Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.326.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
18 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Ne znam zasto se cudite za THR staff, ja sam osobno navikao da su oni kre***i i zato vise ne pricam ni skim niti komentiram niti citam komentare, jednostavno zaboli me. Moje misljenje je takvo od kada sam procitao od jednog clana staffa kako se hvalli na njihovom forumu kako je "je*ao 2 klinke iz 1 razreda srednje skole", kada sam pitao kako se mogu tako izrazavati samo su me odje*ali.

Takvi su kakvi su, ali trenutno nema hr trackera sa toliko sadrzaja i korisnika, ali TS ide u tom smjeru i zelim im sve najbolje.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

Za taj TS nisam čuo ali volio bih isprobat, može link?

18 godina
neaktivan

hxxp://www.torrentsnatch.org/

treba pozivnicam ja trenutno nemam, ali pitaj na Razmjena pozivnica za privatne trackere ima netko.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

Evo danas sam se regao na TL i sad imam jedno pitanje. Pošto sam novi user i znam da će mi bit teško seedat, našao sam opciju "outside seeding"

E sad me zanima (pošto oni kažu da taj torrent trebao bit skinut s public trackera) dal ja mogu skinut torrent s nekog privatnog trackera (npr. Partis) i onda ga koristit kao outside seeding torrent na TL-u?  I hoće li me bannat s tog privatnog trackera (partisa) ako ja njihov torrent koristim za tuđu stranu??

Battlefield Fan!
16 godina
neaktivan
RE: Privatni torrent trackeri P&O
Gamer71 kaže...

Evo danas sam se regao na TL i sad imam jedno pitanje. Pošto sam novi user i znam da će mi bit teško seedat, našao sam opciju "outside seeding"

E sad me zanima (pošto oni kažu da taj torrent trebao bit skinut s public trackera) dal ja mogu skinut torrent s nekog privatnog trackera (npr. Partis) i onda ga koristit kao outside seeding torrent na TL-u?  I hoće li me bannat s tog privatnog trackera (partisa) ako ja njihov torrent koristim za tuđu stranu??

možeš seedati slobodno ne će te banati.Znam da sam ja to radio, i onda sam vidio da to slabo ide uzeo seedbox na mjesec dana i nabio 2TB i sada skidam kaj hoću i seedam samo 48hr.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje,da li ovo ovako može ?

Zakupim seedbox,seedujem tih mjesec dana koliko traje,vjerovatno nekih 3-4-5 terebajta ? (jel moguće toliko ?)

I onda uzmem i skidam sa mog naloga non stop bez seedanja dok ne dođem do kvote 1:1 (3 tb skinuo,3 uploudovao)   ?

U pitanju je TL,i koji je najbolji seedbox ?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Imam jedno pitanje,da li ovo ovako može ?

Zakupim seedbox,seedujem tih mjesec dana koliko traje,vjerovatno nekih 3-4-5 terebajta ? (jel moguće toliko ?)

I onda uzmem i skidam sa mog naloga non stop bez seedanja dok ne dođem do kvote 1:1 (3 tb skinuo,3 uploudovao)   ?

U pitanju je TL,i koji je najbolji seedbox ?

Meni je odlican seedbox4u (ako uspijes upasti) ili seedplace.eu kojega koristim vec cca 4 mj. i prezadovoljan sam. Nikada "mrtvih" torrenta ili bilo cega slicnoga....svake preporuke!

Ili si uzmi neki gigabitni box i nabij sto veci upload i miran si.

Sto se tice TL, prouci njihov FAQ i to je to.....tamo sve lijepo pise posto svaki tracker ima svoja pravila koja treba uvijek procitat (bar ih ja uvijek dobro pronjuskam).

Ako uzmes box, javi najbolje staffu za njega da nebi bilo problema.....na nekim trackerima ne treba, ali neki traze da im se javi za box pa im javis i to je to.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

ja sam našao axxo-a na Ipt-u, to je njegov rip, vidi se po nekim "stvarčicama" :P

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
16 godina
neaktivan

Evo registstrirao sam se na TS i nisam baš impresioniran, jer većina ako ne i cijeli sadržaj se može naći na THR-u a ima premalo seedera a i leechera.

Jedina dobra stvar je što smo dobili 30k karme, za poklon za Novu Godinu.

16 godina

ima dosta toga s televizije sto nema na thr

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
18 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

Evo registstrirao sam se na TS i nisam baš impresioniran, jer većina ako ne i cijeli sadržaj se može naći na THR-u a ima premalo seedera a i leechera.

Kako sam i rekao TS je jos na pocetku, ali sam siguran da ce izdrzati i postati ugledan tracker. Samo treba seedati

16 godina
neaktivan
Nikako ne mogu preuzeti njihov rss sadržaj, javlja mi page error, da li i vi imate sličnih problema?
17 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

da, ne znam gdje ću s tolikom karmom i tolikim uploadom {#}

17 godina

Dobar je torrensnatch tracker, vjerujem da ce biti puno veci s vremenom, ekipa je također super :)

Ak treba netko invajt, nek šibne par profila linka na PM.

☠\\ P➋P //☠ FLAC - Free Lossless Audio Codec Fan
16 godina
protjeran

skidam s partis-a i skidam 7 torenta.....filmove...........i sad mi se jedan skinuo od 600 mb......i nisam ga maknuo s utorenta..........i meni cijelo vrijeme na stranici od partis-a nemiće brojevi stoji na: 75, 1,6,0.2 tako stoji brojćanik i neće se povećati kaj da radim........ 

16 godina

thr je otvoren sljedeca 24 h i promjenjen je izgled same stranice

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
17 godina

Nesto su pokupili sa tl-a, background je slican kao na scc ali sve u svemu lijepo izgleda, puno bolje od starog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 19:45 (BORG).
16 godina
neaktivan

THR neće reg.

Ekipa prenavalila...

edit: joj vražji upload slika, sad bih ga ugrizao da mogu...

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 19:57 (blacko).
16 godina
protjeran
renoboXX kaže...

skidam s partis-a i skidam 7 torenta.....filmove...........i sad mi se jedan skinuo od 600 mb......i nisam ga maknuo s utorenta..........i meni cijelo vrijeme na stranici od partis-a nemiće brojevi stoji na: 75, 1,6,0.2 tako stoji brojćanik i neće se povećati kaj da radim........ 

alooooooooo odgovor.........

17 godina
neaktivan

THR mi se jako zamjerio zbog staffa.....Torrentsnatch se iz dana u dan sve više razvija....pozivam sve da mu se priključe

Mislim da su registracije otvorene :)

MMA is not game , MMA is life!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 12:50 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
renoboXX kaže...
renoboXX kaže...

alooooooooo odgovor.........

daj malo pojasni kaj ti znaće ti brojevi to je tako glupo napisano da ne vidim kaj ti to predstavlja

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
neaktivan

Vidim da se na ovom forumu pljuje po THR-u previse..Nažalost neki od balkanaca toliko zele unistit jednu od najboljih torrent zajednica. 

Odjednom svi dicite taj TS.Ne bih se bas slozio zato jer je to cista kopirancija THR-a. THR zivi vjecno!

P.S. mrzite staff? daj molim vas..imaju los smisao za humor? ko ih j*** al kad uvijek odes na help..pomognu! Zivio Staff! (od THR-a)

18 godina
neaktivan
4athletic kaže...

Vidim da se na ovom forumu pljuje po THR-u previse..Nažalost neki od balkanaca toliko zele unistit jednu od najboljih torrent zajednica. 

Odjednom svi dicite taj TS.Ne bih se bas slozio zato jer je to cista kopirancija THR-a. THR zivi vjecno!

P.S. mrzite staff? daj molim vas..imaju los smisao za humor? ko ih j*** al kad uvijek odes na help..pomognu! Zivio Staff! (od THR-a)

Koliko ja znam nitko nije srao po THR-u nego po njegovom staffu, jer su kreteni. Ti nemas problema s njime? To nista ne govori, vecina nas ima. I to je gotova stvar, a sto se balkana tice posjeti YUWABITS, meni osobno 10x drazi tracker, samo sto nemaju toliku kolekciju crtanih na hrv.

16 godina
neaktivan

Može li mi tko objasnit šta je ovo i kako ga se riješit (slika). Ima san ovaj problem sa RevTT I sad sa TS.

ISP je Optima telekom.

to je problem to je problem
http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
17 godina
4athletic kaže...

Ak cemo tak onda je thr kopija TL-a, lol.

Tesko je napraviti danas ista a da vec nepostoji lol.

18 godina
neaktivan

e pa thr defintivno vise nije kopija onda :D

nego malo sam lunjao po TS-u i nije ni do koljena THR-u. u medjuljudske odnose ne zalazim jer mi je to najmanje bitno, osim na trackerima koji su stvarno moje interesno podrucje {#}

ne kazem da u nekoj buducnosti i TS nece dostici neku kvalitetnu razinu ali mi ni nema smisla da u ovako maloj zemlji postoji vise trackera koji su u biti tematski isti s istim sadrzajem.

16 godina
neaktivan

Što nas opet dovodi do mojeg problema :)

Jesam samo ja ili i vama ne radi registracija na thr?!

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
protjeran

ovo kaj je zaokruženo to mi se neće povećavati kaj trebam da napravim da mi se poveča..........kad mi pošalje 3 opomene odem papa sa te stranice..........ako poznajete tu stranicu i ako je koristite recite šta trebam da radim......

16 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

ovo kaj je zaokruženo to mi se neće povećavati kaj trebam da napravim da mi se poveča..........kad mi pošalje 3 opomene odem papa sa te stranice..........ako poznajete tu stranicu i ako je koristite recite šta trebam da radim......

seedaj... skinuo si 7gb i sad ih moraš vratit. Znači do sad si uploadao 300 i nešto gb , a moraš 7. Onda će taj broj bit 1 i nećeš više dobivat opomene

Battlefield Fan!
16 godina
protjeran

hahhahah

seedam cijelo vrijeme.............i samo je toliko poslao........pa ja još moram 6.5 gb poslati..........kako da uspijem.........jel ima još koja fora da se to brže poveća............

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice