Priključite se dobrotvornom Folding@home projektu

poruka: 1.259
|
čitano: 222.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Priključite se Folding@home projektu

Vjerojatno je do drivera, probaj stavit stare pa vidi jel radi, ak radi, onda je do ovih novih drivera

18 godina
neaktivan
RE: Priključite se Folding@home projektu
intelduo kaže...

Ljudi, imam problem. Instalirao sam Nvidijin WHQL 175.19 driver jer mi je dosadašnji 177.66 beta pravio probleme u igrama. Međutim Folding@home ne želi raditi na 175.19 driverima. Napiše mi "....bla...bla...bla.... Unstable machine". Ima li itko neku ideju?Mršti se

Vidi ovaj  thread sa F@H foruma http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=43&t=4080
Prvo ukloni drajvere s onim programom a onda instaliraj nove.
Ne zaboravi da ti trebaju driveri sa cuda podrškom, inače će ti javljati Unstable machine tj. neće raditi.
18 godina
neaktivan
100 000 bodova!!!

Imamo 100 000 bodova.

Bravo svim članovima Cro4Life tima, samo tako nastavite.

bodovi bodovi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 21:49 (manic).
17 godina
neaktivan

Malo sam švrljao po statistikama svih donatora i vidim da neki imaju astronomske brojke aktivnih procesora, 200, čak i preko 400. Nije mi baš jasno, kaj je frajer/ica nažicao/la cijeli kvart da folda sa istim nick-om?

18 godina
neaktivan

Poneki ljudi su uspjeli nagovoriti šefa/gazdu u svojoj firmi da svi zaposlenici instaliraju f@h client, pa svi foldaju pod imenom tog zaposlenika vjerojatno Namigiva   pametnjakovići, kaj buš..

Ja sam dobio ideju kako bih mogao možda nešto slićno napraviti u bivšoj firmi no ljudi kod nas još nisu toliko otvoreni novim stvarima (mada ovo više čak i nije nova stvar), pa se nisam htio natezat oko toga.

Inače, znaš da kada promijeniš proc ili grafičku, to ti se isto računa kao da i ti imaš dodatan proc, mada se više ne vračaš na stari.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan

Bravo ekipa,

do idućeg tjedna smo unutar prvih 5000 timova, pa je sljedeći cilj doći unutar prvih 1000 Smijeh

Samo tako naprijed i budemo mi nekaj i postigli..

P.S. Primjetio sam kako dosta ljudi ima mali broj bodova bez obzira na broj odrađenih WU-a. Što nas samo nekoliko koristi GPU client-a?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
RE: Priključite se dobrotvornom Folding@home proje

Ljudi jeste vidjeli što dobivate u Nvidia GPU klijentu kad stisnete F5, F7 ili F8?

Core2Duo E4600, Gigabyte P35-DS3R, XFX 8800GT 512MB, 2GB Patriot DDR2 800
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Poneki ljudi su uspjeli nagovoriti šefa/gazdu u svojoj firmi da svi zaposlenici instaliraju f@h client, pa svi foldaju pod imenom tog zaposlenika vjerojatno Namigiva   pametnjakovići, kaj buš..

Ja sam dobio ideju kako bih mogao možda nešto slićno napraviti u bivšoj firmi no ljudi kod nas još nisu toliko otvoreni novim stvarima (mada ovo više čak i nije nova stvar), pa se nisam htio natezat oko toga.

Inače, znaš da kada promijeniš proc ili grafičku, to ti se isto računa kao da i ti imaš dodatan proc, mada se više ne vračaš na stari.

Pa ako ih je uspio nagovoriti, to su onda vjerojatno CPU klijenti. Ne vjerujem da u nekoj firmi svi imaju zvijeri od grafulja. Ja bih svoje možda nagovorio, al ne znam kako bi im se svidjelo da im to dobrano troši resurse na stroju...većina ih ima laptope.
Nisam baš pratio, no da li CPU klijent manje/sporije radi kad korisnik koristi računalo? Koristim oba klijenta(na različitim strojevima), pa vidim da GPU super radi kad je stroj u "idle-u".
18 godina
neaktivan
Tomcat5 kaže...
Nisam baš pratio, no da li CPU klijent manje/sporije radi kad korisnik koristi računalo? Koristim oba klijenta(na različitim strojevima), pa vidim da GPU super radi kad je stroj u "idle-u".
 Klijenti su namješteni na minimalni prioritet, tako da se, ukoliko je potrebno, "smiruju" kada korisnik pokrene svoje aplikacije. Zapravo, većina programa tipa nešto@home je takva.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 22:34 (manic).
18 godina
neaktivan
intelduo kaže...

Ljudi jeste vidjeli što dobivate u Nvidia GPU klijentu kad stisnete F5, F7 ili F8?

Hehehehe, zanimljivo..   a baš sam se pitao kak bi to izgledalo na ATI-jevim kartama Belji se

Milsite da će to ostati tako i u finalnoj verziji koda?

18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
 Hehehehe, zanimljivo..   a baš sam se pitao kak bi to izgledalo na ATI-jevim kartama Belji se

Milsite da će to ostati tako i u finalnoj verziji koda?

Zaista je fora. Međutim nisam siguran hoće li ostati tako u sljedećoj verziji iako mi se čini kako nema udara na performanse. Kako god čini mi se pomalo glupo da vrtite AMD-ovu vizualizaciju ako imate Nvidijinu grafu...Namigiva
18 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje što se tiče prikaza performansi u F@H klijentu. Je li moguće prebaciti mjerne jedinice u ns/day umjesto iter/sec?

18 godina
neaktivan

Pa kaj se do događa ekipa? Nekako ste se uspavali..   zadnjih par dana stagniramo s rezultatima (osim nas prvih nekoliko..).

Što nas samo dvoje, troje koristi GPU client? Pa zašto ste svi zapeli na CPU clientu i onda posustali?

Nema više vijesti niti o logu ni ništa Mršti se   C'mon ljudi, a tak smo dobro startali...

P.S. Već smo nadomak granici od prvih 5000 timova, a mogli bi s lakoćom ući u prvih 1000, pa onda dalje polako..

18 godina

huz ur daddy now!? otisao na vikend .. vratim se  .. i eto me na 4. mjestu .. disem za vrat trećem! :)))

do you feel me ?

.ez.

18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Pa kaj se do događa ekipa? Nekako ste se uspavali..   zadnjih par dana stagniramo s rezultatima (osim nas prvih nekoliko..).

Što nas samo dvoje, troje koristi GPU client? Pa zašto ste svi zapeli na CPU clientu i onda posustali?

Nema više vijesti niti o logu ni ništa Mršti se   C'mon ljudi, a tak smo dobro startali...

P.S. Već smo nadomak granici od prvih 5000 timova, a mogli bi s lakoćom ući u prvih 1000, pa onda dalje polako..

Pa mislim da nije baš neka stagnacija, bodovi dolaze redovito svaki dan. Da, dosta ljudi koristi CPU, jer im grafulje nisu kompatibilne. Inače, sa vremenom ćemo se sve sporije penjati po ljestvici, jer smo sve bliži timovima koji su po procesorskoj snagi slični nama, iako ćemo se mi još dosta popeti, samo što će ići sporije. Inače, trebali bi privući još članova,  a evo i logo će brzo biti finaliziran, nakon toga pokrenem stvaranje web stranice. Inače ja bi upala među gamere i svih ih nagovorila da iskoriste svoje kartice, ali izgleda da ponekad ina problema sa nVidijinim drajverima, tj. onda sve igre ne štimaju, ne znam jesu li ljudi uspjeli riješiti to.
mr.ezrider kaže...

huz ur daddy now!? otisao na vikend .. vratim se  .. i eto me na 4. mjestu .. disem za vrat trećem! :)))

do you feel me ?

.ez.

Hehe,  dobar.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 16:57 (manic).
18 godina
neaktivan
intelduo kaže...

Ljudi, imam problem. Instalirao sam Nvidijin WHQL 175.19 driver jer mi je dosadašnji 177.66 beta pravio probleme u igrama. Međutim Folding@home ne želi raditi na 175.19 driverima. Napiše mi "....bla...bla...bla.... Unstable machine". Ima li itko neku ideju?Mršti se

Jesi uspio riješiti ovaj problem, tj. je li ti sada rade i F@H i igre?
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 16:14 (manic).
18 godina
neaktivan
manic kaže...
 Jesi uspio riješiti ovaj problem, tj. je li ti sada rade i F@H i igre?
 Srušio sam Win i sad rade!Smijeh
18 godina

Pa neki su bili na G.O. (čitaj točali noge u moru)... i izgubili časno 3. mjesto... Mršti se

18 godina
neaktivan

Dobro je, znači borba za mjesta se nastavlja Namigiva

Samo naprijed ekipa, pridonesimo nešto znanosti i borbi protiv boleština! Da metnemo malo sav taj hardveraj i u korisne svrhe Cool

Fold on!

18 godina
neaktivan

A Dado šta ćeš. Evo ja imam procesor iz potpisa. Folda svaki dan gotovo po cijele dane pa imam samo 819 bodova.Smijeh.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
18 godina
neaktivan

Ima li tko instaliran GPU2 6.12beta11 klijent instaliran? Ako ima, ima li razlike u performansama, prikazu?

18 godina
neaktivan

U tijeku je finalno glasovanje za logo: link

Pošto prijašnje glasovanje nije prošlo baš najbolje (bilo je potpuno izjednačenje), molim sve članove tima da glasuju.

18 godina
neaktivan
manic kaže...

U tijeku je finalno glasovanje za logo: link

Pošto prijašnje glasovanje nije prošlo baš najbolje (bilo je potpuno izjednačenje), molim sve članove tima da glasuju.

Svoj sam glasić već dao.Smijeh
18 godina
neaktivan

Jel može netko stavit popis članova tima i njihov broj bodova,baš me zanima koji sam na listi?

Pozdrav iz Kaštela.

i cant wait 4 the weekend 2 begin
18 godina
neaktivan

Evo nam i novog clienta Smijeh

Sad samo ne kužim koje drivere trebam imat da mi proradi kak spada jer s dosadašnjim (177.39) mi više stvar ne funkcionira na žalost Mršti se

Idem malo na forum njihov pronjuškati...

18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Evo nam i novog clienta Smijeh

Sad samo ne kužim koje drivere trebam imat da mi proradi kak spada jer s dosadašnjim (177.39) mi više stvar ne funkcionira na žalost Mršti se

Idem malo na forum njihov pronjuškati...

Ja sam instalirao novi klijent i radi normalno, jedino ponekad ima problema sa slanjem i primanjem WU-a. Tada ga resetiram i proradi. Vjerojatno neki bug... Koristim GeForce 177.79 Vista 64bit (WHQL candidate) drivere.
18 godina
neaktivan

Dobro je, proradilo i meni nakon reinstalacije i restarta Windoza..   tko će ga znat..  restart i/ili reinstalacija uvijek pale Namigiva

(za sada nisam dirao drivere..  vidjet ću dok dođu neki još noviji)

18 godina
neaktivan

Dali mi može tko reći  kakvi su  uspjesi s tim programom?

Dali je otkriven neki način kako poboljšati liječenje npr. kod raka?

18 godina
neaktivan
Geek kaže...

Dali mi može tko reći  kakvi su  uspjesi s tim programom?

Dali je otkriven neki način kako poboljšati liječenje npr. kod raka?

Objavljeni su razni znanstveni radovi na tu temu što vodi u tom pravcu naravno...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice