Pripreme za FOI

poruka: 11
|
čitano: 6.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pripreme za FOI

Pozdrav svima!

Zanima me gdje se može ići na pripreme za prijemni na FOI-u? Koliko traju pripreme, koliko stvarno pomažu za prijemni, koliko koštaju i glavno pitanje, postoje li te pripreme u Varaždinu?

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
RE: Pripreme za FOI

Kupiš si na FOI-u zbirku zadataka za pripremu za razredbeni i lijepo ideš po njoj.  Osobitu pažnju obratiš na simulaciju rezredbenog ove godine jer će ti se neka pitanja pojaviti na rezredbenom u identičnom obliku.

Za matematiku imaš posebno zbirku zadataka od Branka Topića: "Matematika za prijamne ispite"

Za Informatiku imaš baš knjigu: "Temelji informatike" od grupe autora.

Hrvatski rješavaš prema literaturi iz srednje škole, u zbirci koju kupiš na FOIu pogledaš što se najviše traži.

Prirepeme pomažu ak već imaš neko znanje. Trebale bit biti skoro iste kao i za Ekonomiju. Vjerojatno su dobre ak si u vremenskoj stisci i ne znaš čega se prije uhvatiti. Oko mjesec dana ti je potrebno za kvalitetnu samostalnu pripremu iz gore navedenih materijala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 12:25 (stef).
17 godina

Najbolje pripreme za foi su ti da si nabaviš prijemne ispite od unazad 5god, inf i hrv ti se ponavljaju iz godine u godinu i oni ti nebi trebali biti problem, jedino ovisi kako stojiš s matkom.

Kod matke se neponavljaju isti zadaci nego isti tipovi zadataka tako da i matematiku možeš preko tih ispita učiti. Odi u referadu i nabavi si tu kao zbirku prošlih ispita, mislim da dođe oko 200kn no nemoj

me držati za riječ, sretno

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan
Pripreme za FOI

Ja sam isao na pripreme prije 3 godine, u Varazdinu. To je drzao gore spomenuti prof. Topic. Trajale su koliko se sjecam 10-12 dana, kostale su 1800 kn.

Meni je osobno pomoglo , ali ako se covjek moze natjerati sam da radi onda je bolje uzeti primjere od proslih godina i vjezbati.

17 godina
Pripreme za FOI

Pošto planiram nagodinu ići na FOI, molio bih da mi netko napiše ili ako može da pošalje, neke textove, ispite, nazive knjiga koje bih trebao pročitati, proučiti...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
neaktivan
Pripreme za FOI

pozdrav...zanima me...u kojem smjeru je lakša matematika...u ekonomiki poduzetništva ili u poslovnim sustavima...jer matematika mi baš i nie jača strana...i dali su na prijemnima..isti zadatki kao u prethodnoj godini...i dali se sipalti ih učiti napamet...Osmijeh

16 godina
neaktivan
Pripreme za FOI

bi li m9i netko mogel reći kakve su to osobne školarine..i što podrazumijevaju???

16 godina
neaktivan
Pripreme za FOI

Ja sam si prosle godine kupio, na faksu ak se ne varam, prijemne ispite unatrag nekoliko godina, to sve rjesio... Upao sam bez plaćanja. Info i Hr su se pitanja ponavljala, a i matka je uvijek bila na istu foru, tak da... Nabavi si to, i sve riješi. Nisam siguran, al cuo sam da ove godine imas samo matku i info, da su izbacili hr, to si provjeri...

16 godina

-.-

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 11:48 (Bukva).
17 godina
Pripreme za FOI

Zbog par pitanja da prođem 300+ km?

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Zbog par pitanja da prođem 300+ km?

Pa ne trebaju nama informacije... :)

Ak nikaj drugo, probaj telefonom nazvat

Ak se ne varam, od ove godine više nema hrvatskoga ne prijemnome, nego 30 zadataka iz mat i 30 iz inf...

Ja sam išao na pripreme kod Topića i meni osobno su pomogle, iako imam zamjerke na matematiku-to mi je bilo žao jer sam upisao i platio... :/

Rađe bi da sam ostao doma i rješavao tu zbirku i otišao koji puta na insktrukcije radi dodatnog objašnjenjea nego što sam tamo crnčio i kasnije frentao... :/
Brzo se riješava, jako puno zadataka, a opet te je sram pitati neke stvari koje ti nisu jasne pred svima... Po meni je bolje rješenje zbirka i instrukcije

Can't find a better Jam!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice