Presude generalima 16.11. zaključana tema

poruka: 234
|
čitano: 28.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Presude generalima 16.11.

Bila je ludnica na trgu danas...glas smo pogubili, ali nije bitno...dobro nam došli..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
Re: Presude generalima 16.11.
micho0305 kaže...
intel97 kaže...

sorry ali puno nas nerazumije čirilicu 

Ćirilicu a bogami ih ima da ne pišu latinicu

Kao da samo mi pišemo latinicom, koji kompleksi.

Brinem se za kolegu s faxa koji baš danas ide u Sarajevo sa ženom, te očito kroz RS mora proći (i Croatia Busom idu jao).

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:41 (pr0n_addict).
17 godina
neaktivan

Brinem se za kolegu s faxa koji baš danas ide u Sarajevo sa ženom, te to očito kroz RS mora ići (i Croatia Busom idu jao).

kamenovanje- nek posudi pancirku i pojas nevinosti (bad joke)

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
13 godina
neaktivan
Kako me zivciraju ovi klinci od 12-13 god. vicu "za dom spremni" a neznaju ni zbog koga ni zasto stoje na trgu.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
14 godina
neaktivan

Totalno ludilo u Zadru, nezapamceno slavlje..

clock2much
14 godina
neaktivan

Čudni su puti Gospodnji

al u njih nemoj sumnjati

pravda na kraju pobijedi

istina uvijek nađe put

i nikad nije uzalud..... 16.11.2012. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 22:37 (ATI HD3870).
14 godina
neaktivan

Konacno ce generali proslaviti bozic sa svojim najdrazima {#}

15 godina
Scarfaceee kaže...

'Prema navodima optužnice, Gotovina je odgovoran za ubistvo najmanje 150 Srba i progon njih više od 150.000'

A ko je za ovo odgovoran?

Za ubijene su krive osobe s imenom i prezimenom, pojedinci koji su identificirani i protiv kojih je podignuta optužnica. Naša je sramota što to nismo riješili odmah. Kao osobi koja je sudjelovala u ratu, najviše su mi se gadili oni koji su se iskaljivali na nemoćnima, starim i zarobljenima. Na terenu gdje smo mi bili to se nije toleriralo, a bilo je i nemoćnih, starih i zarobljenih. Neke smo i hranili jer da nije bilo nas vjerojatno bi umrli od gladi.

Što se tiče progona 150.000 trebao bi se malo bolje informirati. Proguglaj malo pa ćeš vidjeti da je to bila organizirana evakuacija. Vjerujem da je jedan od glavnih uzroka bio strah ali i propaganda (tzv RSK) je odradila svoje. Ne razumijem zašto stvari izvlačiš iz konteksta. Sve ima svoj početak i kraj.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

Uhhh, na trgu je bilo fantastično! Doček je bio fenomenalan, još sam bio i u prvim redovima, katedrala je i  danas bila puno kao i jučer! {#}
Ne znam što da kažem! Sretan, sretan, sretan i sretan! {#}
Evo jedna slika nastala nakon presude:

15 godina
neaktivan

Mogu si samo misliti stres koji su imali i 7 godina živote kojeg je Gotovina potratio. No danas idem Cvijetnim trgom i tamo neka skupina klinaca se dere "ubij srbina", "*bes cetnika", itd. Gadi mi se život kada vidim takvu dječurliju i ekipu od < 16 godina kako mi navije cajke u tramvaju do kraja a onda kada je presuda generalima automatski postaju hrvatine. Uglavnom, svaka čast generalima, pravi su ponos Hrvatske. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 0:18 (Ray0).
16 godina

drago mi je za generala i najvise zbog mog starog,posto je bio u ratu njemu je mnogo znacilo.Najvise sto se operacija oluja ne smatra zlocinom.Uglavnom ono sto je zalosno,a i kolega vec spomenuo,su klinci koji ne znaju nista o ratu a najglasniji su.Jucer dok sam isao prema doma,tramvajem,sreo sam dosta ljudi koji su bili puni emocija zbog generala.Ono sto me zaprepastilo kad sam vidio par deckiju kako sa hrvatskom zastavom tuku nekoga na ulici.Sad zasto su ga tukli ne znam,da li je mozda decko koji je primao batine bio srbin,ne znam.No zalosno da se za takav dana,povjesni trenutak,nadu ljudi kojima je to sve bilo samo izlika da se napiju i rade gluposti po gradu.Sramota,ljudi koji su stvarno prosli rat i osjetili sta znaci biti u ratu,takvi ljudi su tihi.Dok oni koji nisu prosli rat,niti su informirani o ratu(sto isto tako je sramota nasih skola,jer ja u skoli sam imao samo dvije strane o domovinskom ratu) su najglasniji.Da ne bi bilo da samo filozofiram,konkretan primjer je moj mlađi kum.Vjeruj te mi ne zna ni kad je rat poceo,ne zna ni zasto je poceo,sve sto zna je da su nas srbi napali i da ih treba "poklat".Ne bi me cudilo da za jugoslaviju nije niti cuo,jer tu je sve i pocelo.Sta ce biti za 10 godina?Mrznja ce se nastaviti,a nitko nece znati zasto.

Pocinjem vjerovati da ljudi nisu stvoreni da zive u miru.

16 godina
cale kaže...

drago mi je za generala i najvise zbog mog starog,posto je bio u ratu njemu je mnogo znacilo.Najvise sto se operacija oluja ne smatra zlocinom.Uglavnom ono sto je zalosno,a i kolega vec spomenuo,su klinci koji ne znaju nista o ratu a najglasniji su.Jucer dok sam isao prema doma,tramvajem,sreo sam dosta ljudi koji su bili puni emocija zbog generala.Ono sto me zaprepastilo kad sam vidio par deckiju kako sa hrvatskom zastavom tuku nekoga na ulici.Sad zasto su ga tukli ne znam,da li je mozda decko koji je primao batine bio srbin,ne znam.No zalosno da se za takav dana,povjesni trenutak,nadu ljudi kojima je to sve bilo samo izlika da se napiju i rade gluposti po gradu.Sramota,ljudi koji su stvarno prosli rat i osjetili sta znaci biti u ratu,takvi ljudi su tihi.Dok oni koji nisu prosli rat,niti su informirani o ratu(sto isto tako je sramota nasih skola,jer ja u skoli sam imao samo dvije strane o domovinskom ratu) su najglasniji.Da ne bi bilo da samo filozofiram,konkretan primjer je moj mlađi kum.Vjeruj te mi ne zna ni kad je rat poceo,ne zna ni zasto je poceo,sve sto zna je da su nas srbi napali i da ih treba "poklat".Ne bi me cudilo da za jugoslaviju nije niti cuo,jer tu je sve i pocelo.Sta ce biti za 10 godina?Mrznja ce se nastaviti,a nitko nece znati zasto.

Pocinjem vjerovati da ljudi nisu stvoreni da zive u miru.

za ne informiranost su krive skole, drzava i sve zive cenzure koje nasi mediji i drzava imaju. treba pokazat na tvu sto su stvarno srbi radili, u udžbenicima treba pisat zasto i kako je doslo do rata. u udžbenicima o domovinskom ratu ima 2-3 stranice a o nekom prastarom rimu 25 stranica. sramota. vide-e koje gledamo na tvu ne prikazuju pola od toga sto se dogadalo, mladi ljudi su totalno neinformirani o tom svem, a nasu drzavu boli ona stvar, politicari bi najradije zajedno u krevet sa srbima.

16 godina

Predivna poruka kontrole leta generalima prilikom dolaska u Hrvatsku . {#}

http://www.mediaservis.hr/2012-11-16/hrvatska/ekskluzivna-snimka-razgovora-kontrole-leta-s-generalom-gotovinom/

17 godina
odjavljen

LOL, Srbi zapalili hrvatsku zastavu i prosvjeduju. Danas sam se načitao i nagledao dovoljno gluposti za čitav život. A generalima želim da ih mediji što prije puste na miru te da napokon žive svoje živote kako treba, zaslužili su.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina

Samo mene zanima cemu se Gotovina zahvaljuje hrvatskim institucijama,Vladi i predsjedniku kad su ga se svi ti htjeli rijesiti pod hitno radi ulaska u EU i zblizavanja.

To formalitet ili sta,stvarno ne vidim razlog,bome se i fićukalo kad je spomenuo Vladu,predsjednika i ostale.

jos i citam po razlicitim stranim news siteovima,svakakvi majmuni se razumiju u Domovinski rat i govore da su Hrvati vršili etničko čišćenje...

sta oni znaju pobogu,ne znam ni ja da se ogradim jer sam bio u tatinim jajcima kad je rat krenio,ali cujem i izlozen sam tome svaki dan,ali oni su upoznati sa ratom,jest upoznati su,pratili su rad iz sigurnosti svojih domova i bolila ih ona stvar za drzavicu Hrvatsku i njen rat za neovisnost...

strasno...

15 godina
neaktivan

tako ti je svugdje kad je dobro svi slave ali kad krne loše riješava se bilo tko samo da bude dobro 

16 godina

Kako me grize sto nisam mogao otici kad se pratilo sudjenje ufff...

taj trenutak i euforija...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 20:21 (doky01akablava).
14 godina
protjeran

Evo jedna fotografija za kraj koja govori tisucu rijeci...

TL
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:03 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...

Evo jedna fotografija za kraj koja govori tisucu rijeci...Hvala Bogu i herojima na svemu...{#}

Pretpostavljam da ni ne znaš tko je u vitrini, odnosno pred kim se mole?

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
14 godina
protjeran
forzzuk kaže...
Tomo53nja kaže...

Evo jedna fotografija za kraj koja govori tisucu rijeci...Hvala Bogu i herojima na svemu...{#}

Hvala na informaciji vjernice ali koliko ja znam i koliko vjernik da jesam radi se blazenom Aloziju Stepincu,i koliko znam to je sarkofag sto ti nazivas vitrina...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:01 (Tomo53nja).
12 godina
protjeran

Hvala Bogu pa na ovom forumu nema ultra liberalnih Hrvata i mega ugroženih Srba protiv kojih se cili svit urotia....

Na forumu mogu osjetit iskrenu srecu zbog ovog događaja,te kako svi disemo ko jedan...nema dosadnih internet huligana (zapravo ima pokoji) te hipstera koji su uvik kontra.

Zbog ovog volim BUG forum <3 

13 godina
cr8 kaže...

Hvala Bogu pa na ovom forumu nema ultra liberalnih Hrvata i mega ugroženih Srba protiv kojih se cili svit urotia....

Na forumu mogu osjetit iskrenu srecu zbog ovog događaja,te kako svi disemo ko jedan...nema dosadnih internet huligana (zapravo ima pokoji) te hipstera koji su uvik kontra.

Tek si tu 4 tjedna, a pričaš kao da si dvije godine na forumu (ili imas multi acc :P)

Drago mi je zbog generala, al ipak, dosta su i "odslužili" zbog lošeg sudstva.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan

Steta sto su ukinuli prikaz forumasa na "TU" i "TD", jer me bas zanima ovaj anonimac koji daje svima po 1 "TD"... 

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ili premalo?

13 godina
Onjegin kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ili premalo?

Da ti skratim, Ne. ;)

Nemoj napisati da je to bilo retoričko pitanje :O

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
cr8 kaže...

Tek si tu 4 tjedna, a pričaš kao da si dvije godine na forumu (ili imas multi acc :P)

Samo je primjetio kakvi su ljudi na forumu, a nije rekao ni da je ni kao da je 2 god.

Karlovac_047 kaže...

Steta sto su ukinuli prikaz forumasa na "TU" i "TD", jer me bas zanima ovaj anonimac koji daje svima po 1 "TD"... 

Što je to TD i TU?? Nek neko na pp odg. da ne spamamo tu. Hvala unaprijed

Nego da se vratim na temu...Takvo sudstvo je i kod nas i vjerovatno če tako ostati i kada uđemo u EU...i kada uđemo u EU bit če nam sve gore, tako da su generali bzvz predani Haagu

POTPIS :)
17 godina
neaktivan
cr8 kaže...

te kako svi disemo ko jedan...

...na respirator {#}

EDIT:

cr8 kaže...

Na forumu mogu osjetit iskrenu srecu zbog ovog događaja

hej {#}, sad možemo svi zajedno na grupnjak {#}

forzzuk kaže...

da nije leš?

td svima
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:43 ((s)izgoreo).
12 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
cr8 kaže...

...na respirator

Ma pusti gospodarsko stanje u drzavi na trenutak i iskreno uzivaj u ovoj sreci.
Uzivaj sta su nasa 2 "najveca"  generala slobodni,uzivaj u tome sta je dokazano (iako smo mi to i prije znali) da je oluja  čista i uredna akcija,u tome sta nas svijet nece vise gledati kao svijetski izrod i koljače,uzivaj u tome sta se jucer vidilo da smo i dalje slozni i dalje ponosni!!!

14 godina
(s)izgoreo kaže...
cr8 kaže...

...na respirator {#}

EDIT:

cr8 kaže...

Na forumu mogu osjetit iskrenu srecu zbog ovog događaja

hej {#}, sad možemo svi zajedno na grupnjak {#}

forzzuk kaže...

da nije leš?

Da nisi ti u pitanju, reakao bih da je nečiji loš crni humor, ali kada si ti u pitanju, znam da je osoba koja nema tri čiste za poštivati nešto sveto, sramota {#} !!!!

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

da nije leš?

nakon ovog sve sta imam za tebe je {#} {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice