Da, to je do robe, imam istu stvar samo blažu na natkoljenicama.
I moje iskustvo je pokazalo da je roakutan smeće i također sam imao problema s neprijatnom dermatologinjom
Jesi možda išao u negdje OS ili?
Da, to je do robe, imam istu stvar samo blažu na natkoljenicama.
I ja sam na natkoljenicama primjetio kad nosim dugo vremena iz dana u dan traperice da se pojavi koja urasla dlaka.
Eh taj pubertet 
Da u Os. bio sam prvi put kod onog Ala Ageela tak nest, on je ok samo mi nije nista pre efikasno prepisao, a ova mladja zenska je ta "pij roakutan ili ces ih imat do kraja zivota"
Hvala, takodjer i ja bi trebao ici na ta kozmeticka ciscenja jednom mj. to mi je danas rekla. Koliko izadje taj tretman ? vjerujem pun k. Naj radje nebi nikakve te gluposti radio ni koristio, ali imam ih i ja od 7 razreda. i ne povlace se, imam 21 god. a navodno akne koje imaju mladi nestaju u 19-20 god. Tako da ja ocito imam žešći oblik, a za accutane neznam, od problema sa jetrom i drugim vitalnim organima do ono psihicke baze. Ne gori mi baš toliko da se zelim uzaludno trovat zbog nekih akni. Vidjet cemo kako ovo djeluje. Naj gore je sto uopce ne jedem puno slatko, od mlijecnih proizvoda koristim samo malo ono u kavu i to je to. Pijem puno vode tj. samo vodu i kavu. Jedino vikendima cuga i nekad zapalim sto znam nije dobro za akne... Tako da nebi rekao da je prehrana problem.
Strasno je vidjeti koje ideje doktori dijele ... Slatko? Kaj chokolada i lizalice, krafne i naftasokovi? Doktorska ekipa dobro zivi od recepata i naravno da trebaju pacijente. No to kolko si rekao kuzis. A svu kozmetiku danas proizvode kinezi stoga pazi da od toksina ne pocnes ici na gejpride. Uglavnom i kozmeticari imaju unosanm posao ko i pedikeri a svi te mogu jos dobro zaraziti ako su fusheri i ne rutinski ne drze do higijene tih svojih ureda.
Kaj GMO u mlijeku lose utjece na akne? Moguce.
imam problema sa nekim crvenim točkama po nadlakticama.
Imam 18 godina i ruke mi počinju dlakaviti(ne jako, ali rastu tamne dlake) i na mjestima gdje dlake izviru imam te crvene točkice, kao prištevi. Zanimljivo je da imam samo na stražnjoj strani gdje se ruka tare o rukav(nisu baš uočljive osim ako se bliže pogleda), a po ljeti imam malo ili nimalo.
Jel može biti da je rast dlaka otežan zbog rukava pa da zato imam te crvene točkice? A i imam mišićavije ruke pa nema baš puno "lufta" između rukava i ruke, ako to ima kakve veze..
To ti little grey aliens izvode pokuse a ti se tog ni ne sjecas
A da pitas doktora. Cisto da cujes kako dise. I podijelis na forumu. 
Da u Os. bio sam prvi put kod onog Ala Ageela tak nest, on je ok samo mi nije nista pre efikasno prepisao, a ova mladja zenska je ta "pij roakutan ili ces ih imat do kraja zivota"
Zastrasivanje kao metoda za zadrzavanje pacijenta. i pali ha?
moze li mi netko reci kskva je krema Dercome Clear i da li je imao netko iskustva s tom kremom
Tableta protiv akni - http://nplink.net/qkMyRR4N Uvijek ću preporučiti Nonacne svim mojim prijateljima. To je jednostavno najučinkovitiji proizvod protiv akni koji sam isprobala.
De vi meni recite ima li sta protiv sekundarnog ljepila na staklu od naocala ?
Da ne pravim novu temu radi toga,naime,kanaulo mi je sekundarnog na stkalo od naocala,kako skinuti ? cime ? a da staklo ne ostetim
Ovako ovo mi je prvi put da sam uopče napravio acaunt za neki forum.al posto imam vec dugi niz godina problema sa prištićima želim podjelit svama kako sam ih se i rješio(barem iz vana)..savjetujem prvo i najvažnije se savjetovat lječnikom da provjeri da nije neki unutrašnji problem ili ishranaa ili nečistoča što se tiče neodržavanja higijene..ali vrl ojednostavan preparat koj isam si nabavio prvo čisto da si stavim u kadu za kupanje da mi miriši a zatim sam isprobao i na lice stavit to je eterično ulje lavande uz kojeg sam na to stavio pužev gel i kroz noć mi se prištiči skoro ni nevide..eto probajte to!kazem vam necete pogrješit ima hrpa preparata koji su za k.... probo milijun pa nis ovo stvarno djelu je a nije uopče skupo ..djelite dalje ako kome treba pomoć!znači eterično ulje lavande i pužev gel miše prištiče kroz noć ili dvije zavisi od problema..uživajte i ljep poz!
To što ti imaš je vjerojatno upalni proces. Savjetovao bih ti da odeš dobrom dermatologu. Sigurno će ti dati neki antibiotik. Nikakve kremice, alkoholi ne pomažu u tvom slučaju.
napiso sam post 5.1.2015. ... dobio roacutane i nakon 4 mj koristenja pocelo se povlacit i sad je sve 5 hvl Bogu ...
Sinu (17 g.) su se pojačale akne i dosta su se upalile, pogotovu na području oko i ispod bafa/zulufa prema bradi.
Išao je i kozmetičarki na čišćenje, malo pomogne, ali se opet vrati na staro.
Molio bih preporuku dermatologa u Zagrebu koji je dobar u tretiranju akni i osjetljive mladenačke kože.
Ili prijedlog sa čime riješiti navedeni problem - kreme/losioni/tinkture i sl.?
Sto najcesce pomogne je doxycyclin 1-0-1 kasnije se smanji na jedan dnevno uz redovne kontrole krvne slike uz kombinaciju sa Clyndamicinom kao otopinom i tako jedno 3 mjeseca. Najveci problem je sto morate promjeniti prehranu i izbaciti sve sto potice akne inace se vrate mozda u manjem broju ali se vrate
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ako je to nešto sa antibiotskim sastavom, tada ga ne mogu samo tako kupiti u ljekarni i opet će mi trebati neki dobar dermatolog
koji će pogledati akne, stručno ih očistiti (bolje nego kozmetičarke, možda) i propisati nešto za smanjenje upale, preventivu za nastajanje novih, itd.