Uzivaj sta su nasa 2 "najveca" generala slobodni,uzivaj u tome sta je dokazano (iako smo mi to i prije znali) da je oluja čista i uredna akcija,u tome sta nas svijet nece vise gledati kao svijetski izrod i koljače,uzivaj u tome sta se jucer vidilo da smo i dalje slozni i dalje ponosni!!!
Uvijek me fascinirala misao da, (neznam sve o ratu tako da me slobodno ispravite)
iako smo mi bili napadnuti i primoreni na obranu ljudi i dalje optužuju nas kao zločince?
Koji je general Srbije bio u Hagu 7 godina?
I kakvi su to ratni zločini? To je rat pobogu normalno da ima ubojstva. Normalno da ima civilnih žrtava.
Zanimljivo je kako nitko ne sudi amerima koji svakodnevno u iraku i tamošnjim zemljama ubijaju to desetke ljudi i DiJECE.
I ova formalnost što Gotovina zahvaljuje predjedniku i vladi na potpori je hrpa sran**
Ti su isti ljudi kojima on zahvaljuje jedva dočekali da ga strpaju u zatvor pa da poljub dupe ovima u EU-u.
Netko je rekao da bi se Gotovina mogao kandidirat za vladu itd. Ako se i kandidira neka i pobjedi. Ovoj državi je potreban pravi vođa a ne netko ko če pobrat novce sve a onda srat da je recesija dok se vozi okolo u BMW-u dok ljudi gladuju.