za karma bodove je dobar.

18 godina
acmilan0083 kaže...

ma pitam ovako jer smo ja i frend napravili kucni seedbox.Nije neka brzina ali za karma bodove je dobar.

to nije seedbox..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 15:08 (andreas11).
16 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
acmilan0083 kaže...

to nije seedbox..

a neg kaj je nego seedbox

17 godina
neaktivan

onda je svako računalo koje radi od 0-24 seedbox....e neće ići ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
18 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

seedbox ti je racun na racunali sa vezom bicno 100/100 mbps ili cak 1/1 GBps koja rade 0-24 i prave ogroman promet.

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

onda je svako računalo koje radi od 0-24 seedbox....e neće ići ;)

Ne to je shitbox (upload powered by t-Com).{#}

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
acmilan0083 kaže...

seedbox ti je racun na racunali sa vezom bicno 100/100 mbps ili cak 1/1 GBps koja rade 0-24 i prave ogroman promet.

tesko, ako i je nije GBps nego Gbps...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice