Presude generalima 16.11. zaključana tema

poruka: 234
|
čitano: 29.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Presude generalima 16.11.
Ma pusti gospodarsko stanje u drzavi na trenutak i iskreno uzivaj u ovoj sreci.

Uzivaj sta su nasa 2 "najveca"  generala slobodni,uzivaj u tome sta je dokazano (iako smo mi to i prije znali) da je oluja  čista i uredna akcija,u tome sta nas svijet nece vise gledati kao svijetski izrod i koljače,uzivaj u tome sta se jucer vidilo da smo i dalje slozni i dalje ponosni!!!

Uvijek me fascinirala misao da, (neznam sve o ratu tako da me slobodno ispravite)

iako smo mi bili napadnuti i primoreni na obranu ljudi i dalje optužuju nas kao zločince?

Koji je general Srbije bio u Hagu 7 godina?

I kakvi su to ratni zločini? To je rat pobogu normalno da ima ubojstva. Normalno da ima civilnih žrtava.

Zanimljivo je kako nitko ne sudi amerima koji svakodnevno u iraku i tamošnjim zemljama ubijaju to desetke ljudi i DiJECE.

I ova formalnost što Gotovina zahvaljuje predjedniku i vladi na potpori je hrpa sran**

Ti su isti ljudi kojima on zahvaljuje jedva dočekali da ga strpaju u zatvor pa da poljub dupe ovima u EU-u.

Netko je rekao da bi se Gotovina mogao kandidirat za vladu itd. Ako se i kandidira neka i pobjedi. Ovoj državi je potreban pravi vođa a ne netko ko če pobrat novce sve a onda srat da je recesija dok se vozi okolo u BMW-u dok ljudi gladuju.

13 godina
bornasepic kaže...
Ma pusti gospodarsko stanje u drzavi na trenutak i iskreno uzivaj u ovoj sreci.

Uzivaj sta su nasa 2 "najveca"  generala slobodni,uzivaj u tome sta je dokazano (iako smo mi to i prije znali) da je oluja  čista i uredna akcija,u tome sta nas svijet nece vise gledati kao svijetski izrod i koljače,uzivaj u tome sta se jucer vidilo da smo i dalje slozni i dalje ponosni!!!

Uvijek me fascinirala misao da, (neznam sve o ratu tako da me slobodno ispravite)

iako smo mi bili napadnuti i primoreni na obranu ljudi i dalje optužuju nas kao zločince?

1) Koji je general Srbije bio u Hagu 7 godina?

I kakvi su to ratni zločini? To je rat pobogu normalno da ima ubojstva. Normalno da ima civilnih žrtava.

2) Zanimljivo je kako nitko ne sudi amerima koji svakodnevno u iraku i tamošnjim zemljama ubijaju to desetke ljudi i DiJECE.

3) I ova formalnost što Gotovina zahvaljuje predjedniku i vladi na potpori je hrpa sran**

Ti su isti ljudi kojima on zahvaljuje jedva dočekali da ga strpaju u zatvor pa da poljub dupe ovima u EU-u.

Netko je rekao da bi se Gotovina mogao kandidirat za vladu itd. Ako se i kandidira neka i pobjedi. Ovoj državi je potreban pravi vođa a ne netko ko če pobrat novce sve a onda srat da je recesija dok se vozi okolo u BMW-u dok ljudi gladuju.

1) Nije bio niti jedan kada ih Srbija nije htjela izručiti. To su napravili iz istih razloga iz kojih smo mi izručili naše generale (EU, očito). Zar nije čudno kako su svu trojicu njihovih koljača (Mladić, Karadžić, Hadžić) uhitili u razmaku od par godina? Znali su oni cijelo vrijeme gdje se nalaze i što rade.

2) Ako poslije Hirošime i Nagasakija nisu padale glave onda niti neće. Pa tko bi se usudio bilo što njima prigovoriti, koji te sravne sa zemljom u pet minuta?

3) To se potpuno slažem, ali su mu očito rekli da to kaže. Yusipović i Milanović veze nemaju sa njihovim oslobođenjem.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 23:34 (pr0n_addict).
15 godina
pr0n_addict kaže...

1) Nije bio niti jedan kada ih Srbija nije htjela izručiti. To su napravili iz istih razloga iz kojih smo mi izručili naše generale (EU, očito). Zar nije čudno kako su svu trojicu njihovih koljača (Mladić, Karadžić, Hadžić) uhitili u razmaku od par godina? Znali su oni cijelo vrijeme gdje se nalaze i što rade.

2) Ako poslije Hirošime i Nagasakija nisu padale glave onda niti neće. Pa tko bi se usudio bilo što njima prigovoriti, koji te sravne sa zemljom u pet minuta?

3) To se potpuno slažem, ali su mu očito rekli da to kaže. Yusipović i Milanović veze nemaju sa njihovim oslobođenjem.

Samo me zanima da su kojim slučajem Jaca/Karamarko na toj poziciji, onda bi svakako imali?

Bio sam sretan jučer, iako sam znao da su nevini. Oluja je bila čista akcija. Ako je bilo, a vjerojatno je bilo u narednim danima nekih s*anja i paljenja poslije akcije, generali za to nisu krivi. Uostalom, mislim da je većina toga procesuirana.

Drugo, moramo biti svijesni da se tu zapravo i nije tražilo krivce zbog toga potencijalnih žrtava akcije, nego čisto iz političkih razloga. E sad, ko i zašto, pa rekao bih da se da naslutiti.

Uglavnom, kako je politički započelo, tako je i politički završilo, no to se javno nikad neće saznati. 

Problem jučer, rulja zviždi na zahvale predsjedniku i premijeru. Ako čovijek osjeća potrebu zahvaliti predsjedniku i vladi RH kao institucijama, onda se nemate pravo ponašati kao rulja. Inače, ostatak skupa moram priznati bez incidenata koliko sam primjetio tako da su mogli prešutjeti i tih par sekundi.

No ono najbitnije da su se vratili kući nakon dugo vremena. Prvo što im treba je da provedu vrijeme sa obitelji i prijateljima. Ne trebaju im nikakvi hijene-novinari koji će ih ganjat po cijele dane, ni politička bagra.  Trebaju mir i poštovanje. 

P.S. Još jedna stvar koja mi je nelogična kod hrvatskog naroda. Kad je na prvostupanjskom potvrđena optužnica tad je bio politički sud, a sad su pravda i Bog učinili svoje. Kako da ne.

EDIT: Čisto da nadopišem. Mislim da su se mnogi iznenadili govoru Gotovine jučer. No rekao bih da je čovijek htio da se prestane s dijeljenjem na crvene i plave(ili jugonostalgičari i domoljubi ili bilo kakva podijela) i da se okrene jedinstvenoj Hrvatskoj koja će proći kroz ova krizna vremena kao što prošla kroz jedno ne tako davno. Samo, smatram da nažalost za to još nismo spremni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 0:09 (mystik).
13 godina
Presude generalima 16.11.

Hrvatska je duboko ideološki podijeljena država i ne vidim da će se tu bilo što bitno promijeniti još desetljećima.

Veliki je broj još uvijek neriješenih stvari i otvorenih rana iz prošlosti (bliže i dalje) da bi se nešto dobro počelo događati.

I tu su, naravno, uvijek oni koji znaju iskoristiti takve okolnosti, zna se na koga mislim.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
mystik kaže...
P.S. Još jedna stvar koja mi je nelogična kod hrvatskog naroda. Kad je na prvostupanjskom potvrđena optužnica tad je bio politički sud, a sad su pravda i Bog učinili svoje. Kako da ne.

Jok, eto, hvala sudu što im je uzeo 10 godina života. Stvarno, od srca im hvala.

Daj, dođi k sebi. Da nismo kršćanska zemlja, zahvaljivali bi nekom drugom. Haaškom sudu sigurno ne.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...

. Da nismo kršćanska zemlja, zahvaljivali bi nekom drugom.

Pa i nismo, Hrvatska je sekularna država.

16 godina
Ranko Kukumar kaže...
DamageHigh kaže...

O tome bi se dalo diskutirati. Stvarno vjeruješ da je država u kojoj se skoro 90% ljudi izjašnjava rimokatolicima i u kojoj katolička crkva ima definiran pravni položaj sekularna?

16 godina
protjeran
14 godina
DamageHigh kaže...

O tome bi se dalo diskutirati. Stvarno vjeruješ da je država u kojoj se skoro 90% ljudi izjašnjava rimokatolicima i u kojoj katolička crkva ima definiran pravni položaj sekularna?

Broj pripadnika kultu ništa ne znači, jedino bi se moglo raspravljati o ugovoru na relaciji Vatikan-Hrvatska, a što se tiče prava jednaka prava na sve zakone Republike Hrvatske imaju pripadnici bilo kojih religija, odnosno ne pripadnici i ostali. I to je ono najvažnije.

16 godina
neaktivan

Sad citam malo ove srpske portale srbi ko da su dobili neku bjesnoću od ove presude... sami sebi su krivi, rat ste zapoceli i rat ste izgubili sad placajte cijenu zbog toga!!!

16 godina
Ranko Kukumar kaže...

Broj pripadnika kultu ništa ne znači,

Kako ti znaš fino pristojno bocnuti ovakvim omalovažavanjem koje to službeno nije.

Neću uopće raspravljati s čovjekom koji ne zna niti cijeniti tuđa vjerovanja niti zna što priča.

Ti slobodno vjeruj u sekularnost Hrvatske.

14 godina
DamageHigh kaže...

Ti slobodno vjeruj u sekularnost Hrvatske.

Ok, ja ću u sekularnost, ti u boga{#}

15 godina
MOJA DOMOVINA, MOJA DOMOVINA, IMA SNAGU ZLATNOG ZITA IMA OCI BOJE MORA, MOJA ZEMLJA HRVATSKA! ZIVJELI HRVATSKI VITEZOVI I GENERALI, ZIVJELA OLUJA, ZIVIO DRAGI BOG! PRAVDA JE SPORA I DOSTIZNA! PONOSAN SAM NA HRVATSKE BRANITELJE I GENERALE! VJECNO IM HVALA
13 godina
protjeran

13 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
DamageHigh kaže...

nisam dugo nesto ovako glupasto procita....

15 godina
DamageHigh kaže...
mystik kaže...

Jok, eto, hvala sudu što im je uzeo 10 godina života. Stvarno, od srca im hvala.

Daj, dođi k sebi. Da nismo kršćanska zemlja, zahvaljivali bi nekom drugom. Haaškom sudu sigurno ne.

Ovo da smo kršćanska zemlja je relativno. Al nije li zanimljivo da su 2 suca koja su iz europskih zemalja u kojima se većina izjašnjava kao kršćani baš glasovali da su krivi prema točkama optužnice.

Također, nemoj aludirati na nešto što nisam rekao. Nisam igdje rekao da treba zahvaljivati sudu što im je uzeto godina života. Dapače, nitko ima ne može vratiti izgubljeno.

No, kako je sad odjednom Haaški sud postao uzor pravnog sustava diljem svijeta, kad je nakon prvostupanjske presude prozivan političkim sudom? Onda ih je taj politički sud oslobodio.

Ako pak je to sud koji se drži isključivo pravnih kriterija, zašto je onda prozivan nakon prvostupanjske presude? Pa onda ih je taj sud optužio po pravu i kasnije to poništio.

A ako je pak za oslobođenje zaslužan Bog, zar nije onda taj isti Bog zaslužan za njihovo uhićenje i osuđenje? Pa vrlo vjerojatno jest.

No to muči hrvatski narod i ljude, što nisu dosljedni. Odlučite se što je onda bio razlog, a ne se okretati kako vam više odgovara.

14 godina
cr8 kaže...

nisam dugo nesto ovako glupasto procita....

Nisam dugo nešto ovako argumentirano pročita...

15 godina

Ne znam sto bih rekao vama koji nastojite zasjeniti ovu pobjedu nasih generala i ovu pobjedu Hrvatske. Ne zelim vas sad imenovati. Samo bih htio da nas pustite sa se veselimo ovoj pobjedi nasih generala pa samim time i nase domovine Hrvatske. Nasa hrvatska povijest kako prije rata, tako i za vrijeme rata bila je puna razaranja i ratova, ali nasa povijest je uvijek bila pobjednicka povijest, uvijek smo se borili i pobijedili. Kroz sve vijekove, stoljeca i tisucljeca, Hrvate je nosila vjera u Boga. Sama Crkva i vjernici diljem Lijepe nase organizirali su i bdijenja i klanjanja Kristu, tu je bila i Misa za nase generale odmah po dolasku u Hrvatsku. Dan nakon pobjede u Oluji, kad su se susreli nasi generali u jednoj maloj sobici, general Ante Gotovina pitao je da zasto nije postavljen kriz u ovoj sobi? Konacno, svi nasi ratni heroji, obranili su Hrvatsku s krunicom u ruci. Je li tako, branitelji? I onda mi netko dodje i veli da nasa zemlja nije krscanska i katolicka? Nasa zemlja je oduvijek bila povezana vjerom, samo postoje ljudi koji ju u danasnja vremena zele pogubiti i sakriti. Zato se ne dajmo, ne dajmo nasu vjeru, i ne dajmo da nam itko pokvari ovu nasu radost, hrvatsku pravednu radost samo zahvaljujuci dragom Bogu i nasim braniteljima na celu s generalima! Zivjela Hrvatska puna radosti, onakva Hrvatska kakvu su je stvorili nasi hrvatski vitezovi-vjerna Bogu, hrabra, ponizna i ponosna, bas kao i nasi hrvatski generali! Hvala im!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 12:53 (jurica_m).
16 godina
mystik kaže...
No, kako je sad odjednom Haaški sud postao uzor pravnog sustava diljem svijeta, kad je nakon prvostupanjske presude prozivan političkim sudom? Onda ih je taj politički sud oslobodio.

Ako pak je to sud koji se drži isključivo pravnih kriterija, zašto je onda prozivan nakon prvostupanjske presude? Pa onda ih je taj sud optužio po pravu i kasnije to poništio.

Nije postao pravni uzor. Generali su nevini i mi smo to znali. Isto kao što smo i znali da je Oluja legitimna vojna operacija. Sada to imamo i na papiru. U političke razloge ove presude ne bi ulazio, jer nemam pojma. Ja iskreno nisam uopće očekivao da će ih pustiti.

16 godina
protjeran
mystik kaže...

Ovo da smo kršćanska zemlja je relativno. Al nije li zanimljivo da su 2 suca koja su iz europskih zemalja u kojima se većina izjašnjava kao kršćani baš glasovali da su krivi prema točkama optužnice.

Također, nemoj aludirati na nešto što nisam rekao. Nisam igdje rekao da treba zahvaljivati sudu što im je uzeto godina života. Dapače, nitko ima ne može vratiti izgubljeno.

A ako je pak za oslobođenje zaslužan Bog, zar nije onda taj isti Bog zaslužan za njihovo uhićenje i osuđenje? Pa vrlo vjerojatno jest.

No to muči hrvatski narod i ljude, što nisu dosljedni. Odlučite se što je onda bio razlog, a ne se okretati kako vam više odgovara.

Haaški sud nije postao uzor pravnog sustava diljem svijeta, ne znam odakle ti to. Kako je napisao jedan kolumnist: Generali nisu ''oprani'' u Haagu, nikad nisu ni bili prljavi.

A complex man drawn off of simplicity.
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
DamageHigh kaže...

Broj pripadnika kultu ništa ne znači, jedino bi se moglo raspravljati o ugovoru na relaciji Vatikan-Hrvatska, a što se tiče prava jednaka prava na sve zakone Republike Hrvatske imaju pripadnici bilo kojih religija, odnosno ne pripadnici i ostali. I to je ono najvažnije.

A šta bi trebali, vas koji ne vjerujete trpat u zatvore ili šta očekuješ? Pa nismo debili, svako vjeruje u svoje, neznam zašto te to toliko brine, ako ti ne vjeruješ u boga to je tvoje, nikog drugog nije briga. Nije valjda da ne vjeruješ u boga samo zato da budeš drugačiji? Pa tu to pišeš da svi mi moramo znat, apsolutno me nije briga.

Hrvatska je bila i ostat ce katolička zemlja, nikakva sekularna ili kakve već gluposti govoriš. Pa u Hrvatskoj se crkva petlja u svaku moguću stvar, kako onda možeš govorit da nam je država sekularna, znaš li uopće šta to znači?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina

ja neznam kakav je to sud koji jedne godine osudi nekog na 24 godine zatvora a sljedece godine kaze da uopce nije kriv. znaci ako pogledamo samo na takav sud, pustimo u ovom trenutku dal je neko kriv ili ne. kako neki sud moze to napravit i onda rec da je to ozbiljan sud? sto, nesto ih je lupilo u glavu pa su promjenili misljenje. ja nisam ocekivo da ih pustit, mislio sam da ce im smanjit za pola, ili u najboljem slucaju osudit ih na ovolko kolko su vec bili pa da onda budu pusteni, nikako nisam ocekivo da ce rec da su otpocetka nevini.

15 godina

Čitam jutarnji i ono fakt katastrofa e,pogotovo članak gdje je jedan 'deda,krajiški srb',daj si zamisli,ne predstavlja se kao hrvatski srbin,nego krajiški,jer nije bježao bezveze ak se tak naziva,veli da mu je teško jer su IZGUBILI rat?!Znači,lik prizna da su ratovali PROTIV SVOJE države u SVOJOJ državi da bi ispunili san svih četnika o velikoj srbiji.Sramota kakvi neuki,primitivni ljudi!!A i nije čudo s obzirom kakvi su im ljudi na čelnim pozicijama.Bilo u jednom članku '....dajte si zamislite kako je bilo ljudima koji su bježali s traktorima....'-tu se postavlja pitanje čijim traktorima?60 posto su činili traktori ukradeni poslije uspostavljanja tzv.krajine,tj.oduzeti od ljudi koji su prognani i ubijeni.Kapa dolje svim srbima u hrvatskoj koji su ostali,borili se i ostali živjeti u SVOJOJ državi hrvatskoj,a onima kojima ne paše granice su otvorene 24 sata dnevno,jer san o velikoj srbiji NIKAD neće zaživjeti.

treba pogledati i mogu reći svaka čast bosancu sa dugom kosom na svakoj rečenoj riječi.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ranko Kukumar kaže...
DamageHigh kaže...

Ustav Hrvatske:

Članak 41.
Sve vjerske zajednice jednake su pred zakonom i odvojene od države.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja neznam kakav je to sud koji jedne godine osudi nekog na 24 godine zatvora a sljedece godine kaze da uopce nije kriv. znaci ako pogledamo samo na takav sud, pustimo u ovom trenutku dal je neko kriv ili ne. kako neki sud moze to napravit i onda rec da je to ozbiljan sud? sto, nesto ih je lupilo u glavu pa su promjenili misljenje. ja nisam ocekivo da ih pustit, mislio sam da ce im smanjit za pola, ili u najboljem slucaju osudit ih na ovolko kolko su vec bili pa da onda budu pusteni, nikako nisam ocekivo da ce rec da su otpocetka nevini.

Kolko sam čuo na radiju, ovaj sudac koji ih je na početku osudio na 24 godine, odnosno 18, je do sad imao 1 dobru presudu, sve ostale su mu poništene, zanima me što će se dogodit sa njegov karijerom poslje ovog.

Ja isto nisam očekivao da će bit nevini, iako jesu nevini, mislio sam da će dobit oko 10 godina, pa da ce ih pustit jer su već tolko u zatvoru, al ovo je bio pravi šok, pozitivan naravno:))

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
Volvox kaže...
mar123 kaže...

Kolko sam čuo na radiju, ovaj sudac koji ih je na početku osudio na 24 godine, odnosno 18, je do sad imao 1 dobru presudu, sve ostale su mu poništene, zanima me što će se dogodit sa njegov karijerom poslje ovog.

Ja isto nisam očekivao da će bit nevini, iako jesu nevini, mislio sam da će dobit oko 10 godina, pa da ce ih pustit jer su već tolko u zatvoru, al ovo je bio pravi šok, pozitivan naravno:))

pa o tom ja govorim, sramota od takvog suda da se neki idiot tako igra necijim zivotom, sto jedne godine su krivi pa sad malo nisu i tako.

14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Zanimljivo je kako nitko ne sudi amerima koji svakodnevno u iraku i tamošnjim zemljama ubijaju to desetke ljudi i DiJECE.

I ova formalnost što Gotovina zahvaljuje predjedniku i vladi na potpori je hrpa sran**

U potpunosti se slažem, ali koliko znam SAD ne priznaje Haški sud..ispravite me ako griješim

Ja zapravo mislim da su naši političari plačeni da loše vode državu i da što više osiromaše narod

mystik kaže...
pr0n_addict kaže...

Samo me zanima da su kojim slučajem Jaca/Karamarko na toj poziciji, onda bi svakako imali?

EDIT: Čisto da nadopišem. Mislim da su se mnogi iznenadili govoru Gotovine jučer. No rekao bih da je čovijek htio da se prestane s dijeljenjem na crvene i plave(ili jugonostalgičari i domoljubi ili bilo kakva podijela) i da se okrene jedinstvenoj Hrvatskoj koja će proći kroz ova krizna vremena kao što prošla kroz jedno ne tako davno. Samo, smatram da nažalost za to još nismo spremni.

Mislim da čak i da..da bi oni imali kakav takav utjecaj...racionalno razmišljam i nebi volio da HDZ ili SDP uopče postoje do sljedečih izbora

DamageHigh kaže...
Ranko Kukumar kaže...
DamageHigh kaže...

Ja sam rimokatolik, ali ne vjerujem u Boga...ustvari svima nama je nametnuta vjera

POTPIS :)
14 godina

jurica_m kaže...

Ne znam sto bih rekao vama koji nastojite zasjeniti ovu pobjedu nasih generala i ovu pobjedu Hrvatske. Ne zelim vas sad imenovati. Samo bih htio da nas pustite sa se veselimo ovoj pobjedi nasih generala pa samim time i nase domovine Hrvatske.

Tko ti brani tebi i svim ostalima? Ja te držim? Slavi što se mene tiče, meni ne smeta ni 1% niti ti branim.

jurica_m kaže...

Kroz sve vijekove, stoljeca i tisucljeca, Hrvate je nosila vjera u Boga. Sama Crkva i vjernici diljem Lijepe nase organizirali su i bdijenja i klanjanja Kristu, tu je bila i Misa za nase generale odmah po dolasku u Hrvatsku.

Da i? Što bi to mene nevjernika trebalo zanimati? To govori u prilog da je Hrvatska "katolička" zemlja? Hrvatska je po zakonu sekularna i sva prava su jednake za sve ljude neovisno o njihovom religijskom opredjeljenju. Ne interesira me tko prakticira razne dogme i tko u šta vjeruje, isto kao što ni druge nebi trebalo brigati tuđe vjersko opredjeljenje.

jurica_m kaže...

Dan nakon pobjede u Oluji, kad su se susreli nasi generali u jednoj maloj sobici, general Ante Gotovina pitao je da zasto nije postavljen kriz u ovoj sobi? Konacno, svi nasi ratni heroji, obranili su Hrvatsku s krunicom u ruci.

Ne, naši generali su trebali sljediti nauk Isusa Krista i pustiti da nas sve pobiju neprijatelji. Isus je dopustio da ga razapnu, jer je znao da Bog ima nešto gore za njega. Tako smo i mi trebali, sljediti Isusov život i put i pustiti da nas neprijatelj ubije, i uživali bi u kraljevstvu božijem gdje je PDV 0% i vladu svatko bira za sebe. /sarcasam.

Što se tiče samog Gotovine, nemam osobno ništa protiv njega niti me uopće ne zanimaju stvari za koje ga je Haški sud teretio, niti osuđujem sud niti njega (Jer niti sam bio njegov suborac da bi mogao mu suditi je li kriv ili ne - Niti sam sudjelovao aktivno u ratu), jedino što mi je kod njega impresivno je sama vojna vještina i znanje, a o tome hoću li salutirati neku osobu koja je učinila nešto značajno - Ne, jer ovako bi svakim danom trebao salutirati Tesli što pišem uopće na ovom forumu (Blažen bio Newton, Tesla, Einstein...Bog ih blagosovio, da ih nema sad bi spamali u mraku).

16 godina
DamageHigh kaže...

Pogledaj definiciju sekularizma:

Secularism is the principle of separation of government institutions, and the persons mandated to represent the State, from religious institutions and religious dignitaries.

(Wikipedia)

Dakle, to znaci odvojenost religijskih institucija od drzave. Dakle sve su religije jednake tj. nemas neku glavnu drzavnu religiju. Hrvatska je kao takva definirana i po ustavu:

Ustav Hrvatske:

Članak 41.
Sve vjerske zajednice jednake su pred zakonom i odvojene od države.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
15 godina
Postoji li kakav film ili dokumentarac o nasim generalima?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice