Prevesti tekst iz hj u eng

poruka: 3
|
čitano: 1.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam u srednjoj neki virtualni posao i trebam napisati molbu za posao na hrv i eng jeziku. Na hrv sam napisao, ali eng mi ide slabije te vas molim da mi netko ako moze pomoci prevede ovaj tekst: 

Postovani

Javljam se na natjecaj Vase cijenjene tvrtke, objavljen dana 09.01.2010 godine u SS Zabok za radno mjesto top menadzer.

Trenutno polazim drugi razred srednje skole za zanimanje ekonomist.Vasa poslovna ponuda mi je posebno zanimljiva iz razloga sto na osnovu mog obrazovanja, dosadasnjeg radnog iskustva koje sam stekao na strucnoj praksi, smatram da u potpunosti odgovaram navedenim zahtjevima za radno mjesto top menadzera. 

Izuzetno sam ambiciozan, dinamicna i komunikativna osoba. Timski sam igrac i veoma organiziran.

Smatram da bi se mogao dobro uklopiti u Vas tim, pridonijeti mu svojim sposobnostima te sam voljan uciti nove stvari i voljan sam suradivati sa svim zaposlenicima.

Nadam se da ce te mi pruziti priliku rada i razvijanja mojih sposobnosti u vasoj tvrtki.

S postovanjem

Pokusao sam to prevesti preko interneta ali mi je prijevod nekako cudan, zato vas molim ako mi netko to moze prevesti tko zna engleski.

Hvala

ps. ako to nije dozvoljeno ispricavam se administratorima

16 godina

Imašgoogle prevoditelj,samo zalijepi tekst u njega i dobit ćeš prijevod,ništa lakšeNamigiva

16 godina
neaktivan
RE: Prevesti tekst iz hj u eng
Da, i tekst će izgledat kao da ga je preveo Borat
'Ja doći u USA...'
Ja bih pokušao, ali ne sad dok sam na mobitelu
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice